Idag ska jag in till stan efter skolan och...

Idag ska jag in till stan efter skolan och shoppa bort mina sorger! Och ingen kan störa mig. Ska lämna mobilen hemma och inte bry mig om nånting!


Men fitta! Allt går åt helvete just nu. Sp...

Men fitta! Allt går åt helvete just nu. Spillde pucko på min vita tröja.


Veckans enda positiva grej är att boken so...

Veckans enda positiva grej är att boken som jag är med i är färdig och dom skickar ett exemplar till mig idag.


Totalt jävla krossad.

Totalt jävla krossad.


Tänk vad några små ord kan göra stor skill...

Tänk vad några små ord kan göra stor skillnad!


De är helt sjukt att man ska behöva kliva ...

De är helt sjukt att man ska behöva kliva upp klockan 4 första helgen efter lovet pga skolan.


Shoppat med tjejerna idag. Blev 3 leggings...

Shoppat med tjejerna idag. Blev 3 leggings. 4linnen, 1tröja, 3 tunikor och 1 par skor. Fick även ett par örhängen på bikbok, men dom va inte mycke att hurra över:p


Ibland alltså....

Ibland alltså....


Sitter på bussen påväg hem. Allt såg l...

Sitter på bussen påväg hem. Allt såg ljust ut när jag klev på. Han som körde bussen sa att jag inte skulle behöva sitta med någon. För bussen e halvfull. Toppen! Jag är bakis och kan försöka sova då. Efter ett tag så får jag ett finger i arlet av en kärring som vill sitta här. Jag sätter mig upp och hon börjar fitta sig på en gång. Hon sätte sig på min hand, sen sparka hon omkull min påse och börja sparka min väska åt sidan. Sen börja hon rycka i gardinen som jag dragit för. Snart blir de en käftsmäll! Pratar danska gör hon också. Usch


De är såhär man skruvar i crossen. Jag ...

De är såhär man skruvar i crossen. Jag sitter och håller i skruvar och en stor drink medans mannen sköter jobbet. Även han som fixar middagen idag. Och som vanligt så är allt super gott och super mycket. Har ätit förrätten hittills. Kycklingspett och pilgrimsmusslor. Sen blir de oxfile. Mums! Nu ska jag suga i mig de sista av min drink med massor av jordgubb, mango och lime<3


Är ute på dejt med Harry. Han är inte lite...

Är ute på dejt med Harry. Han är inte liten den pojken! Men han är underbar<3 som en stor nalle! Vill ta med han hem.


Tror inte jag har skrivit att jag och vict...

Tror inte jag har skrivit att jag och victor va på ölands djurpark i tisdags. De va större än jag trodde:) bäst va nog att gå in och mata getterna, vi gjorde de 2 gånger. Dom hade precis fått små bebisar. Dom hade till och med navelsträngen kvar. Så söta! Victor vann 6 söta nallar åt mig. Och både tigrarna och lejonen blev helt tokig i min nalle puh! Dom hoppa på fönstret, slicka på glaset och öppnade munnen för att äta puh. Men jag höll i hårt;) och tigrarna försökte nog döda mig. Så fort jag vände ryggen mot dom så flög dom upp på glaset. Jag vill ha en katt!


Jag vill gifta mig!<3

Jag vill gifta mig!<3


Har åkt på victors monster en sväng. De...

Har åkt på victors monster en sväng. Den är så skön. Även om jag försöker så når jag inte ner till backen, bara i skarpa kurvor:) pojken körde så fort att jag va livrädd för att en fluga skulle träffa mig i pannan, hade dött på sekunden! Men jag älskart!<3


Hade en sjukt bra dag igår. Klev upp och ...

Hade en sjukt bra dag igår. Klev upp och duscha och åt vi krusbärskräm som jag hade gjort. Sen packa vi picknickkorgen och tog på oss crosskläderna. Först fick jag åka som ett livet barn på min cross, dvs jag satt framför victor men han körde. Sen fick jag åka bak på hans en sväng. Usch vilken skillnad! Sen åkte vi längsmed havet. De va så fint! Vindstilla och solen sken. Sen åt vi lite vid havskanten. Oljan tog slut i min cross påvägen hem så vi lämnade den vid ett av vännerna till victors familjs hus. Så jag fick åka monstret hem. De va nästan de bästa av allt;) hade sjukt kul iallafall!<3


Nu är crosskläderna på och picknickkorgen ...

Nu är crosskläderna på och picknickkorgen packad. Nu ska bara victor bli klar:)


Inte varje dag man får höra att man är ...

Inte varje dag man får höra att man är den rätta och sen får en fråga om man vill bli hans fru i framtiden. Och jag måste nog säga att de känns bra att höra:) kommer verkligen sakna öland. Men jag ska hit igen!


