26 December - Julen

Jag va verkligen ute i sista minuten med mina julklappar iår! :P Hade inte köpt en ända förns dagen innan jul. Va bara o slänga sig på ett tåg och skynda sig att hitta nånting. Leta o leta efter en affär som ingen visste vart den låg. och jag hade adressen men hitta ändå inte! >< Stort fail.. När jag väl hitta den så va 1/3 av de jag skulle ha slut =( Sen hade jag bråttom! Skulle hem till svärföräldrarna. Men då ringer Victor o ber mig hitta nånting mer till sina föräldrar.. nu hade jag typ 10 minuter på mig och va inte ens klar med mitt!? Aja, va bara o rusa o grabba tag i första bästa o sen springa till tåget.. Jag skulle nämligen åka till ett ställe helt själv där jag aldrig varit innan.. spännande när man har bråttom, eller inte!
Sen åt vi middag med Victors föräldrar och spela bingolotto ;) Mys!
Sen tog vi buss o tåg hem. va hemma vid 1 på natten och va vaken till 3 tror jag, sen på morgonen så skulle vi åka ut till Norrtälje och fira jul där med han, hans föräldrar, Janna, Christoffer, Anita och tompa.

Hade en jätte mysig jul. Dom va helt underbara! Vi åt gott, spela spel och hade de allmänt bra!
Även fast Victor hade skrivit Maddeluttan på mina paket så jag blev kallad för de (mamma kallade mig för de när jag va liten och de va inte omtyckt.. och är inte de idag heller för den delen!).

Julen blev så mycket bättre än vad jag vågat tro.

Hade tänk o spela mitt spel som jag fick nu när Victor inte är hemma, men jag kan inte installera de :( Buhu :'( Ibland ere jobbigt o va jag :P För jag kommer juh aldrig få spela så länge han e hemma.. för han vill inte kolla på, och han får inte spela de ;) Plus att han kommer vilja spela sitt spel :P
Så jag ska ta o sätta mig med min fina gitarr och spela så vackert jag kan ;) Mohaha.  Hoppas grannarna har öronproppar^^

16 December

Victor har upptäckt vart jag är som mest kittlig! Inte okej!


Alla vet att en normal människa har 24 revben, 12 på varje sida.. och att 10 av dom sitter ihop med brosk medans 2 av dom bara fäster i bröstkotorna (dvs ryggen) och är mycker kortare än de andra.  Ska visa på en bild!
Men jag har bara brosk mellan några revben. Så mina revben e pinnar som sticker fakt ut och man kan trycka ner fingrarna mellan. Och de kittlas nått så in i helvete! Men till slut gör de bara ont men man skrattar ändå.
Och nu har Victor hittat tekniken! Vet inte hur man ska förklara de bättre än att han trycker ner fingrarna på varsin sida av revbenet och "polerar" spetsen grymt jävla hårt så man vill dö!

d

Den till vänster är hur de ska se ut. Och de vita kladdet på höger ska föreställa mina revben utan de där brosket :P

14 December

g

Är jag naiv eller är de kanske dax o gnugga ögonen?


11-13 December - Min födelsedag

Min födelsedag blev ganska mysig ändå.

Satt hemma nästan hela dagen. Vägrade gå ut för jag ville inte fira eller nånting, tyckte allt kändes onödigt. Sen när Victor kom hem så fick jag en gitarr av han :) En rosa med glitter :D Han har 14 gitarrer (som jag hittat, dom finns överallt! I garderoben, under jackor o i lådor). Jag har gjort några desperata försök o spela på hans gitarrer men misslyckats totalt! Så gitarren han köpte till mig är de lite mindre hals på för mina små fingrar nådde juh inte :P Fick även en tränings dvd till ^^ Och klistermärken :D mohaha.
Sitter och försöker nöta in en låt, men de går sådär. klarar 2 ackord men inte 3 :D yeey!

aja, nog om gitarren.
Senare på kvällen så åkte vi in mot stan o käka thaimat o drack lite. Jag hade stora problem med o äta bläckfisk med gaffel o sked, vart va min kniv lixom!? Men de gick bra tillslut:) Åhh, dom hade världens godaste shake där! Blev helt såld! Men fick jag någon användning av mitt legg? Nix :( Lite besviken blev man ju när man äntligen har nån användning för de.
Påvägen hem så möter vi David Batra. Men jag missa han >< MEN... Gissa vem jag gick in i dagen efter? Jo han :P

12 Dec:
När jag vakna så hade jag tappat känsel på vänstasidan av munnen. iaf läpparna.Skit skumt. Vad har jag gjort? :O

Idag hade man ju FINBESÖK från norrland!
Träffade Elsa, Daniel, Julia, Lina och Kelly. Följde med dom o käka sen gick vi och leta efter någon lämplig krog. Tog oss år o dar innan vi tillslut bestämde oss för o satsa på den absolut minsta krogen i hela världen;) Den va mysig med soffa, kuddar o filtar. När vi satt oss ner så hadde vi fyllt halva stället med folk. Dj.Gammgubbe försökte hitta någon lämplig musik på sin hits for kids 1978, men misslyckades. Va hack i alla låtar. Tummen upp för han ;)
Va ganska skönt o få höra någon som pratar normalt! De va som musik för öronen! :)
När dom satt o käka så gick de förbi någon kille, både jag o Elsa följde efter honom med blicken o syna från topp till tå. Vi möter skorna samtidigt och kollar på varandra och skakar på huvudet och säger "nääe"! Han hade samma skor som 90% här nere. Spetsiga o glansiga. *rysningar*

