Apr. 28, 2013

skakar värre än en Chihuahua. fy fan vad kallt de är. ville bara ligga kvar i sängen hos min fina prins. Får hoppas att kall morgon betyder vaaarm eftermiddag.

Apr. 27, 2013

Då var dom första flyttlassen klara. så nu bor vi i brandbergen igen. känns skönt att ha flyttat, nu är de bara de sista som är kvar i andra lägenheten, sen kan jag slappna av igen. Matte upptäckte till sin förskräckelse att kabeln till tvn och internet inte fungerade så han åkte tillbaka till Västerhaninge och skulle hämta filmer. han har varit borta i 10 minuter och jag dör av tristess.. hoppas att han är snabb. men jag säger som ungarna.. "pappa är lika snabb som en pingvin" så han är nog inte hemma på länge.. :(

Apr. 25, 2013

önskar att jag vore en struts. då hade jag kunnat köra ner huvudet i sanden så fort jag inte ville se eller höra mer...

Apr. 23, 2013

läser tidningen och blir förbannad. 2 personer har blivit anmäld för att ha varit naken i sitt eget hem. man nr 1 hade gått runt naken och pratat i telefon och kanske kliat sig i skrevet. en kvinna hade sett detta och upplevde obehag så hon filmade honom. vad fan tror hon att han känner? är de inte hon som är sjuk som filmar en naken man i hans eget hem? och man nr2 hade fönstret lite på glänt när han duschade och runkade i duschen. hemtjänsten som körde förbi tittade in genom de lilla som var öppet och såg detta och upplevde obehag. han får väl runka hur mkt han vill i duschen utan att någon ska bry sig? men åklagaren menar att han säkert visste att hemtjänsten skulle köra förbi och gjorde detta med flit. då hade han väl inte haft frostade glas, och han hade väl inte.nöjt sög med att lämna en springa på några cm öppet? vill man inte se vad folk gör hemma så behöver man inte titta! snart är fan allt olagligt... och jag undrar hur stort obehag alla mina grannar känner.

Apr. 19, 2013

känslan när man sitter och håller på att somna till på tåget och 2 killar som sitter bredvid börjar prata engelska o du tror att du är instängd i world of warcraft

Apr. 17, 2013

skämdes lite igår när jag klev av tåget och insåg att ingen spränger bara en person. de är slöseri. så jag började traska hem. då kommer de fram en kille med knallröda halvöppna ögon och tar tag i min jacka och frågar vart jag ska. de händer rätt ofta på kvällar så jag fortsatte att gå. han går efter. jag halvspringer, han halvspringer. sen kom en bil i full fart och sladdade in framför mig så han nästan körde på mig, han flög ut ur bilen och skiker "stanna". ska dom ta mig nu? killen som gick bakom mig springer, jag springer, bilen kör efter och kör nästan på mig igen. killen viker av och bilen efter honom. tårarna sprutar och när jag inte längre ser dom så ringer jag matte som möter mig.

Apr. 16, 2013

satte mig i en helt tom vagn på tåget. fett skönt. efter ett par stationer så kliver en man på. han stannade innanför dörren och kollade sig omkring. sen fäste han blicken på mig. de pirrade till i hela magen. sen satte han sig bredvid mig. kunde nu känna pulsen slå.. fantasin flög iväg. han var taliban, han tickade och mumlade något på sitt språk och han hade öronproppar... det finns 30 platser i vagnen. varför väljer han att tränga ner sig bredvid mig.. efter alla bomber som smäller så blir man ju fan nervös. efter ett tag så räcknar jag ut att tickandet kom från klockan. men varför har han öronproppar? och gula tussar i näsan. och varför sitter han och stirrar på mig... blir ju kissnödig av bara stirrandet. kan inte kolla rakt fram, då ser jag han i ögonvrån. kan inte titta ut för då möter han min blick i fönstret... hatar verkligen att åka tåg på kvällen. undrar om jag någonsin åker utan att vara rädd? blir nog att ta körkort snart..

Apr. 16, 2013

igår hade jag en underbar kväll. var inte alls så äckligt trött som jag varit senaste tiden. låg i soffan och pussades med min fina prins hela kvällen. och imorse försvann han iväg och jobbade. sjukt ensamt att gå runt hemma själv. minns inte ens när jag gjorde de sist. har saknat matte hela dagen. men nu är jag också Påväg till jobbet. så nu är de "bara" 10 timmar kvar tills jag får pussa på honom igen. längtar <3

Apr. 15, 2013

de är helt galet vad brain fuckad man kan bli av att tänka.. ont i magen, mår illa, kallsvettas och tårade ögon. ska de behöva vara såhär?

Apr. 15, 2013

jag blir seriöst galen snart! så fort vi börjar ta ett par steg framåt så backar vi 30 steg tillbaka sen... pallar fan inte....

Apr. 14, 2013

är så sjukt trött. igår vaknade jag av att en kille står utanför porten och gallskriker på sin flickvän i telefon. sen då klockan ringde vid 5.00 så stod han kvar och skrek. trött som fan och smårädd går jag ut. killen går emot mig och skriker, så jag går fortare. från ingenstans så kommer 8 av hans kompisar runt hörnet. "jag kommer bli våldtagen och mördad" ekade i mitt huvud. men de gick bra. ingen gjorde mig nått. sen missade jag tåget. fick sitta ute i kylan i 30 minuter i väntan på nästa. tillslut kom tåget, tänkte försöka sova så jag drog på mig luvan och gjorde mig redo.. vi stannar efter 1 station för då skäll tåget tas ur trafik. ut och vänta på nästa. och inte nog med de, fick byta i Älvsjö, centralen och karlberg med. och i karlberg så kom de ingen buss så jag fick gå till st eriksplan och leta en buss där. sen då jag väl kom hem så var jag sur och trött. somnade nästan direkt efter maten och varje gång matte väckte mig så var jag sur och skällde på honon, även fast han inte gjorde fel. förlåt hjärtat. och idag känner jag mig lika trött. men jag ska iaf försöka vara snäll.

RSS 2.0