Aug. 24, 2013

De är nånting magiskt över SL.. Har suttit fast mellan Farsta strand och Älvsjö i 20 minuter. jag är sen till jobbet

Aug. 15, 2013

kan man bli annat än varm i hjärtat då man kommer in till en patient och han börjar sjunga " de finns ingen finare varels, än e rektu e jamtlandstaeus Hu e rent makalaeus, te va håttu å inela rar"

Aug. 06, 2013

vill hem till min fina kille. har ångest när jag kollar på schemat. är ledig fredag den här veckan och ingenting nästa vecka. känns tungt att bara ha en ynka ledig dag på två veckor. speciellt när de är så sjukt mkt att göra på jobbet.. kommer sova bort den dagen.. :(

Aug. 05, 2013

varje gång man åker tåg så kommer de någon haltande människa med en lapp om att de är synd om dom för deras barn har leukemi och måste ha pengar till behandling. bla bla. idag kom en välklädd 16-20 årig pojke med samma typ av lapp, vänlig och med ett leende på läpparna och en iPhone i fickan och headset i ena örat. har de inte gått för långt?

Aug. 02, 2013

efter 14,5 timmes arbetsdag med stress delux så är jag helt mör i kropp och huvud. ryggen värker, benhinnorna värker, huvudet värker och ryggen värker av alla getingstick jag fick.. en Jävla geting kittlade mig på kroppen i säkert en halvtimme innan den passade på att sticka 6 gånger på armen och x antal gånger på ryggen och magen. så att en geting tappar gadden och dör är en fucking myt!

Aug. 02, 2013

Man skulle ha haft 6 månaders semester två gånger per år!

Aug. 02, 2013

ville inte alls kliva upp imorse. bara tanken på att jag ska jobba 7-22 gjorde så jag blev trött. kommer sakna min baby så otroligt mkt..

Aug. 01, 2013

nej!!! nu har byggkillarna slängt shortsen och sina linnen och har istället munkjacka, långbyxor och LÅNGKALSONGER! are you fucking kidding me? hade de tänkt att bli höst på riktigt?

Aug. 01, 2013

undrar varför dom inte har papperskorgar på tågen?

Aug. 01, 2013

undrar vad de perfekta jobbet för mig skulle vara? de perfekta arbetsuppgifterna och de perfekta arbetstiderna. har åkt i 45 minuter nu och har fått i mig en halv liter kaffe. magen och huvudet skriker efter mer, men de är ytterligare 45 minuter tills jag är framme.. GE MIG KAFFE!

RSS 2.0