Klockan är strax innan 6 och jag är påväg ...

Klockan är strax innan 6 och jag är påväg till jobbet. Jag ser en hel del redlöst fulla människor och spyor överallt. Tänker "så onödigt att supa sig full mitt i veckan, nästan lite omoget". Sen slår de mig. De är lördag, de va fredag igår. Så de va inte alls konstigt att folk va ut. Och de va jag själv som va redlöst och omoget packad mitt i veckan. Inte okej. Kan ju säga att så full som jag va i torsdags har jag inte varit på länge


De finns 2 personer som verkligen gör mig ...

De finns 2 personer som verkligen gör mig tokig. På helt olika sätt. Ogillar de. Varför kan de inte bara finnas människor som gör en glad och lycklig?


Någon som har erfarenhet av restylan? Mina...

Någon som har erfarenhet av restylan? Mina läppar blir nästan svarta när de är kallt, och dom värker som tusan. Är de normalt?


Fan vad jag hatar att åka tåg! Vänta vänta...

Fan vad jag hatar att åka tåg! Vänta vänta vänta, frysa en massa och sen stå i den illaluktande skit helveteståget utan luft och halvdö.


idag tror jag de är 10- ute. fy fan vad ka...

imag0095 (MMS)

idag tror jag de är 10- ute. fy fan vad kallt de är. är fullt påklädd men fryser ändå. tur man börjar jobba nu så man blir varm


Va på lunch hos en kollega igår. Va så gry...

Va på lunch hos en kollega igår. Va så grymt god mat, men så otroligt mycket! Först soppa med bröd. Sen ris, kyckling, fisk, piroger, gryta, sallad, glass, tårta, kärleksmums osv. När vi ätit klart så stack jag, iman, carmen och mariana ut. Först mötte vi upp carmens 2 systrar, sen imans syrra, sen gick vi till ett brazilianskt ställe. Jag va den enda som inte kunde dansen, men jag gjorde mitt bästa ändå ;) hade sjukt kul :)


RSS 2.0