2012-01-31

Jag drömde om  Rick Genest inatt. Vi träffades på en krog, jag tog med han hem, vi låg, jag blev gravid, vi gifte oss och jag va sjukt lycklig. De kanske är han som är min framtida man? Barnen kom ut med sleeves. dom bytte motiv ju äldre dom blev. Sjuk dröm egentligen. Men gud så söta barn vi fick ;)

2012-01-28

Åkte in till stan efter jobbet i Torsdags och tog ett par öl med Plath, kongo och Malin. Va väldigt trevligt. Plath åkte hem strax efter tolv och vi fortsatte våran runda. Kom hem till Berga vid 7.30, Plath låg o sov och jag decka på soffan och Kongo drog på jobbet. Efter ett tag kliver Plath upp och jag gräver ner mig djupare i soffan i fosterställning. Sen försvinner han ett tag och kommer tillbaka med 4 påsar öl och en Pizza till mig innan han går på krogen. vid typ 15 tiden. Tänkte inte mer på de. Sen kommer jag på att min mobil är död och att jag inte har några nycklar till lägenheten. Gör de bästa av situationen och börjar städa. Diskar och tvättar åt dom.
Sen kom Popeye och gjorde mig sällskap. Kändes lite tryggare att ha någon där. Sen kom Coffe. Och då vare bara till att börja dricka på riktigt igen. Sen kom Plath hem o hämtade oss och vi drog iväg till någon av deras vänner, drack och badade bubbelpool. sov hemma hos Tomas innan jag drog till jobbet.

De va min helg. kortfattat :)

Imorn blir de massa jobb :)

2012-01-25

Katastrof! Va ledig i en vecka och hoppades på en lugn och fin start på jobbet. Men så vart de ju självklart inte! Halva personalstyrkan sjuk och överbeläggningar! welcome to work. Men jag älskar de fortfarande!
Imorn jobbar jag övertid på studentenheten. De blir.. Spännande? Jag vet inte om de blir kul eller inte, men de märks imorn. har aldrig jobbat där när studenterna varit där. Men de blir säkert bra :)

Nu har jag varmamackor i ugnen. Ska bli mumsigt! :)


2012-01-23

Har varit ledig i en vecka från jobbet nu. Har varit rätt nice, men har inte vilat för 5 öre! Party all night long!

Sov hela måndagen eftersom jag jobbade kväll och natt. Sen på tisdag va de kaos o bråk o stök och vin, sen på Onsdag så hade vi gaynight och gick ut och beställde bara gaydrinkar. Och bartendern måste ha känns oss, vi fick 3 olika drinkar och de va våra favoriter! Jag fick en orgasm med vispadgrädde och körsbär. De kan inte bli bättre! Kongo fick rosa pantern och Coffe superman.
Sen testade vi alla möjliga drinkar. Testade Dry martini för första gången, de som va bra med drinken va oliverna, inget annat! fyy.

Coffe och Kongo drog på jobbet direkt efter festandet. Coffe full men kongo hade försökt sova så han va iaf bakis ;) Jag gick o la mig och vaknade till ångest Torsdagen.. Va seriös och gick och handlade kyckling ris och skulle göra currysås. Orkade dock bara stoppa in kycklingen i ugnen sen va jag trött på maten och åt en avokado ist.

FREDAG! Party!! Åker till systemet och fyller 2 kassor och väskan med cider, sprit och bajja päron. Drar hem till ett par kompisar och krökar järnet! 3 liter sprit, en jävla massa öl och cider senare så kommer 4 liter till. Jag känner verkligen att jag lever! Livet är underbart! Festar hela natten och hela dagen och hela natten igen! blev nog 30-40 timmar nonstop igen! Älskar de!!!!

Men nu är jag äntligen hemma och nykter. Ätit tacos och kollat på film och powernapat på soffan. Ska faktiskt bli skönt att få jobba imorn. Saknar mina 123 koppar kaffe. har bara druckit irish coffe sen sist jag jobbade. Och sen har jag massor att uppdatera mina kollegor om ;)

2012-01-17


De är nånting med pojkar och barn som är otroligt sexigt.
Iof så är de inte Andreas barn på bilden, de är hans brorson. Men kombinationen barn + kille = awsome!!


Jag har så bra vänner. Får ett sms där de ...

Jag har så bra vänner. Får ett sms där de står "gumman, jag vet att de är sent. Men kan du komma över?" Jag svarar "klart jag kan. Har de hänt något?" Får till svar "jag är sjukt Förbannad, inget jag orkar gå in på. Men de kommer gå ut över dig!"


Bästa nyår någonsin!

Blir otroligt svårt att toppa nyår nästa år! Hade så sjukt roligt.

Dagen innan nyår så vaknade jag upp i Huddinge, bakis och trasig hos en kollega. hade en miljon missade samtal. Ringer upp ett nummer påväg till jobbet. fest på g. Så jag stressar mig igenom min arbetsdag och drar in till stan. Hade tänk att ta några bira och sen dra hem, sova och sen fixa mig inför nyårsaftonen. Men näe.
Drar in till stan och avverkar alla krogar som finns. Festar som aldrig förr! Ingen sömn alls. drar till andreas på morgonen i väntan på att systemet ska öppna. Sen shoppa loss där och dra till Brandbergen!
Va ensam brud med massor av mc killar. Kunde inte ha blivit bättre. Dricker galet mkt och har så otroligt roligt. Killarna försökte sig på någon mma/Jujutsu grej, sen fick jag va med och stypas. jag va grym som vanligt ;)

Sen skulle grabbars skjuta raketer medans jag satt och rökte. de slutade självklart med att jag fick en raket rakt på benet! Kändes inte alls okej. strumpbyxorna klarade sig med massa osynliga små hål. trodde de gick bra. tills jag såg mitt ben dagen efter. omg! såg helt fucked up ut!

När spriten tog slut i Brandbergen så drog jag och kongo och mötte upp lite andra vänner påMc-klubben. Drack otroligt mkt grogg där och blev cp-fulla.. va awsome. skrattade och hade kul hela kvällen.

Hoppas de blir feler såna här kvällar :)

RSS 2.0