Mar. 17, 2013

Jag önskar att jag vore smartare. För om jag vore de så skulle jag kanske förstå...

Mar. 12, 2013

älskar när man sitter bredvid 2 som klagar på allt på tåget

tant 1: Min dotter är ju 14 dårå. och jag vet inte vad jag ska ta mig till. hon skolkar och jag tog mig tiden att ordna ett helg jobb inom äldreomsorgen och hon gick bara dit 1 gång.
tant 2: Näe? menar du de? vad otroligt otacksamt.
tant 1: Ah, jag vet. och hon har färgat håret svart och sminkar sig. jag blir nästan rädd. och jag tror hon fått mens, brukar hitta blodiga papper i hennes rum.
tant 2: men Fyy vad äckligt. sköter hon inte sin hygien? usch.
tant 1: jag vet ingenting längre. hur går de med din son?
tant 2: han har klippt av sig håret nu. han började spara i november. och håret räckte säkert till rumpan. och de tog minst 30 minuter att duscha bara håret.
tant 1: så han är äntligen kille igen?
tant 2: ja. från november tills nu så har de varit ett helvete..

bara jag som tycker att den 14åriga tjejen är helt normal som skolkar och inte tror att hon sitter på sitt rum och mensar ner papper, utan att hon skär sig?

eller någon som vill ha tips av denhär killen som sparat håret från rakat till rumpan på 4 månader?

Mar. 09, 2013

någon som vill ge mig en lägenhet, hus eller slott? allt som har 4 väggar är välkommet. Är så Jävla less på jaga bostad efter bostad...

Mar. 08, 2013

sitter nedträngd mellan 5 karlar i soffan i personalrummet.

"Junior, de ser nästan ut som du vore Queen of the fat man group, du försvinner in i oss nästan"

"hon är ingen drottning. hon är inte ens könsmogen än. så hon är en prinsessa"

"haha jr, hur gammal är du? 20 eller?"

"nej jag är faktiskt 21"

"skämtar du? få se badgen?"

räcker fram den..

*tystnad*

"Hahaha dehär är underbart. du har varit 21 i 3 månader. jag känner mig nästan som en pedofil alternativt din pappa bara av att sitta bredvid dig. men skönt att veta att jag kan kalla dig junior med all rätt nu"

Mar. 07, 2013

fjåsen mi ä huskut fin, Stoschan glåm så det ä skam.

Mar. 07, 2013

känns skönt att jag fortfarande har "det". iaf bland män i 50-70års åldern, och dom är ofta busschaufförer :P imorse då jag klev på bussen så sa chauffören "välkommen ombord prinsessan, kul att se dig igen" och nu när jag var Påväg hem så tutade en annan chaufför och gav tummen upp.

Mar. 06, 2013

Är lite smått nervös för idag. De är första dagen som jag står helt på egna ben. hoppas att vi åtminstonde är 3 ikväll ifall jag skulle köra fast och behöver hjälp. men de blir nog bra.

igår gick jag med en sjuksköterska för att se hur dom jobbade. Blev inte så värst imponerad då jag upplever att de är mer stressigt att göra allt som undersköterskan gör. men de kanske var en otroligt lugn dag, vad vet jag :P Gick även på brandutbildningen som jag lyckats undvika i 2år. De var... nyttigt? nu kan jag iaf släcka bränder med 4 olika släckare och rädda brinnande dockor. har även lärt mig att man inte ska spela hjälte så länge man är på jobbet. brinner de så stänger man dörren, oavsett hur många som skriker efter hjälp där inne och ser dig rakt i ögonen. de räcker tydligen med 2 andetag i ett sjukhusrum som brinner så dör man.

baby och jag bakar pizza



babys 2 pizzor






och mina 2 :)

Mar. 01, 2013



Vi har levt ihop i ett år nu. tiden har gått så otroligt snabbt, men de känns ändå som jag kännt dig hela livet. Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. Du är perfekt för mig! och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag får spendera många fler år tillsammans med dig! <3

RSS 2.0