27 Oktober 2010

Vet inte riktigt vad jag ska säga... utgång ikväll kanske?


Hade mysdag med prinsen igår. Gick runt på...

Hade mysdag med prinsen igår. Gick runt på söder och prata, sen åt vi indiskt. Han är så söt!<3


Jag hoppas dehär är en ond jävla mardröm o...

Jag hoppas dehär är en ond jävla mardröm och att Jag kommer vakna snart och inse att de inte är på riktigt. Jag orkar verkligen inte. Varje gång jag tänker på de så vill jag bara döda någon. Inte nu, inte om en månad, inte sen heller för den delen. Varför snö såhär tidigt?:(


Nu har jag och min prins utnyttjat tiden b...

Nu har jag och min prins utnyttjat tiden bra. Jag pluggade till mitt prov imorn och blekte tänderna samtidigt. Och han Tatuerade mitt ben:) så jag fick 3 saker gjorda på nolltid!


19 Oktober

Va på Premiärinspelningen av Veckans kanin igår.
Tror faktiskt inte att de blir någon hitt. Kändes så sjukt oseriöst.



Underbar helg!

Haft en underbar helg med Några tjejer i klassen. Firade Emelie och Claudia som fyllde år  =)









Alltså vad är dehär för lektion? Fråg...

Alltså vad är dehär för lektion? Frågan va "hur kan kärnenergi omvandlas till elektrisk energi i ett kärnkraftverk?" läraren svarar "de är ungefär som att jag sätter mig och kastar suddigummi på er tills ni spricker" Yes, vi fattar precis.


Svar på kommentar

Fick en annonym kommentar om hur patetisk jag är för jag hitta mitt livs kärlek och flyttade? Men jag tror jag vet vem som skrev ändå.
Jag hade ingenting och helt plötsligt hade jag något? Vad gör mig till en patetisk människa för jag blev kär och följde mitt hjärta? Vilka va de jag fråga om råd hur jag skulle göra? Vilka va de som pushade mig till att åka hit i första taget? De va ni tjejer! Jag har fått ett så mycke bättre liv här nere. Varför ska jag då blicka tillbaka? Jag saknar inte Strömsund. Inte de minsta. Visst, ni va en underbar klass. Men de va just de. Vi va bara en klass. Vi va inte vänner utanför skolan. Jag vet att jag inte fick gå ut för Micke, men frågade ni? nepp. Så jag ser inte hur jag kunde va en så stor förlust för er?
Och jag försökte hålla kontakten i början, men varför ska bara jag va den som försöker? Man ger upp tillslut. Och tillslut bestämde jag mig för att stryka allt gammalt.
Och jag vet att jag har förändrats. De är sånt som händer. Alla förändras.

12 Oktober - hemma igen

Har kommit hem från Öland nu :)


Jag hatar när någon man tycker om förändra...

Jag hatar när någon man tycker om förändras till någon man inte vill veta av. Och tyvärr händer de allt för ofta.


Jävla knapp

Jävla knapp


For till öland igår. Segt som fan. Dagen...

For till öland igår. Segt som fan. Dagen har bestått av att skruva i crossarna. Har satt på en frame cradle, bytt styre och handtag på yamahan. Och bytt plast och satt på dekaler på hondan. Och vi är inte klar än på långa vägar. Den här helgen kommer verkligen suga. Bara massa mansjobb som ska göras. Plus att victor trodde han va en ninja och prövade sina talanger på mig. Resultatet. Han kapa min nagel på mitten. Ont! Ser ut som en stump:(


Victor köpte muffins till mig idag:) Mums!

dsc00934 (MMS)

Victor köpte muffins till mig idag:) Mums!


Jag kommer aldrig bli någon Hitler. Jag v...

Jag kommer aldrig bli någon Hitler. Jag ville verkligen sänka dig till botten, precis som du sänkte mig! När jag gjorde de, utan att de va meningen, så sänkte jag mig själv. Har aldrig känt mig så liten innan. Förlåt


Ligger i soffan och dricker julmust och gi...

Ligger i soffan och dricker julmust och ginger ale medans victor klipper mina tånaglar:) sen ska pojken raka mina ben. Så skönt att ha någon som gör allt de där jobbiga åt en.


Älskar julmust<3

Älskar julmust<3


RSS 2.0