Jag hoppas för skolans skull att mitt sch...

Jag hoppas för skolans skull att mitt schema är ett STORT jävla misstag! Har dom hållt tillbaka mig ett år för att ge mig ett schema med enbart lektioner som jag redan läst plus 5 mentorstider i veckan så kan dom köra upp mitt schema långt upp i arslet!


Victor köpte ny cross igår. Helvete vilk...

Victor köpte ny cross igår. Helvete vilket monster de är! Stor som en häst och låter som en brunbjörn. Den får min cross att se ut som en fjantig barncykel:( Men jag är ändå mycke tuffare än victor, så de så:)


Finns bara en som jag vill ha, och de är D...

Finns bara en som jag vill ha, och de är Du!<3


Vad fan har jag gjort inatt!? Köttiga läpp...

Vad fan har jag gjort inatt!? Köttiga läppar och ont i käken som bara den. Flytande föda blir de nog för min del. Kan inte ens öppna käften normalt.


Älskar alla smeknamn jag får! Skiter i vad...

Älskar alla smeknamn jag får! Skiter i vad de är, alla är söta. <3


Ja dehär va ju trevligt. Sitter och fikar...

Ja dehär va ju trevligt. Sitter och fikar med tanten som tror hon är min mamma. Och helt plötsligt säger hon att jag måste skaffa barn snart. Jag börjar snart bli för gammal, hon också. Hon vill hinna bli mormor. Sen lägger hon handen på min mage och säger att mitt första barn kommer bli en pojk som ska heta nils. Hon är så söt!


Jag blir kallade diverse namn och ska brin...

Jag blir kallade diverse namn och ska brinna i helvetet 1000 gånger per dag på jobbet men tar de med ro. De är ganska kul ibland. Men idag tog jag illa upp. Våran snurrigaste tant som springer runt som en iller och tror att jag är hennes dotter kallade mig för häxa. Jag blockerade vägen för henne och då tog hon tag i min hand och slog den och viska häxa i mitt öra. Sen bad hon mig sätta mig på hennes rullator så hon fick skjutsa mig till skolan. Då blev jag glad igen. Sen ville hon kramas. Hon är så liten och söt. Jag som inte ens når upp till 1.60 och hon är under mina bröst. Jag tycker om hon:) kommer sakna hon när jag åker hem.


Tog en kvart extra att cykla på jobbet im...

Tog en kvart extra att cykla på jobbet imorse. Min fot är helt död sen igår. Svullen, ond och blå:( haltar precis som jag har träben eller nått. Regnar som tusan ute gör de också. Och jag som har en onödigt lång rast. Och inget att göra! Och bara för victor va tvungen att berätta att han drack varm vitchoklad med grädde imorse så blev jag också sugen. Men min gamla automat oboy med små kakao klumpar är nog inte ens i närheten av hans:( orättvist e vad de e! Fy bubblan!


Usch. Mina nötter smakar makaroner:(

Usch. Mina nötter smakar makaroner:(


Jag är nog den första som säger att jag sa...

Jag är nog den första som säger att jag saknar lugnet i stockholm! Vill hem till de lugna, men vill stanna och jobba och köra cross.


Har mindre än 2 veckor kvar här på öland. ...

Har mindre än 2 veckor kvar här på öland. Gud vad fort tiden har gått!


De är så mysigt när en tant skriker att...

De är så mysigt när en tant skriker att hon är bajsnödig och behöver hjälp att få av sig nylonstrumporna. Sen när man hjälpt henne och kommer tillbaka efter 2minuter så har hon glömt papper och har torkat sig med hela handen. Sen börja de klia i ögat och i håret. Gissa hur jag kunde veta de? Dags att duscha kanske?


De är underbart att höra att man är bä...

De är underbart att höra att man är bäst 1000 gånger per dag. Synd att dom är dement och har glömt bort Varför jag är dement när jag frågar vad jag gjort som är så bra:p tanken som räknas^^


Älskar mitt liv. Hade inga bekymmer när ...

Älskar mitt liv. Hade inga bekymmer när jag va påväg till mitt och victors hus för att hämta crosshjälmen. Förutom att håret blir krulligt. Men de överlever jag ju. Men påväg därifrån så halkar jag på en fet jävla snigel och sätter mig rakt i leran och med ena handen så mosar jag en halv snigel till. Så nu har jag snigelmos på ena handen och lera fulla arslet så de ser ut som jag bajsat på mig. Visste ni att dom stora svarta feta sniglarna är vita inuti? Och är ganska mosiga-.- Uschas!


RSS 2.0