Sitter på tåget in till stan och funderar....

Sitter på tåget in till stan och funderar. Men egentligen så är de inte så mycket att fundera på. Jag vet vem du är och vem du inte kan bli. Så nu ska jag dricka kaffe och glömma vem du en gång va.


Tror mitt liv har tagit en vändning. Bra e...

Tror mitt liv har tagit en vändning. Bra eller dåligt?


Sitter utanför ditt äckliga gamla jobb nu....

Sitter utanför ditt äckliga gamla jobb nu. Blir så äcklad av att veta att du brukade vara här varje dag. Ditt äckligt vidriga svin! Dina fd kollegor verkar iallafall klara sig utmärkt utan dig. De förstår jag. De gör jag med!


Igår va de ett år sedan. Ett år sedan jag ...

Igår va de ett år sedan. Ett år sedan jag blev sådär äckligt lycklig, men ändå väldigt tveksam. De pirrade verkligen i hela kroppen. Jag kunde lätt slå ner alla tveksamheter. Jag va halvt blind. Naiv? För jag hade så otroligt rätt med mina tveksamheter. Borde jag fortfarande vara tveksam?


Ouch. Jag har blivit en fjolla!

Ouch. Jag har blivit en fjolla!


Hade en otroligt lyckad kväll med tjejerna...

Hade en otroligt lyckad kväll med tjejerna i helgen. Massa skratt, champagne och dans. Underbart!<3


Jag skulle seriöst kunna skära av kroppsde...

Jag skulle seriöst kunna skära av kroppsdel efter kroppsdel på dig och sedan trycka upp dom i ditt arsle utan dåligt samvete. Vem har ont då?


17 Februari - 2011

Vad galet besviken man blir när de blir störningar i högtalarna pga mobilen, men inget sms eller samtal kommer! :(

Besvikelse på besvikelse. När ska de sluta?

Besvikelse på besvikelse. När ska de sluta?


Alla hjärtans dag igår började helt åt hel...

Alla hjärtans dag igår började helt åt helvete. Åkte från mamma vid 9tiden. Stod ute och frös som ett as pga alla bussar och tåg som vägra komma. Klockan 12.30 va jag på skolan. Hade lektion till klockan 17. Helt död. Börja traska hem mot victor och när jag är nästan utanför så ringer han och säger att jag ska gå ner till centrum. Så de va bara att vända. Vi handlade massor och hyrde 2filmer. När vi kom hem så fick pojken bullar som jag bakat, medans jag lagade mat. De blev hemmagjord pizza. En med räkor och vitlök och en med salami och skinka. Dom blev as goda:) sen kollade vi på första filmen. Psalm 21. Blev en aning besviken då dom inte pratade norrländska, Men den va bra ändå. Sen tog vi en paus och victor kollade photoshop och annat skit och jag satt i soffan och uggla. Sen när vi skulle se den andra filmen blev jag grymt sur. Filmen verkade Hur bra som hellst, Men eftersom jag inte sovit nånting natten innan och klockan va typ 4 så somnade jag till hela tiden och fattade tillslut ingenting:( efter filmen gick jag och la mig och victor gjorde nånting annat. Sen skola igen. Nu är jag hemma hos mamma. Har precis gjort läxa. Jag är så duktig.


Fattar inte varför jag blir arg egentligen...

Fattar inte varför jag blir arg egentligen...


Kan inte tänka klart. Allt som snurrar run...

Kan inte tänka klart. Allt som snurrar runt i mitt huvud är pockets och en massa känslor och skit. Har för mycket att lägga ner energi på just nu.


Sitter i Hummelmora nu och håller på att f...

Sitter i Hummelmora nu och håller på att frysa arslet av mig. Please, take me home!


lalalala


Lagar mat. Får snart finbesök :)


Sämst


Så rolig har den här dagen varit...

Städat, tvättat, bakat, ätit äpple som smaka rödvinbar, kollat på lägenheter, kollat facebook, skrattat åt min egen dialekt när jag prata med mig själv när jag städa. De är typ de jag gjort idag. så kul.


10 Februari 2011

Jag vet inte vad jag ska skriva. Vill skriva nånting, men orden räcker inte till.

De börjar närma sig nu. Inte precis så man länktar. Men men, de blir ju skönt att slippa gå i skola något mer iallfall. Även fast jag bara hade 3 månader kvar^^


:(

Ringt runt till folk och skickat mejl hela dagen. Ser inte så ljust ut. E lite små ledsen nu faktiskt. Men men, de finns inget att göra så de är bara att ta ett djupt andetag och börja om... Igen....


förvånad

Ibland förvånar jag faktiskt mig själv.
Igår satt jag och slet arslet av mig vid datorn. Helt jävla i onödan.. Hade helt glömt bort den lilla pyttelilla detaljen, som för övrigt är avgörande. Blir så less.

