Nov. 25, 2013

sitter och läser tidningen. "kanelbullen är i fara". är detta ett skämt? kanel innehåller kumarin som är skadligt för levern i stora mängder. så den nya EU-regeln säger att man max får använda 15 miligram kanel per kilo bakverk, idag använder vi ca 50 miligram kanel per kilo bakverk. är man en brottsling om man vill ha lite kanelsmak på sin bulle istället för en liten touch? och är de bara jag som är realist och fattar att vi människor faktiskt inte trycker i oss 10 kanelbullar per dag? varför inte förbjuda kanel på gröten också? de är väl mer vanligt att en svensson äter gröt än kanelbullar varje dag.. eller?

2013-11-23 -Helg!

Vinkade av Mathias som åkte till jobbet vid 8 imorse, sen gick jag och la mig igen. Det händer mycket sällan att jag är hemma själv och att jag verkligen sover ut. sen vaknade jag helt utvilad, fan vad skönt tänkte jag. sovmorgon. kollade klockan 8.32... vad fan!? DÅ när jag såg att jag inte alls sovit många minuter efter att mannen åkte så blev jag "trött". kom från sängen till soffan och tvingade nästan mig själv att sova ett tag till. Varför vill inte kroppen sova lika länge som jag vill? förstår den inte att de gäller att "passa på" när man har chansen... Nog om de.
 
Var på en inspelning till ett nytt programm som börjar i Februari. Temat var döden. Fick i uppgift att skriva en bucket-list. För er som inte vet vad de är så är de en lista med saker som man vill göra innan man dör. 10 saker skulle vi få ner på ett papper. Vilken baggis, har man bara 10 saker så måste de bli svårare att välja vad av allt som man ska skriva.. Det var inte lätt!! Där satt vi 20-30 pers och kliade sig i huvudet och sneglade på varandras papper. Jag har inte gjort allt jag vill göra i livet, ändå så kunde jag inte komma på något som jag ville göra innan jag dör. Och på mitt jobb så får jag ofta höra mina patienters bucket-lists. Så de borde ha varit så lätt. Nu sitter jag och funderar på vad jag verkligen vill hinna med innan döden knackar på min dörr. Vad är viktigt för mig? Har ni en bucket-list?
 
 

Sitter och kollar på lägenheter.. Och de känns som ett stort jävla skämt. Vet ni någon som ska hyra ut i andra hand så hör av er!!!

RSS 2.0