Sen så tog jag tunnelbanan in till stan. Telefonen ringde heeeela tiden. Svängde in på Harry b James. Vakten skaka hand o hälsa på mig och killen framför mig i kön, sen sa han åt oss att gå in. Jag väntade lite så jag inte skulle gå så nära, då puttar vakten till mig o skriker till han framför att han inte får glömma tjejen sin. Och killens äckliga slemmiga flin kommer jag nog aldrig få bort från hjärnan. Han tog armen runt min midja o gick in. Han släppte mig precis då victor kom ut för o möta mig. Men han gick förbi o glodde 100 gånger där inne.
När jag suttit där i 10 minuter kommer victor på att han hade mitt legg o att han blev förvånad att jag kom in iallafall för dom va tydligen stenhård på de här. Då pussa han mig på pannan o sa att jag va söt? Hmm?
Ere här någon slags mobbing? Man måste visa legg om man ska köpa energidryck som annars finns o köpa i vilken automat som hellst. Men när jag VILL visa mitt legg för jag kan så ere ingen som vill se :(

13 Dec:
Idag fyllde min bror 20 :D GRATTIS

Victor e så söt!
Han la sig på soffan igår för att han skulle försöka o smyga på morgonen för o inte väcka mig. Men eftersom jag vakna 2 timmar tidigare än han så hörde ju jag sekunden han börja röra sig. Så han tog på sig kläder och då han tog i handtaget till dörren skriker jag "VAD FAN! SKA DU GÅ UTAN O SÄGA NÅTT!?" Då svara han. jag ska bara köpa bröd, lova o ligg kvar i sängen. Och jag va sur så jag hade inte tänk o röra mig någonstans^^
Han skulle göra frukost på sängen åt mig! Han e så söt!
Han hade tänk o göra de på min födelsedag men ja va vaken då.
Så han kom in med en bricka med ljus, mackor, juice, te och lussebulle! Han är underbar!

Sen vare bara o hoppa in i duschen o fixa sig och åka in till stan för vi skulle käka lunch med hans föräldrar. Åt italienskt. Och de va grymt gott! Fick ett album av Arja med bilderna på oss från spanien :)
 gitarr
Här är gitarren som jag fick av Victor! :D Så fin!


11 December

Fyller 18 idag!

De betyder att jag måste hålla koll på mitt legg, kommer inte in som barn på alla ställen (dvs, allt blir dyrare), måste köpa ut cigg, snus o energidryck till dom små, kostar o va på sjukhus, körkortspressen blir hårdare, allt blir så mycke jobbigare! en bra sak e väl att man inte behöver målsmans underskrivt hela tiden:P


Sååå. Vad händer idag?....... Absolut ingenting skulle jag tro :D

Hittills så har inget bra hänt.. Bråk, bråk, bråk.. sen har jag suttit här o funderat på varför de luktar karl o smakar strävt när jag slickar mig runt munnen. Sen slog de mig! Victor försökte mörda mig imorse! Jag skämtar inte! Jag låg ner o då kommer han o försöker kväva mig! med armhålan! Både näsa o mun va helt täckt, kunde inte andas in o inte ut. De va en hemsk upplevelse!
Så lukten o smaken jag känner e antagligen hans svett o deo som kladdats av i mitt ansikte. mums ;)


Kanske uppdaterar sen igen :P


5 December

Victor

Tror jag är på väg att vakna snart...




De är ganska kul att folk som jag knappt pratat med innan börjat höra av sig o berättar hur mycket dom saknar mig o hur tomt de känns efter jag flyttat. Wtf!? Hade jag inte berättat de för någon så hade ingen märkt de? Ända gången jag va ute va till o från skolan?
Har fått så äckligt många som hört av sig o sagt att jag får flytta in där bara jag kommer hem igen. Varför vare ingen som hörde av sig när jag bodde i Strömsund? De va då jag behövde er som mest! Visst, jag är superglad att ni hör av er nu också, men de hade kunna förändra så mycket. Jag kan räkna på händerna hur många gånger jag gått ut för o träffa någon på två år. De är inte normalt! Och jag vet att några har försökt och att jag inte tagit chanserna när jag fått dom. Men varje gång jag fick en fråga så blev jag lika glad!


