Dec. 25, 2012

De är nånting magiskt med dagen som man trodde skulle bli perfet när den enbart bestod av sömn ända tills jag blev tvungen att gå till tåget. och väl där så drog ordningsvakten batong och skrämde skiten ur mig och sedan hotar att putta av mig i Farsta strand och sätta fast mig i kuren tills imorn..

eh. livet går vidare. jag är ju faktiskt snart på mitt glada jobb. ska bli superkul att vara där i 12timmar och inte ens kunna kolla på mobilen.. längtar..... -.-

Dec. 25, 2012

dehär kommer bli en bra dag. den har börjat bra iallafall. patienterna har gett mig så mkt beröm under hela natten. och de första jag får höra när dagpersonalen kom var att jag har en otroligt vacker pojkvän och att vi passar bra tillsammans. kan inte annat än att hålla med. han är förjävligt snygg min prins!


Dec. 24, 2012

tänk vad vissa ord kan såra.
önskar jag vore arbetslös så jag kunde åka hem och låsa in mig och ge fingret till världen....

arbetsskada

känner mig något arbetsskadad när jag och en kollega pressat i en patient en massa olika laxerade och förväntansfullt väntar på resultat. hade kollat blöjan 3 gånger utan att de kommit något. sen då min kollega äntligen såg ett resultat så håller hon stolt upp den knytnävsstora bajskulan som stoppat upp och jag utbrister "wow" och granskar bajskulan med beundran och funderar om de va som att föda barn. hon slänger den sedan med ett duns i papperskorgen som välte och kulan rullade iväg och lämnade ett krokit bajsstreck på golvet..
en vanlig dag på jobbet.

Världens bästa pojkvän!

Man vet att man har valt rätt kille när man sitter och pratar om klackskor och han säger "20cm är inte för höga, de är lagom".

Och nu är dom här skönheterna mina! Behöver jag säga att jag har världens bästa pojkvän som köpt så fina skor till mig? Han är verkligen den bästa killen man kan ha.
 
Invigde dom igår på krogen. Och dom är helt fantastiska. Man är både snygg och slampig på samma gång och man slipper blöta ner fötterna när man går i snön. och klacken funka perfekt som en brodd och dom kan även bli ett dödsfarligt vapen. jag menar, vem fan klarar av att bli trampad av någon med dom på sig?
 
Jag är överlycklig! Tack baby! <3
 

tankar om nyår

Förra året den här tiden så hade jag redan köpt den perfekta nyårsklänningen med dom perfekta skorna till. och massor av smink och smycken. och inget av dom blev använt. 3dagar innan nyår så fick jag ett sms där de stod "sluta knega vi planerar att bli världsmästare ikväll. kellys typ nyss?". och jag kunde inte motstå erbjudandet och drog in till stan efter jobbet. Där började mitt nyårsfirande. kände mig så äcklig på nyår. hade festat konstant utan sömn i 3 dagar. jag övertalade alla att brandbergen skulle vara de perfekta stället att fira nyår. så vi drog på bolaget och laddade upp och drog dit. Hittade ett badkar så jag trasslade av mig kläderna som satt klistrade mot kroppen efter 3 dagar med body shots. tackade gud att jag hade planerat att sola solarium så jag hade extra trosor med mig. och när jag sen insåg att killen jag ville kyssa vid 12 slaget inte befann sig i närheten så gav jag upp. drog ett tequila race däckade ett tag och sen drog jag och en vän till klubben. på 12 slaget så satt vi på tåget. han utbrast "jaha, gott nytt år eller vad man säger" sen somnade jag och vaknade när vi va framme.

Men iår ska jag inte misslyckas. killen som jag så gärna ville kyssa förra året kan inte gömma sig iår. för jag SKA kyssa han på 12 slaget. och han ska gilla de också! de spelar ingen roll om jag är borta, hemma, full eller nykter. jag ska ha min kyss en gång för alla och de är allt som räknas!

Dec. 18, 2012

man blir aldrig nöjd hos frisören, de vet alla. men den här gången tog alla priser. tänkte testa en salong som låg nära så jag slipper åka så långt varje gång. så jag tog första bästa som hade drop in. står i kassan och ropar 4-5 gånger innan en finsk gammal dam kommer ut med en kaffekopp och frågar vad jag vill göra. fick till svar "vi har väldigt mycke just nu, testa om en timme igen". kollar runt i studion som ekar av tomhet och går ut. kommer tillbaka efter 45 minuter. fortfarande lika tomt. efter ungefär 20 minuter så kommer 2 frisörer ut och den ena säger " jag hjälper dig strax, vi blev så sugna på att färga håret när du sa att du skulle göra de. vi ska bara hjälpa varandra att skölja, om ca en kvart... så jag sitter och väntar. när de äntligen är min tur så blandar hon blekningsmedlet och berättar att hon gjort dehär i 11 år så hon räknas nog till proffs. kollar på diplomen med hennes namn på väggen från 88 och räknade ut att dom är 24 år gamla, hon har jobbat 11 år. kollar närmre och inser att inget diplom är från frisöryrket. när hon lagt i färg i 1/4 så kommer en man in och vill klippa sig. "jag är klar om en kvart, kom tillbaka då" och de gjorde han, då var hon klar med hälften. men hon tog han emellan, de går ju så snabbt. sen då all färg var i så ville hon skölja på en gång. jag bad henne vänta, men som sagt 11 år inom yrket. de var ju ett proffs. sköljde, de såg hemskt ut. i med mer färg. och så gjorde vi 5 gånger innan allt var klart. och kärringen ville ha 1600 pga att de gick åt färg och att de tog tid? jag menar, hade hon hett i färg 1 gång ist för flera och gett fan i att färga sitt hår och klippt honoms så hade de blivit billigare för mig? jag betalade för att hon inte kan sitt jobb. värdelöst och ovärt. hade inte haft något emot att betala 1600 om de blev bra gjort. men jag ångrar att jag ens betalade henne.

