Oct. 31, 2012

då har man blivit stucken för 3e gången idag, har lämnat ungefär 20 rör blod. och har spottat i en kopp och fick med mig en kopp att spotta i hemma. nu sitter jag och väntar med spänning utanför röntgen. är de någon jag känner som jobbar idag? kommer dom ha munskydd?

Oct. 31, 2012

undrar varför tiden alltid står still på natten?

Oct. 30, 2012

Du ser och hör henne.. jag vet inte hur tydlig eller vad jag ska göra för att du ska se och höra mig.

Oct. 30, 2012

de går bra nu! personalen kom redan vid 6:30 till avdelningen, alla utan han som skulle ha mina patienter. så jag fick sitta 30 minuter obetalt och trött som faaan och vänta. sen frysa Påväg till tåget. väl på tåget så kämpade jag för att inte somna, så jag satt och kollade ut genom fönstret. helt plötsligt ser jag en skylt där de står "segersäng" och tänker "vart fan är jag nu?", awsome, jag åkte 5 fucking stationer förlångt. jag vill hem!!!

Oct. 30, 2012

mobilen/datorn måste vara den bästa och absolut sämsta uppfinningen i denna värld. den är bra när man saknar någon. men fy fan vad den tar fram de sämsta hos folk... Äckligt!

Oct. 30, 2012

nu har jag ringt min Babe säkert 4 ggr på 40 minuter. inte för att jag tror att han inte kommer upp, eller, kanske lite. men mest för att få höra hans röst. saknar han väldigt mycket!

Oct. 30, 2012

har stirrar på klockan i en timme nu. nu är de 10 minuter kvar tills jag får ringa min prins och äntligen höra hans röst. jag vill ringa nu nu nu, men han vill nog sova. men snart :D sen är de bara 3-4 timmar kvar tills jag får sova. ensam.... vill sova med min babe! men han kanske kryper ner hos mig ifall han kommer hem tidigt <3 hoppas <3<3

Oct. 30, 2012

förstår inte att facebook har tagit över så sjukt mycket av folks liv. Loggade in i brist på annat och ser en dödsannons på en av mina vänners sida. döds datumet var för några dagar sedan och folk har skrivit precis som vanligt i loggen. efter att ha följt kommentarerna i flera timmar så verkar de vara familjen som lagt upp bilden och att min vän faktiskt är död. hur seriöst känns de att offentliggöra sin dotters död på Facebook? inte ens syskonen visste. helt sjukt.

Oct. 29, 2012

jobbar natt inatt. är inte alls taggad. vill bara vara hemma med min älskling! <3

Oct. 28, 2012



här är halsbandet som min fina prins fick <3

matte 25år

i fredags fyllde min fina kille 25år. Han trodde inte att vi skulle fira speciellt mycket. han trodde vi skulle laga mat hemma och hämta saker hemma hos hans föräldrar. När vi kom hem till hans familj så fick han några presenter innan hans vänner kom dit. Min lille plutt anade ingenting. tror han blev glad och rätt överraskad :)

och igår lagade jag 3rätters till honon. toast skagen, oxrulle och gorgonzolasås och sen maräng och glasstårta.

ska se om jag lyckas få en bild på presenten jag köpte :)

Oct. 26, 2012

gårdagen var sämst. började åt helvete, sen började vänner som jag typ aldrig pratar med jiddra om sånt som dom inte har med att göra. MEN jag och min baby har flyttat till västerhaninge nu. känns awsome!

Oct. 24, 2012

ibland känns de som jag är tillsammans med min pojkväns pappa. När jag vaknar så är de alltid han och jag som är hemma. han går runt i sin morgonrock och jag i mjukisar med rufsigt hår och kletigt smink. Han fixar kaffe till mig medans jag går ut med hunden och hämtar posten. sen sitter vi och dricker kaffe och röker tillsammans och pratar om livet. sen smyger han in i mattes rum och lånar datorn medans jag duschar och blundar hårt då jag kommer ut i handduk. sen fixar han en ny kopp kaffe åt mig innan jag åker till jobbet, sen då jag står redo att gå så vinkar han och säger "vi ses ikväll".

födelsedags shopping

idag har jag köpt min fina prins födelsedagspresent. var sjukt svårt! tillslut fick jag haffa en karl som jobbade på stället så jag fick se hur de jag köpte såg ut på. Jag är rätt nöjd med presenten, men sjukt nervös över att min fina kille inte ska bli nöjd. men på fredag får jag veta vad han tycker. håller tummarna!

Oct. 22, 2012

finns de någon gräns?

Oct. 21, 2012

världens längsta rulltrappa finns i flemingsberg på ungefär 1000meter. den är så lång att den stannar halvvägs bara för det var så längesen någon stampade på plattan innan man kliver på!!!

Oct. 21, 2012

vilken dag! kommer in på avdelningen och en kollega hamnar i bråk med en patient så tårarna tillslut börjar trilla ner för hennes kinder. och nu har jag och Maja suttit och gråtit i 1.5 timme.

Oct. 20, 2012



Känner mig så otroligt snygg när jag jobbar!

Oct. 20, 2012

man får inte somna på sjukhustoaletter, om man inte gillar att bli väckt av män i uniform som sätter handfängsel på dig!
jag bli lite nervös att jag är nästa offer.. inte för jag somnar på toan, utan för jag har stöldgods på mitt huvud. nämligen min prins mössa!

