Jul. 27, 2013

ångest... hatar att ställa klockan på strax efter fyra.. en liten stund trodde jag att jag skulle få sovmorgon imorn, sen kollade jag mitt schema och såg att jag började tidigt.. kollade lite på hur mitt framtida schema såg ut.. och de ser mörkt ut... minst sagt. förra schemat var perfekt, blev knappt diffad. den här gången blev jag diffad som fan. aldrig ledig två dagar i rad. och ett par 7 dagars veckor. yey.. bara att hoppas på att oktober schemat blir bättre.

Jul. 27, 2013

de är finns inge luft och är svinvarmt på tåget. ändå skulle jag inte tacka nej till att dra på mig ett stort hepafilter. tåget kryllar av flygmyror och småflugor

Jul. 26, 2013

Åhh vad jag är trött! och inte kan man blunda på tåget heller. vagnen är full av polacker som sitter och stirrar och flinar..

Jul. 24, 2013

har jobbat klart min andra dag efter semestern och är redan sjukt trött. de är inte okej att behöva kliva på bussen 05.30 varje morgon. de är mitt i natten och sjukt Jävla kallt. och på väg hem är de sjukt varmt istället. håller på att smälter bort just nu. är glad att jag packade ner en klänning, även fast de var vinter igår och imorse.

Jul. 19, 2013

jag har det inte värre än någon annan, men jag önskar att du för en dag fick leva med hsp.. inte för att se hur de känns.. bara för att kunna få en gnutta förståelse nån gång...

Jul. 19, 2013

Jag har det inte värre än någon annan, men

Utkast: Jul. 16, 2013

deppig dag.. sitter helt själv hemma och gör inte ett skit.. solen skiner ute.. funderade på att iaf försöka få en liten gnutta färg. men insåg att jag skulle behöva ligga på stranden själv då.. spännande..
aja.. de blir vad man gör de till..

Jul. 13, 2013

igår längtade jag verkligen till flata. men idag vill jag så gärna dit så om nån skriver på fejjan att dom åker upp så hakar jag på.. utan problem.. värdelös dag igår och idag verkar inte bli så mkt mer spännande..

En gång så bröt jag flera av mina revben, punkterade mina lungor på flera ställen, bröt båda mina handleder, krossade mitt bäcken och blev halvt förlamad i min vänstra fot. De gjorde fruktansvärt ont.. Men smärtan jag känner idag är så sjukt mycket värre... Jag vill bort...

RSS 2.0