30 November

Grattis mammis! Idag blir du kärring ;)





Firade min mammi i lördags, riktigt mysigt. Första gången jag va hem till hon =)
När vi kom blev de tårta. Men eftersom mitt humör va i botten så ville jag inte äta så otroligt mycke för jag ville sura ifred. Åt en bit av ena smörgåstårtan sen satt jag mest o kolla på alla som satt o stirra på mig. Sen skulle dom äta vanlig tårta (som jag för övrigt aldrig tyckt om) Och som vanligt ville Victor mata mig för jag inte ville ha någon tårta. Och nu sitter verkligen ALLA o stirrar så jag säger jag kan inte äta ifall alla kollar ifall jag äter den där jävla tårtbiten! Tror ni nån vände bort blicken? Icke. Istället skriker dom o lever fan då jag väl tar den. Och alla vet hur blyg jag är och hatar när folk kollar, speciellt när jag äter! >< 
Men jag log iaf när jag såg kylskåpet. 4-5 bilder på mig o INGEN på Andreas, Frida eller Marcus, så jag fråga om de va idolbilder o då sa dom självklart ;) De va tydligen de första Marcus hade kommenterat med, massa bilder på mig runtom i huset, men knappt några på han. mohahah

Sen när folket försvann lekte jag med Frida. Och satan vilken energi hon har! Hon klättra på mina ben så fort jag rörde mig. Och den lilla flickan va bröstfixerad! Först stod hon o tog på min mammas bröst o sa att dom va stora. då sa mamma att jag hade större, då vänder sig Frida om och sträcker ut händerna för att känna på dom men hejdar sig i sista sekund o kramar om mig istället. Men 2 minuter senare klättar hon upp på min rygg och håller om mig o klämmer på dom ><


Har hunnit klippa mig två gånger sen sist med. Victor skulle "fixa lite". Han skulle klippa lite där fram, han trodde de skulle bli snyggare? De ledde till att en tuss som va 1,5 dm lång rök.. Sen skyller han på att jag satt snett!? Hur kan jag sitta 1,5dm snett utan att han märker de lixom? Dålig, mycket dålig bortförklaring.. jag har till och med bildbevis som säger ganska starkt att de inte va mitt fel! För de va när han kom till min andra sida som de blev fel. och de är redan kort på första sidan! Ska lägga upp bilden senare så ni får se! :P


Dehär blev resultatet iallafall..

jag

Tog den i färg för din skull Puppis! Bara för att nån i världen ska bli lycklig ;)


26 November

Nu är jag riktigt less. Jag kommer skita i skolan iår och börja om igen nästa år, vilket suger så otroligt hårt!!!!
De finns inte en chans i världen att jag kommer hinna jobba ikapp en hel termin + de jag har kvar sen förut. Och hur jobbigt blir de inte och börja efter jul o måste lära känna 35 stycken som sedan tar studenten medans jag har en termin kvar o måste lära känna 35 till o sen sluta efter en termin? Jag som tyckte de kände så bra för tiden flög iväg när skolan börja.. Men de va nog för jag hade världens underbaraste klass!
Fick iallafall tag på syon på Tullingegymnasium idag.. efter flera veckors telefonterror! Bytte kort i mobilen bara för o testa.. Och då svarar hon!! ?? Har hon nummerpresentatör tro? Hon sa iaf "nämen oj är de du, jag har dina papper här. Kan jag ringa upp dig om 10-15 minuter. jag sitter i möte" Och då fråga jag varför hon inte hade ringt som hon lova, och då svara hon "jag tappade bort ditt nummer" Mitt nummer stog på papprena hon hade framför sig....!!!!!!!! Och nu har de gått betydligt mer än en timme! Varför inte bara säga "Jag har ingen ork att hjälpa dig, skit i skolan o sitt hemma.. Du är den ända som VILL gå skolan så dig skiter vi i"
Så nu blir de till o söka nå sketet jobb.. så håll tummarna... *suck*

23 November- Uppdatering

Jag kan lova att ingen skulle känna igen mig ifall ni såg mig nu. Har förändrats totalt!
Jag är ju "känd" som hon med de långa blonda håret, piercingar och stora bröst.
Nu har jag plockat ut nästan alla mina piercingar. Har inga synliga Kvar. Har i tungan, naveln o bröstvårtan.. Har till och med tagit ut dom i öronen!
Victor har färgat och klippt mitt hår. Han klippte av 30-40cm och färga de BRUNT!!!! Hade håret till rumpan, nu är de nästan ner till brösten.. Och appropå bröst så har mina krympt typ 2 storlekar!! Så snart kan jag kanske köpa bhar på en normal klädaffär. YEEY. De gillar vi :D
Men.... Jag har läppar stora som fan! Hade de inte varit så fult och om överläppen inte puta ut så mycket mer än underläppen så hade jag lagt upp en bild så ni fick se mitt ankput! Som tur är så är mina läppar inte permanenta! De är fläskläppar som ser ut som en misslyckad läppförstoring.. Tack för dom Victor! Han va snäll nog o ge mig dom igår på flyget hem.