Oct. 20, 2012

undra varför jag alltid är så sjukt mycket tröttare när jag jobbar helg? Är de för jag vet att prinsen kommer ligga kvar i sängen och att jag mer än gärna skulle ligga kvar i hans famn? eller är de nattbussen mot jobbet? pizzorna som är placerade över hela gatorna? folket som vinglar hem efter gårdagens fest? eller för jag vet att vi bara är 2 på jobbet då jag kommer?
Jag vill hem till min prins! <3

Oct. 16, 2012

jag vill bara kräkas när jag tänker på dig och din äckliga vän.
och jag kan inte förstå att mina närmaste. eller så är de dom som inte vill förstår mig. eller så bryr dom sig helt enkelt inte...
aja. snart bryr inte jag mig heller..

Oct. 16, 2012

de är underbart att jobba i kläder som är till för personer som väger 20kg mer än mig. har tagit till diverse knep för att få behålla byxorna på. känns som jag har pyjamas på mig. de positiva är väl att trosorna inte syns igenom, för rumpan på byxorna är i knävecken. ihop så syns dom helt då jag böjer mig.

jag vill hem...

Mathias Äng <3

jag vet vad jag vill ha sagt, men orden räcker inte till så jag vet inte hur jag ska börja. Du har visat mig vad kärlek är. Jag har aldrig haft en sån fin, snäll och omtänksam kille som du. Även fast du är en nörd och sitter och raidar just nu så kan jag inte låta bli att le när jag kollar på dig. Dels för du gör så söta miner och dels för alla fjärilar jag får i magen då jag ser ditt vackra ansikte och vet att du är min. Det känns helt otroligt att du har valt att spendera ditt liv tillsammans med mig.

Jag funderar på att komma och störa dig i din raid just nu. jag vill att din blick möter min strax innan våra läppar trycks mot varandra. och jag vill dra mina fingrar genom ditt hår och se leendet som får mina ben att vika sig.

Jag älskar dig Mathias! Jag älskar dig så otroligt mycket. jag kan inte föreställa mig att leva ett liv utan dig. Du är mitt allt, min andra hälft, du är mitt livs kärlek. <3<3<3

toalett



efter ett par öl och en bussresa så blev jag tvungen att låna toaletten i centrum. innan jag gick in så funderade jag på om jag hade någon handsprit i väskan eller hur jag skulle bete mig för att slippa sitta på den äckliga toan. jag hinner knappt gå in innan jag springer ut överlycklig och vill visa Mathias att dom har en vanlig toa och en för dvärgar. sen tänkte jag att de finns inte så mkt dvärgar så jag tog den lilla toan. den va lika hög som mina klackar och jag kom knappt upp därifrån. sen berättade matte att de var en toa för barn.... jag skyller på alkoholen

Oct. 12, 2012

nästa gång jag fixar läpparna så har jag även beslutat att min spider ska bort! är så trött på den nu. och den är ivägen!

mina fina tjejer <3






Oct. 11, 2012

Sitter bredvid en ganska stadig karl på bussen med support 81 kläder, långt tjockt skägg och rosa tjocksockar.
undrar om han har dom för han gillar färgen eller om de är tjejens och han är frusen om fossingarna. jag skulle behöva ett par med. och uggs!

uttråkad

nästa gång en okänd person kommer fram och pratar med mig så ska jag se chockad ut och viska "kan du se mig?"..

hosta

Börjar bli trött på min äckliga hosta nu. så fort man råkar bli lite snorig så blir hostan värre.. kan knappt sova pga alla hostattacker. blir förvånad om någon annan lyckas sova när jag hostar. och försöker jag harkla mig så dränks jag i tjockt härligt slem istället. myyys. hoppas att vi har någon bra läkare på jobbet ikväll som kan hjälpa lilla mig.

ekg

ringde precis och sa godnatt till min prins. blir helt varm i kroppen då jag hör hans röst.
nu sitter jag och funderar på hur mitt ekg skulle se ut ifall jag fick kyssa honom och känna hans doft. gud vad jag saknar honom <3

Usch!

jag tror inte att jobba natt är något för mig. jag har alldeles för mycket tid att göra onödiga saker. jag var på toppen humör, förutom att jag saknade matte väldigt mkt. så jag loggade in på Facebook för att se om de hänt något, men icke. så jag kollade runt och nu är jag förbannad, arg och ledsen? varför? för du "gillar" saker som jag tycker är opassande..

nu vill jag hem och sova så jag blir människa igen...

shoppa

älskar att shoppa som en galning. har precis lagt en beställning på x antal hundratusen. skönt att de inte är jag som betalar ;)

Oct. 03, 2012



bakade cupcakes till jobbet på avskedsfikat. dom gick åt snabbt och fick mycket beröm. speciellt av Annelie.




"Åhhhh, mmmmmh. Dom smakar som ett munknull!"

nattjobb

inatt ska jag jobba. inte med matte, utan på mitt förra jobb. de blir kul. synd att jag inte kommer se skymten av mina fina kollegor som jag saknar. och jag kommer inte få sova tillsammans med min prins. men jag hoppas att han slutar tidigt imorn så han väcker mig med en kyss när han kommer hem <3 jag har världens bästa pojkvän<3

otrohet

jag är otrogen mot min pojkvän. och jag har inte ens ångest över de. så fort jag är ensam hemma så händer de. och så fort han kommer hem så låtsas jag som att G inte finns. även fast jag vill göra de igen. hellst här och nu! jag tror till och med att jag blivit kär i G. jag gillar hur bra min rumpa mår när jag sätter mig på den. och pirret i magen. underbart! blir jobbigt när jag och matte flyttar och jag inte längre kan träffa Mr.Gungstol. han har förändrat mitt liv!

ledig

så skönt att vara ledig. matte klev upp tidigt och lämnade ungarna på dagis, sen drog han till handen för att tatuera sig. jag har haft sovmorgon och nu ska jag hem till lollo.

har gjort upp en plan med Angelica. så nu vill jag att tiden ska gå fort!

RSS 2.0