Dec. 15, 2012



finaste blommorna från finaste killen <3

Dec. 13, 2012

Det finns tre saker i livet som aldrig kommer tillbaka ..
tiden , orden & möjligheterna .. Det finns tre saker som kan förgöra dig ..
lögner ..stolthet ..och svartsjuka .. Det finns tre saker som du aldrig får förlora ..
hoppet ..tålamodet ..och ärligheten
Men det finns tre saker som har mer värde än allt annat ..
familjen .. Kärleken .. och vänskapen ..

Dec. 12, 2012



älskar när man kommer till jobbet och dom minsta byxorna är för 100kg. så inatt gör jag inget jobb som kräver 2 händer, måste hålla i byxorna med ena handen. awsome!

Dec. 11, 2012



på vintern får jag alltid torra läppar och jag har råkat gapa lite förstort så jag har spruckit lite i mungipan. och då är cavilon min bästa vän. så jag har suttit och duttat cavilon på läppen hela natten. efter ett tag så fick jag höra att jag var väldigt sparsam med min klubba som bara smittade lite och sen la ner den igen. och nu har jag fått en underlig idé och undrar vad som skulle hända om jag stoppade den i munnen..
för dom som inte vet så är de cavilon jag håller vid munnen på bilden och när man strycker den över huden så lämnar den en liten gummifilm. undrar hur de skulle bli i munnen. nästan så de skulle va värt o testa såhär halv fem på natten.

Dec. 11, 2012

För ett år sedan den här tiden var jag på Anchor och medusa med coffe, Kongo, svullo, Micke, Malin och några till. Var så sjukt full och hade så otroligt roligt. Träffade Malin för första gången den kvällen. har aldrig haft så kul med en tjej som jag inte känt innan. Och vem hade trott att jag lite senare skulle bli så sjukt kär i hennes bror och sen flytta ihop med honom? minns hur vi satt och pratade om Mathias och att de pirrade i min mage när jag tänkte på honom. och tänk att jag fortfarande känner de där pirret. de är underbart!

iår däremot så befinner jag mig på jobbet.. allt jag gör är att kolla på klockan och räkna ner hur länge de är kvar och blir besviken varje gång jag får ett sms och de inte är från Mathias. jag är lite ond och hoppas att han inte ska kunna sova och ringa mig ist. fast de bara är 2 timmar kvar tills jag ska ringa och väcka han. saknar att höra hans röst!

men jag tror faktiskt att den här dagen kommer bli raka motsatsen i jämförelse med förra året. då började de bra och slutade senare i katastrof. stod i skyhöga klackar, askort klänning, utan jacka, mobil och väska och visste inte hur jag skulle ta mig hem.
iår startar vi med att torka bajs på vuxna karlar och slutar förmodligen kvällen med samma sak. MEN där i mellan så ska jag vara med min fina pojkvän. kommer pussa sönder honom då han kommer hem. de bästa som finns är att spendera tid med honon <3

Dec. 10, 2012

sitter på tåget mot jobbet nu. känns som jag inte varit där på jag vet inte hur länge. känner mig inte så taggad på att åka dit nu heller. saknar mitt gammla jobb så sjukt mycket.

jag vill hem... :(

Dec. 10, 2012



mitt allt <3

Dec. 10, 2012

Jag har världen bästa pojkvän! Jag är så lycklig med dig Mathias! Jag älskar dig av hela mitt hjärta <3

Dec. 08, 2012

vi ses varje dag, men du är inte här. jag saknar dig!

Dec. 07, 2012

vilken mardröms vecka!
måndag: helt slut efter helgen. betala räkningar och ringa samtal.
tisdag: besök på sjukhuset.
onsdag: Ångest! så sjukt mkt snö.. väckte baby 5, kollade ut genom fönstret och sprang raka vägen ner i sängen igen. kl.9 så vaknar jag. samma visa igen, sängen är rätt skön. sen vid 11 klev jag upp. skulle vara på sjukhuset som är 6minuter ifrån mig vid 12.30. så jag gick strax efter jag vaknade och var framme strax innan jag skulle vara där. Min fina kille var där och mötte upp mig.
sen när jag vaknade ur narkosen så ville jag absolut inte ut i kylan och ens försöka mig på kollektivtrafiken. nu skulle jag bara ligga i 1-2 timmar för observation. men när dom frågade om jag kände någon Mattias så klädde jag på mig och gick ifrån uppvaket ut till honom och sa att läkaren fick komma dit om han ville något.
jag har världens bästa pojkvän!
torsdag: helt orkeslös.
fredag: fredagen har inte ens börjat och jag vet att dehär kommer bli en dag då jag bara vill ligga i sängen. har inte sovit nånting inatt och min fina har haft mardrömmar. nu är han på jobbet och jag ligger själv i sängen och fryser och funderar på om han ljög för mig innan han gick. han sa nämligen "du är så fin" innan han gick. och mina ögon är svullna och fula

helgen som var

ungarna var här så de blev en "lugn" helg. från lördag till söndag så var vi barnvakt åt Wiking. så vi packade alla ungar, täcken och kuddar och sov där. de var en upplevelse! jag kom dit vid tre och då var Wiking trött och höll på att somna då han satt i min famn. vi tvinga han att vara vaken till 19.30. han sov tills typ 22, sen var de kört. men vi överlevde! :P




RSS 2.0