 

Jag o Victor
Jag och Victor på Icebar!


23 November - Spanien

Hemma från spanien nu. De har varit otroligt skönt där!

Måndag: Sov ca 2timmar från lördag till söndag och ingen sömn alls från söndag till måndag. Satt o spela tecken hela natten. Victor fick sova ett tag bredvid mig i soffan, men jag våga inte för jag va rädd att vi skulle försova oss då.
Sen bar de iväg till flyget. Victor köpte några öl o lite whiskey på flygplatsen o halsa i sig. Men han va INTE rädd sa han ;) Sen när vi lyfte klämde han sönder min hand, vilket jag tycker tyder på annat ;) Han sa att de ända som va jobbigt va att han kände sig instängd. Yeah sure ;)
Träffade Victors gudföräldrar på flygplatsen. Dom skulle också till spanien till deras hus. Dom va ursprungligen från Östersund så han tyckte de va jätte kul att jag också kom från Jämtland så han börja prata jämska med mig :P Victor sov nästan hela vägen till spanien, jag kolla mest ut genom fönstret.
Men jag minns faktiskt inte vad vi gjorde när vi kom fram.

Tisdag: Vi åkte till någon stad som jag inte minns namnet på och gick en lång strandpromenad. Victor fick mig att låta så otroligt blåst under loppet av 1 minut! De finns ju stora palmer överallt i spanien men längsmed stranden va dom små, kanske 1 meter höga. Så han fråga mig om jag visste hur man fick dom så små. Jag svara såklart "vet inte", men tillslut fick han mig o säga att de kanske va topparna på palmerna som stack upp. Victor kolla på mig med allvarlig blick o säger "Så du tror dom grävt ett 3 meter djupt hål sen stoppat ner ett träd för att toppen ska synas?" Jag svarar ja!? Då pekar han ut mot sjön o säger "kolla finlandsfärjan" och jag säger utan att tänka "VA!? Åker den förbi här också? :O" Victor skratta så han höll på att vika sig.. Ibland e jag så osmart..
Sen skulle vi äta lunch. Och eftersom menyn va på katalan så sa jag att Victor eller Arja kunde välja nånting dom trodde jag skulle gilla efetrsom de skulle bli jobbigt och översätta allt. Men de gick dom inte med på. Men när jag sa vad jag ville ha så fick jag inte ta de -.- De va för "tråkigt" :D De blev iaf Musslor till förrätt, Bäbisbläckfiskar till varmrätt och cremé de Catalan till efterrätt. De va otroligt gott!
Sen gick vi upp till Victors gudföräldrar som bodde där. När jag sätter mig i soffan så säger Victors Gudfar "Åh hen kom flata stårsa, Visst ni att hu e frå flata?" Och då fick han en blick av Arja på en gång så han säger "Alltså hon är inte flata utan hon kommer från flata så flata e hon inte, tror jag" Och jag ville bara dö! Va så glad att Victor va på toa när han sa de. Sen förklara han för dom andra vad han mena :P

Onsdag: Jag och Victor gick ner på stranden, höll på o dö av värmen. Sen packade vi ner lite saker och åkte till Barcelona. Och där va de rörigt som tusan!Otroligt svårt o köra bil där iaf.
Vi gick runt o kolla i affärer o på marknaderna som va där. Ganska speciellt ställe måste jag säga.. Alla affärer hade specialicerat sig på en produkt. Så de fanns affärer med bara klädhängare, bara olivoljor och sånna saker.
Mitt i allt spring o stress bland gator så höll jag på att bli påkörd av en bil bakifrån. Gissa vem/vad som rädda mig? en transa :D De gjorde min dag iaf ;)
Sen på kvällen gick vi på en icebar och tog en drink. Kändes som hemma när man fick en silvrig jacka o vantar sen gå in på baren som va -10grader ^^ När vi va färdig där fortsatte vi vidare för o hitta en restaurang. Då kom de fram nån gubbe och ville sälja rosor, jag sa nej o gick vidare. Men han fortsatte efter mig o sa att jag skulle få dom gratis. Då blev Victor irriterad o röt till och knäppte med fingrarna och peka att han skulle gå.
Jag och Victor delade på en tallrik med seafood. Dvs olika räkor, kräftor, sniglar, snäckor, musslor o annat som finns i vattnet. De va mumsigt ;)