3 december - uppdatering

Såg att bilden till förra inlägget inte kom upp. Ska försöka pilla dit den senare;) har ganska många på bloggen som vill veta massor om när jag duschar. Näe nu ljög jag, men ni får läsa om de iallafall^^ funderar nämligen på att gå o göra de. De är ju alltid sååå kul. Humöret går upp o ner som en bergodalbana i superhöghastighet! När jag blöter håret är cancer de ända som jag tänker på för de känns som jag har de för allt hår är borta. Sen blir jag glad när jag upptäcker att jag kan få till världens lödder och kan ruffsa håret hur mycket jag vill och göra fula frisyrer. Sen blir jag depp när jag sköljer ur schampot och kommer på att håret e borta. Sen då jag her i balsam så stiger humöret för jag kan göra fula frisyrer igen. Sen sjunker humöret när allt hår ligger slikat mot huvudet och känns allmänt tunnt och icke närvarande. sen blir de en stor suck när jag upptäcker att jag glömde ta med mig hårinpackningen in i duschen. Och när jag kollar mig i spegeln när jag ska hämta den sjunker humöret till botten! Min blick möter en liten pojke som försöker se emo ut men misslyckats totalt med frisyr och smink. Oj de va ju jag:o sen in i duschen igen och göra en hårinpackning och sen torka håret. Får ett leende på läpparna när jag kan ta handduken och ruffsa håret så mycket jag vill och ändå slippa tovor. Sen spegeln igen. Den här gången har mitt vackra krull kommit fram och jag vill bara dö för jag har sånt misslyckat hår! Sen blir de hårtork och plattning. Usch! Vill ha mitt gamla hår igen:(

3 december

Min söta säl som jag fått av victors mamma Arja:-)    Har egentligen inget att skriva om^^  Min bror har varit ner och hälsat på. Kul o träffa han igen:-D men han åkte hem i morse den svikaren! Tidigare än vad som va sagt:(    Idag har jag varit till ungdomsmottagningen igen. Varit dit 3 gånger nu med samma fel utan att ha fått någon hjälp! Blir så satans less! Har inte fått någon mens sen jag flytta ner och har testat mig mot könssjukdomar och gjort ett antal graviditetstest men allt har varit negativt. Så jag skulle dit idag och äntligen få göra ett prov som jag varit nervös för att göra för jag vill verkligen inte att de ska va de men jag har alla symptom. Och när jag kommer dit är tanten sjuk och har glömt o ringa mig. Så jag fick en annan. Och vad säger hon.? Att jag inte får göra mitt test och att ett gravtest låter mer rimligt. Och när jag protesterar o säger att jag gjort 1000 stycken och senaste gången va i måndags och att jag vill göra mitt andra test så säger hon nej nu gör vi såhär.. Buhu vad chockad jag vart när hon kom med beskedet att de va negativt. Då ville hon väga mig. Då sa jag att jag vägde mig i måndags och att de står på skärmen. Men de va bara att följa med o väga sig igen. Och kärringen säger samma sak som hon innan. Min mens är borta för jag är undernärd och har ätstörningar. WTF!? Jag skiter totalt i vad jag äter så länge de inte är rå kyckling? Och jag har aldrig ätit så mycket som när jag va i spanien, och inte fan va de nyttig mat heller!! Åh!  Så på måndag ska jag boka tid på huddingesjukhus för dom kanske vill göra ett test på mig iallafall:(   Tur jag har någon som får mig att le:p victor sitter och sjunger vart bor du lilla råtta och spelar tv-spel.

Min söta säl som jag fått av victors mamma Arja:-) Har egentligen inget att skriva om^^ Min bror har varit ner och hälsat på. Kul o träffa han igen:-D men han åkte hem i morse den svikaren! Tidigare än vad som va sagt:( Idag har jag varit till ungdomsmottagningen igen. Varit dit 3 gånger nu med samma fel utan att ha fått någon hjälp! Blir så satans less! Har inte fått någon mens sen jag flytta ner och har testat mig mot könssjukdomar och gjort ett antal graviditetstest men allt har varit negativt. Så jag skulle dit idag och äntligen få göra ett prov som jag varit nervös för att göra för jag vill verkligen inte att de ska va de men jag har alla symptom. Och när jag kommer dit är tanten sjuk och har glömt o ringa mig. Så jag fick en annan. Och vad säger hon.? Att jag inte får göra mitt test och att ett gravtest låter mer rimligt. Och när jag protesterar o säger att jag gjort 1000 stycken och senaste gången va i måndags och att jag vill göra mitt andra test så säger hon nej nu gör vi såhär.. Buhu vad chockad jag vart när hon kom med beskedet att de va negativt. Då ville hon väga mig. Då sa jag att jag vägde mig i måndags och att de står på skärmen. Men de va bara att följa med o väga sig igen. Och kärringen säger samma sak som hon innan. Min mens är borta för jag är undernärd och har ätstörningar. WTF!? Jag skiter totalt i vad jag äter så länge de inte är rå kyckling? Och jag har aldrig ätit så mycket som när jag va i spanien, och inte fan va de nyttig mat heller!! Åh! Så på måndag ska jag boka tid på huddingesjukhus för dom kanske vill göra ett test på mig iallafall:( Tur jag har någon som får mig att le:p victor sitter och sjunger vart bor du lilla råtta och spelar tv-spel.


RSS 2.0