Idag blir de städa, städa, städa, tvätta, packa, städa och tillslut dö i en buske.

Bajs


Hittade dehär gamla bilden på mig. Jag har precis fyllt 15 här. Livet va enkelt och jävligt roligt för den delen. Jag brydde mig inte så mycket om vad andra tyckte och tänkte och kärleken hade jag lagt på hyllan. Allt som betydde nånting va vänskap och att ha roligt. Och roligt hade jag och underbara vänner hade jag också.
Varför ska de blir så mycket svårare med åren?


-

You break me over and over again!


9 Februari 2011

Hatar att vara sjuk. Och jag hatar att mina tankar är full av sådant som jag vill rensa bort!

Haha de är sjukt. Förut föredrog jag att s...

Haha de är sjukt. Förut föredrog jag att sova själv. Visst tyckte jag att de va mysigt att vakna med någon, Men de va pest att försöka somna med någon annan. Verkligen allt störde mig. Andetag, snarkningar, rörelser och jag avskydde när någon höll om mig. Kände mig fasthållen och ville helst snurra runt lite i sängen. Ville ha de kolsvart och knäpptyst. Nu däremot så kan jag inte sova själv överhuvudtaget. Måste ha tv:n på för att få ljud och ljus. Fast jag drar fortfarande täcket över huvudet för att dölja ljuden. Vill bara veta att de finns nånting här. Sen har jag filtar och täcken för att de ska bli lika varmt som att ha någon under täcket. Plus att jag har en kudde vid ryggen för att försöka inbilla mig själv att någon ligger där. Gjort allt för att försöka lura mig själv att jag sover med någon, Men Näe. De funkar inte.:(


8 Februari

Sjukt jävla äckligt less.BBBBBBBBBBLLLLLLLLLLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skldgfblöskdbgaöksdgbökzsdgflsd hgsvoifughsvip ug iusdghisduh vpguhdfuig

Sjukligt jävla trött på den här skiten....

Sjukligt jävla trött på den här skiten....


Hade en låång sovmorgon idag. De behövdes....

Hade en låång sovmorgon idag. De behövdes. Sen jagade vi lite mat. Blev bläckfisk. Mums! Nu jordgubbar och ett par gt's. God natt


5 Februari 2011

Ja dedär va väl inge annat än dumt gjort?....

4 Februari - 2011 Saknar Bright

mys med bright
Saknar att ligga och krama dig Bebis! <3

Bjuder på den osminkade bilden och den dåliga kvalitén.


4 Februari 2011 - Sista dagen på B24

Han inte mer än att stänga ögonen innan jag skulle på jobbet imorse.
Men de blev en bra dag faktiskt.
De va relativt lugnt. Bara några få akutlarm idag. Alla på min sida ofc ^^
Dagen flöt på, fixade tårta och choklad till personalen.
Sen när de va ungefär 1 timme kvar så ska jag springa iväg med ett blodprov till rörposten och ser min stjärna stå med packad väska i korridoren och pillar på sin pvk. Stannar till och erbjuder min hjälp att plocka bort den, men han sa att han skulle få hjälp av en syrra. Och hon kom 2 sekunder efter så jag gick vidare med mina prover. Skickade iväg dom och hör sedan någon ropa "tack för all hjälp Madde, min lilla prinsessa." Och ser min stjärna stå att vänta på hissarna. Jag ber han ta de lite lugnare i framtiden så han slipper hamna här igen. Sedan upptäcker vi att han blöder som en gris! han kavlar upp ärmen och blodet bara forsade. hela datorn och väskan va full i blod. Jag försökte stoppa flödet så gott jag kunde samtidigt som vi sprang in mot hans fd rum på avdelningen. Drog loss typ 2 meter papper och mulade över såret och jag han knappt trycka dit de innan de va genomblött. Men efter många om och men så fick jag stopp på blodet. La på ett rejäl knöl så de skulle bli mycke tryck och tejpade fast. skickade med ett par tussar och en tejprulle. Då kommer en uska in och frågar vad vi höll på med och vem som blött i korridoren. Även fast vi sprang så va de typ 2cm mellan dropparna på golvet, så vi va lätt att hitta ;) Och där stod vi. Han med ena armen täckt av blod och jag med blod i ansikte, över hela händerna, armarna, brösten och benen. Såg ut som han gett mig stryk ungefär :P Men både han och jag överlevde :) woho. men måste erkänna att jag blev rädd där ett tag ^^
Sen vare bara att tvätta sig och byta om, sen va jag fit for fight igen :)

2 Februari 2011

Kom och tänka på att dehär året har gått sjukt fort. Februari i fjol va en bra månad. Jag mådde as bra. Jag va äcklig lycklig och bodde i paradiset. De va underbart. Bästa månaden på hela förra året faktiskt.

<3

Jag hoppas verkligen<3

Jag hoppas verkligen<3


RSS 2.0