Torsdag: Victor fyllde 22 idag så vi drack champagne när vi vakna sen gick vi och kolla på hajar och pingviner o andra djur. Mysigt!
Och när vi va påväg för att gå o shoppa lite kläder så stanna vi vid ett övergångsställe och Victor börja vända o vrida sig o säga "varför måste jag veta att han finns" och kollar på andra sidan vägen. När jag tittar dit så möts min blick av en snopp!? WTF!!! Där står en gubbe helt naken o helt oberörd av att hela våran sida står och stirrar på hans lilla snopp! Och folket på samma sida som honom märkte inte ens av han, förns de blev grön gubbe och han cykla iväg framför dom. Då börja alla fnittra o peka. Själv så kunde jag inte slita blicken från hans ljuvliga pung som åkte upp o ner på vardera sida av sadeln och sakta närmade sig mig för att sedan åka förbi.. uschas..
Sedan gick jag gråtandes genom Barcelona.. Yeeeyy.. lyckat eller inte...
Sen blev de middag på restaurangen som Victor bestämt redan innan vi åkte.. Där åt vi en kulting (bäbisgrisen fick högst va 4 månader), kanin och fisk.

Blev för jobbigt att skriva dag för dag ^^
Resten av tiden tillbringa vi på stranden, Barcelona, Platja de Pals/Sa Punta och små ställen som jag inte minns namnet på och hemma i deras hus :)
Har ätit ganska många nya saker den här veckan också^^ T.ex Grisbäbis, Griskind och fötter, ål yngel, bäbisbläckfiskar, fett som va friterat i sitt eget fett, friterad mjölk osv :P

13 November

Usch. Har vänt på dygnet igen! Och Victor kom på att vi skulle göra som förra veckan, dvs va vaken hela natten o skita i o sova o göra de då han kommer hem istället.. Så vi har spelat Tekken 6 hela natten. När klockan äntligen blev halv sju kunde jag gå upp o röra mig igen. Diska, städa, gå ut med soporna och skura golvet.
Nu är lägenheten full med karlar som suger slem ur toan o köket. De luktar fitta o låter så äckligt att magen vrider sig. Och rätt va de va så kom en av killarna in i tv-rummet. Och jag fick panik o sköt stolen bakåt för o komma bort från han, men inte vare mig han ville känna på.. de va trummorna ><
Killen: Åh ere här en sån.. bla bla bla (?)..
Jag: Öhhm. Jag vet inte?
Killen: Får jag testa?
Jag: Pytt! Nej aldrig. Jag vet inte hur man gör o de är inte min.
Killen: Jag har tänkt köpa en sån.
Jag: Okej....?
Killen skriker på sin kompis: Hörru!? kom o kolla. De här är riktigt feta grejer.. O kolla gitarrerna! Spelar han i ett band?
Jag: Han gjorde. Men han tyckte inte tiden räckte till.
Killen: Fan vad coolt. Ni har ju en hel studio här inne.
Jag: mmh..

Sen va dom andra klara o han hade bara stått o stört mig med alla frågor.. Sen upptäcker jag de vackra slemspåret dom lämnat efter sig från köket in på toan och sen genom hela hallen o ut.. mums! -.-



De är jätte många som skrivit o frågat hur jag trivs här nere och hur Victor är mot mig.
Jag trivs jätte bra. Mår toppen!
Och alla som känner mig vet hur "mammig" jag kan va. Men Victor e nog mer pappig än mig! Han får mig verkligen o känna mig som en unge i trottsåldern ibland. När vi går ut tex. Jag får inte gå ut om jag inte har jacka o mössa och ibland måste jag ha halsduk. Och han tjatar om att jag måste köpa handskar.. Medan han själv sällan har mössa, aldrig någon varm jacka (oftast en skinnjacka eller en tröja bara), ingen halsduk o inga vantar!

Men han tog nog priset för någon dag sen!
När jag skulle sminka mig upptäckte jag att mina ögonvitor va gula.. Skicka iväg ett sms till mamma o fråga vad de kunde va förutom gallan o gulsot. Hon trodde på levern. Sa ingenting till Victor eftersom jag kanske inbilla mig.. Efter ett tag säger han "Vad fan har du gjort med ögonen? Vänta lite.. Lägg dig på soffan." Sen kom han med ögondroppar.. JAG HATAR ÖGONDROPPAR! Han brotta ner mig i soffan o tvinga mig o ta dom förbaskade dropparna. Och sen när han tillät mig o blinka så ran de ju så klart ut lite o jag blev snorig. Då hämtar ungen NÄSSPREJ!! De ända som är värre än ögondroppar!! Och han brotta ner mig igen! Och jag viffta o slogs o kämpa för mitt liv! Men han satte sig på mina armar o hade knäna på varsin sida av mitt huvud så jag inte kunde vrida de längre. Och han sprejade mig först i ansiktet sen säkert 4 ggr i varje jävla näsborre innan han blev nöjd..
Men om han är rädd om mig eller bara gillar o tortera mig med hans läkemedel vet jag inte ;)



RSS 2.0