Jag behöver ungefär 62, jag får 4.. Är de ...

Jag behöver ungefär 62, jag får 4.. Är de värt att fortsätta när jag vet att jag behöver mer än Vad som kan ges nu? Jag är tveksam.


Hundarna


Nova och Bright


Får så jävla ont i nacken av att sova på s...

Får så jävla ont i nacken av att sova på soffan. Usch


Är så sjukt trött! Fick 2 hundar igår. Och...

Är så sjukt trött! Fick 2 hundar igår. Och dom är så hyper! Dom klättrar nästan på väggarna. Och springer runt och är aldrig lugn. Och dom slickar sönder mina fötter. Och uppe på de så fick jag inte sova inatt. Dom skulle trängas och båda låg på mitt täcke så jag fick inget. Och jag kunde inte dra åt mig de för dom va för tung och jag för trött. Försökte lägga mig i sängen för att sova ett tag Men då kom dom efter 1minut och slicka mig i ansiktet och på fötterna.


Mitt blod



Fick ett sms om att blodet som jag lämnade har nu blivit använt av en patient. Så nu är de alltså en person där ute som går runt med en del av mig i sig. lyllo han/hon. Jag kankse räddade liv? ;) woho^^

Appropå rädda liv. sos ringer MIG ifall någon i Tullinge eller närliggande område får hjärtstopp. Då är jag där och gör mun mot mun så den vaknar till liv. Myspys! Dygnet runt jour 7 dagar/veckan^^ så om ni vill bli räddad av mig så är de nu ni ska passa på ;)


Jag är Gud


Det är jag som är Gud!


De är helt sjukt. De är ju tydligen inne m...

De är helt sjukt. De är ju tydligen inne med renskor, och jag och victor skämta om att jag kunde fixa fram "äkta" Hur lätt som hellst för jag kom där ifrån. Och idag så vare en som fråga om jag hade några kontakter som kunde göra såna. Så man kunde designa sina egna och dessutom till ett bättre pris. Duming..


Hatar att varje dag se saker som jag aldri...

Hatar att varje dag se saker som jag aldrig kommer få. De suger...


Blod

Idag har jag varit och lämnat blod. Tog först prov för att kolla blodvärdet, hade för lågt sist så dom ville kolla att de blivit bätttre. och de hade de. Woho. Såg ut som mitt sällskap skulle dö när jag tod blodprovet.

Sen när jag skulle lämna blod så använde dom en nål i samma size som ett sugrör.. Han mådde inte så bra. :P

Men men, de gick superbra. Fick ett mobilsmycke, en nål med en bloddroppe och en chokladask. Lätt värt de :P

I´m coming home

I’m coming home
I’m coming home
tell the World I’m coming home
Let the rain wash away all the pain of yesterday
I know my kingdom awaits and they’ve forgiven my mistakes
I’m coming home, I’m coming home
tell the World I’m coming

13 December - Bror blir 21

Grattis bror som fyller GUBBE!!!


11 December - Min födelsedag

Vaknade och insåg att jag blivit äldre. uschas. Drog på mig morgonrocken och satte mig framför facebook. Hade inte hänt så mycket förutom några grattis hälsningar. Spelade alla värdelösa spel sen började jag diska. USCH!! De va hål i handsken, så de läckte in vatten. :( Börja bra! Sen torka bordet. Händerna luktade nu fitta -.- Great! Tillbaka till facebook. Hatar facebook, men sitter där ändå.. Why?

Sen bankade de på dörren. Varför knackar Du?
Intog plats i soffan. (efter jag spelat klart) ;)

TÅRTA! En megachokladmumsgod-tårta Xánte Dòr mer exakt. Choklad i alla former plus 24karatsguld uppepå!
Tårtan hade även rosa ljus som spelade happy birthday.




Bild på innehållet lägger jag upp sen.... Kanske ;)


The only reason why some people are still ...

The only reason why some people are still alive, is because It is illegal to kill them.


Räknar minuterna. 49 kvar.

Räknar minuterna. 49 kvar.


Efter 6.5 timme så kommer den första av de...

Efter 6.5 timme så kommer den första av de boende in till mig. "hej. Vad söt du är *fnitter*. Vad jobbar du med?" Vad fan ska man svara? Jag jobbar med psykiskt störda. De är därför jag är här..? Och varför fatta han inte att jag jobba här? Tror han att jag är en boende?


Sitter bredvid årets pappa. Han visade en ...

Sitter bredvid årets pappa. Han visade en nalle puh film på mobilen för sin son. Sen sa han att han blev tvungen att spara batteri. Sonen sitter i hans knä. Och sen börjar han hålla på med mobilen bakom hans rygg. Gubben sitter och tittar på porr. Antingen film eller bilder. Blev ganska äcklad. Tänk om gubben får stånd med sitt barn i knät!? Usch.


