Underbart! Sitter på tåget mittemot en sne...

Underbart! Sitter på tåget mittemot en sneögd som stinker pesto (?) Och kärringen soma och tappade både mat och cola på hela golvet. Tur att jag inte fick mer än ett par droppar på ena knät. Usch!


Love isn't finding someone you can live wi...

Love isn't finding someone you can live with. It's finding someone you can't live without.<3


Åhh! Ringde min praktikplats idag igen. Oc...

Åhh! Ringde min praktikplats idag igen. Och ÄNTLIGEN svarade någon. Och suprise suprise hon kunde inte ett ord svenska. "jak tala inken svenka. Ringa imorn okej? *klick*. Lagom less man blir.


Har aldrig varit så likgiltig som nu.

Har aldrig varit så likgiltig som nu.


Livet är underbart. Imorn ska jag börja mi...

Livet är underbart. Imorn ska jag börja min praktik. Jag vet vad stället/avdelningen heter. Men jag vet inte vart den ligger eller hur man kommer dit. Vet bara att jag byter buss 4 gånger. Vet inte ens när jag börjar. Man får så otroligt mycke information.


Jag vill ha lårhöga uggs! Fan vad varmt oc...

Jag vill ha lårhöga uggs! Fan vad varmt och mysigt.


Jag har så grymt tråkigt. Borde plugga:(

Jag har så grymt tråkigt. Borde plugga:(


Sämst skola. Först skyndar man sig till sk...

Sämst skola. Först skyndar man sig till skolan för att komma i tid. Då va den läraren en kvart försenad. Sen lektionen efter så kom inte läraren alls. Kunde ha stannat hemma istället


Nästan nyss kommit hem från victors födels...

Nästan nyss kommit hem från victors födelsedagsmiddag. Har proppat magen full så jag knappt kan röra mig. Vi åkte till kungsholmen och åt på en japanskrestaurang (tror jag). Vi åt iallafall mat man grillar själv vid bordet. morötter, lök, Zusshini, gurka, entrecote, räkor, kyckling, pilgrimsmusslor. Och ris och 2 såser. De är så sjukt gott! Inte konstigt att man äter, äter och äter. Men Men. Vi har inte hunnit med så mycket idag med tanke på att jag hade skola och när jag kom hem så skulle han fika med en kompis till han. Så vi kom överens om att fira han heela helgen. Fast pojken vill ju bara spela sitt tråkiga spel -.- köpt hur mycke slisk som hellst. Munkar, wienerbröd, chokladpinne, paj, 2 olika sockerkakor, skumtomtar och nya marabou med små rör i. De är de enda vi testat. Och jag blev helt såld! Ny favorit! Och imorn ska vi pröva på att göra hemmagjord glass och sedan köra in skiten i ugnen och göra en glassbomb. Mums! Sen blir de hårdträning efter den här helgen. Fy.


Jag tänker ganska ofta på öland. Både på a...

Jag tänker ganska ofta på öland. Både på allt bra och allt dåligt som hänt där. Kom och tänka på dig Gittan. Jag vet inte om du fortfarande läser min blogg, Men jag skriver ändå. Jag hade de bra med dig. Jag skrattade, jag grät, jag levde. Även fast jag va helt död efter att jag torkat skit och släpat runt på gamlingar så visste jag att efter jobbet skulle vi ligga på stranden och bara steka, bada, skratta, dricka nån bira och få en klick i handen eller sprut på ryggen;) Och varm o kall. Oh my! Blev helt förälskad i de vinet. De va som gjort för mig. Precis som du. Du va som en av dom där puzzelbitarna som passa perfekt. Visst, jag fick klippa till ena kanten för att få ut dig i vattnet. Men när du väl doppat fossingen så va du i snabbare än mig:p jag saknar alla skratten. Och din blogg. Visst, den finns inte kvar längre. Men jag tror inte någon gjort något sånt för mig innan. Anyway. Tänkte egentligen bara säga förlåt för att jag först släppte in dig och lät dig släppa in mig och sedan beter mig som en Fitta och säger upp all bekantskap. Och att jag saknar dig. Tänkte också säga grattis till ditt nya jobb :)


Jag älskar dig, Men jag hatar att vi är så...

Jag älskar dig, Men jag hatar att vi är så lika!:(


Idag har jag varit duktig. Jag har lämnat ...

Idag har jag varit duktig. Jag har lämnat blod:) de är sjukt hur mycket dom suger ut ur en. Nästan en halv liter.


Såhär snygg blir man under fötterna efter ...

dsc03079 (MMS)

Såhär snygg blir man under fötterna efter att man stått i duschen och blivit sprejad med brun utan sol.


Någon som har tillgång till dator som kan ...

Någon som har tillgång till dator som kan kolla upp en sak till mig? Skulle va supergulligt!


Trött som tusan på dehär!

Trött som tusan på dehär!


I don't have enough middle fingers to let ...

I don't have enough middle fingers to let you know how i feel


Underbart. Förut satt de ungefär 11 idolbi...

Underbart. Förut satt de ungefär 11 idolbilder på mig här. Nu är de 9 till ^^


Suttit i 100 år nu med en penna i handen o...

Suttit i 100 år nu med en penna i handen och papper framför mig. Inte ens ett streck har jag gjort. Hur kan de va så svårt att skriva ett grattis brev till sin pappa?


RSS 2.0