Utkast: Jul. 29, 2014

Så jävla besviken på denna "semester"... Vädret har varit kanon.. Men jag har suttit själv i en jävla lägenhet alldeles för många dagar nu.. och de börjar bli rätt tröttsamt att gå ut och sitta själv... Men men.. Har lärt mig till nästa år iaf.. ska planera in något skit varje dag!!!! För dehär är inte semester. de här är deprimerande!

grönalund

idag har jag, Mathias, mamma, Klas, rasmus, Marcus och Sofie varit på grönalund. Det har varit sjukt varmt! Har åkt lite karuseller, men tyvärr så var de ingen som vågade åka värstingarna med mig. fegisar! och att köa själv till karuseller i denna värme kändes inte så roligt. men min fina kille har lovat att vi ska till dit flera gånger i sommar och att jag ska få åka dom då :D pirrar redan i magen. haha.

21 juli

hatar denna dag. finns inget gott i den för fem öre. Ångesten har varit ständig inatt. har inte sovit något alls. för första gången på flera år så har jag suttit i timmar och bara skrivit och skrivit. orden tog aldrig slut. har skrivit om min fina pojkvän Mathias och saknaden efter fina Christian <3 allt som dykt upp i mitt huvud har hamnat på ett papper. kan fortfarande inte riktigt förstå att Christian är borta. känns som en sjuk dröm som jag snart vaknar upp ifrån. tror nog att min vakna natt gjorde mycket nytta också. har nog aldrig sprutat så mycket känslor kring mig. behövde få ur mig de.

Marcus kom ner hit till stockholm idag, tror han blir här i en vecka. ska försöka åka hem till Annelie & Björne och tända ett ljus på Christians grav. gud vad jag saknar dom! min andra familj. saknar att vara 13 och rida varje dag och bli jagad i hagen av Christian som alltid kastade bajs på mig och tvingade mig att mocka alla boxar själv för han skulle iväg. och som alltid kom hem och åt upp all min mat och sedan smög därifrån. saknar allt..

avundsjukan smyger sig på



önskar att jag hade lika mycket tur som min bror som fick en bärbar dator med datamus och hela kittet av William. Jag gillade pang pang spelet mest.

Dundermarknaden 2014

Har nu kommit hem från Strömsund och dundermarkanden. Vädret var verkligen kanon! Vissa dagar var jag tvungen aatt gå med både hatt och paraply för att klara av att röra mig.
 
På onsadgen så gjorde vi absolut ingenting.  Resan upp gick inte som planerat eftersom ett tåg börjat brinna så vi fick åka ersättningsbuss från Ånge. Så när vi väl var framme i Strömsund så var jag så trött och less så mamma och jag gick till La Mareé för att äta god mat. Men det var så otroligt varmt så inte ens maten som jag längtat så otroligt mycket efter smakade gott. Träffade mormor och Markus. Sen gick vi hem.
 
Torsdagen-lördag.
Att solen aldrig går ner hade jag helt förträngt. Så Det blev inte mycket till nattsömn någon av dagarna. Men jag var lika pigg för de. Solen stekte o människor var glada (förutom Rasmus). Dagarna tillbringades till största delen med min mamma, rasmus och Markus. Och kvällarna tillbringades nere på hembygsgården. Har haft otroligt roligt och träffat så många vänner som jag saknat. Tyvärr så kommer de nog dröja ett tag innan jag åker upp nästa gång. (de tog en hel del energi). Speciellt den 15 timmar långa resan hem. 
 
Har inte hittat så mycket bilder ännu från dundermarknaden (jag måste bli bättre på att ta egna). Men om jag hittar någhra så slänger jag upp dom :)

sömnlösa nätter

saknar min fina pojkvän så otroligt mycket. önskar att han vore här just nu. ligger och FRYSER utan honon!

Jul. 08, 2014

imorn så åker jag upp till Norrland igen. känns både bra och dåligt. ska bli så sjukt kul att träffa alla som jag inte han träffa sist. och få gå på marknad. fick inte gå på en enda marknad förra året. och jag verkligen älskar marknader. de ända som r tråkigt är att Mathias inte kan följa med. vill verkligen att han ska följa med mig "hem" någon gång och träffa min familj. men de kommer nog. har vi hållt oss 2.5 år utan att träffa min familj så kan vi nog vänta ett tag till..

Jul. 04, 2014

semestern börjar tydligen idag vid 15.30.. har inga semesterkänslor, har inget roligt alls planerat och dagen började inte riktigt så som jag ville.. just nu känns de som jag hellre tar en heldag på jobbet än o bara sitta hemma och glo.. de har jag en hel månad till sen..

RSS 2.0