De är illa när man blir glad för att man k...

De är illa när man blir glad för att man kommer på idén att räkna fiskarna i akvariumet bara för att ha något att göra.


Förstår verkligen inte... :(

Förstår verkligen inte... :(


De är något fel på klockan. Tiden står sti...

De är något fel på klockan. Tiden står still! Vill hem och sova! Fattar inte Hur dom kan kalle dehär jobb. Och jag fattar inte Hur dom kan säga att de är så stressigt de dagar då dom jobbar ensam. För allt man gör här är att koka kaffe 2ggr per dag, handla middag om de inte redan finns, sen värmer man de OM någon vill äta.


Kallt kallt kallt. Är påväg till vårby för...

Kallt kallt kallt. Är påväg till vårby för tillfället, och jag håller seriöst på att frysa sönder. Och inte blir bättre när jag tänker på att de är pga praktiken. Haha alla måste ha snappat upp att jag är grymt missnöjd eftersom de är de ända jag skriver om. Men Men. Näe, nu ska jag värma händerna.


Är helt såld på mini oreo som man köper på...

Är helt såld på mini oreo som man köper på burk. Helt underbara!<3


Jag fattar verkligen inte. I somras när ja...

Jag fattar verkligen inte. I somras när jag jobba så klev jag upp vid 5tiden för att sätta mig så cykeln klockan 6 och cykla 1mil. Och dom passen va 7-12 rast 16-21. Så jag va på jobbet i 14 timmar. Och visa dagar va de väldigt stressigt. Och nu när jag jobbar så åker jag buss hela vägen. Och på jobbet gör jag absolut ingenting. Ändå är jag helt slut. Blää


Man skulle ha varit en vägglus. När dom pa...

Man skulle ha varit en vägglus. När dom parar sig så sticker hanen in sin vassa penis genom honans bukvägg. Mysigt


Lagomt dåligt man mår:( vill inte till pra...

Lagomt dåligt man mår:( vill inte till praktiken.


Fyller 19 om en vecka. Allt som jag lovade...

Fyller 19 om en vecka. Allt som jag lovade mig själv att hinna innan jag blev 19 är ganska långt borta. Känner mig liten till utseende och sättet, Men när jag tänker på att jag är 20 nästa år så får jag panik. Jag har sagt ända sen jag va en liten snorunge att jag ska ha barn innan jag är 20, annars är de försent. Jag vill vara en ung mamma. En som ungarna inte skäms över pga ålder. Som min mamma. Hon va 20 när hon fick barn. De är en lagom ålder. Och som de ser ut nu så finns inte dedär barnet på flera flera år. Och då är de försent. Jag blir barnlös. Och barn nu vill jag inte ha. Men Men. De kanske finns någon smart person där ute som fixar någon häxbryggd som gör att man slutar att åldras. Då kanske jag hinner leva och göra allt jag planerat in i livet innan de är dags för små sumo barn. Och jag skulle egentligen jobba nu. Men istället sitter jag bakom en Fucking skolbänk. Vad händer med alla planer?


Min praktik suger! Blev skit glad när jag ...

Min praktik suger! Blev skit glad när jag fick en plats inom psykiatrin. Men jag har aldrig varit på ett tråkigare ställe. De enda jag gör är att sitta helt själv och titta på tv i 4timmar sen får jag gå ut och handla mat, sedan laga den, sen vänta och se ifall någon kommer dit för att peta lite i den för att sedan gå iväg igen. sen tv till klockan 9. Finns ingen som hellst omvårdnad. Inget att göra, inget att lära.


Denhär världen är helt cp. Sitter på busse...

Denhär världen är helt cp. Sitter på bussen hem från min praktik med psykiskt sjuka. Och de första dom säger är att bussen håller på att falla sönder, vi får hoppas att den håller hela vägen till tumba. Så resan kommer vara guppig och långsam. Jag hoppas ni är förstående och tar hänsyn. Jag suckar och slår bak huvudet i nackstödet och känner att jag vill dö. Då fångas min uppmärksamhet av en affisch med ett par riktigt gamla händer. 'Du kan nu be en bön via sms. Skicka: Be följt av din bön till 71160' och jag funderar helt seriöst på att skicka en bön till Gud och be han fixa bussen. Jag går snabbare än dehär. Jag hoppas han svarar.


Woho. Äntligen slipper jag äta den här äck...

Woho. Äntligen slipper jag äta den här äckliga skiten som ändå bara smakar socker.


Ni har inte hört av er på ett bra tag. Var...

Ni har inte hört av er på ett bra tag. Varför börjar ni nu? Dehär börjar bli löjligt. Och skitsnacket att de är för min skull kan ni behålla för er själv. Hur ska de ni säger göra någon nytta för mig? Sluta bara höra av er. Helt seriöst


RSS 2.0