30 Oktober

Precis kommit hem från Södertälje, har varit o träffat min mor och fixat mitt pass för tredje gången. Förstår inte varför man alltid ser ut som ett pucko på sånna bilder. usch! Men men, de får duga ^^
När jag satt på pendeln hem så sitter en mamma och hennes dotter framför mig, då säger den lilla tjejen "Gud vad långt hår hon har, kolla mamma" Sen börjar hon pilla på mitt hår o fnittra. Hon va så söt. Hon satte sig på sätet bredvid mig o satt o stirra på mig hela tiden, och jag ansträndge mig för o inte titta tillbaka :P
Sen då jag va framme så ser jag en klunga med tjejer som står en bit framför mig, då jag är typ 3 meter ifrån dom så brer dom ut sig och blockerar hela vägen. Sen kommer en av tjejerna fram o säger nånting, men jag hörde inget för jag lyssna på musik. När jag tog ut ena ploppen ur örat för o fråga vad dom ville så räcker hon fram ett ljus o säger "tänd ett ljus på alla helgona" Sen gick dom vidare.. Hmm!?

Börjar få lite småpanik över skolan. Har ringt o ringt till min syo men hon svarar ju inte. Och jag kommer inte in på min Z-online för o se om hon skrivit nånting där. Skolan börjar på måndag o jag vet inte om jag kommit in. Hurra! eller inte. Jag som lovade mig själv att INGET absolut INGET skulle komma mellan mig o skolan sista året. Och nu sitter jag här utan någon skola över huvudtaget >< illa illa.. Men har jag klarat de med över 60% frånvaro innan så borde jag klara de även om de dröjer lite till innan jag får besked. Men jag lovar att jag dör om jag måste gå skola någon annanstans än här!




Tina... Jag saknar dig sjukt mycket! Saknar ditt skratt. Jag hade alltid kul med dig. Och snart är du mamma, de är helt otroligt :D Och de har gått så fort. Du får skicka lite bilder på bebismagen så jag håller mig uppdaterad nu när jag inte sitter vid datorn så mycket. =)



Har även ny mobil så jag har INGA nummer kvar. så ge mig era nummer nu :D



22 Oktober

Va på skolan idag och lämnade igen mina böcker och min nyckel. Kollade även om jag hade kommit in på skolan i Tullinge men hon hade haft så mycket att göra så hon hade inte ens kollat. så hon skicka med mig lite papper och tyckte att jag kanske kunde gå dit själv o kolla.. hmm? Jobbigt :P

Sen vare dax o säga hejdå till min underbara klass. Och fy vad jobbigt de va! Stod o grät. Fick ett fint halsband av mina tjejer oxå, kommer ha på mig de hela tiden <3 Klassen

Saknar er redan! <3


Min kontaktperson va inte lika lycklig över att jag skulle flytta. Men men..

Vad är positivt med flytten då?
Jag får va super mycket med Victor, bor närmre mammi och närmre till mina kompisar. De är lite skumt faktiskt att jag har mer kompisar på ett ställe jag varit 2 ggr än där jag bott i nästan 18 år >< Usch vad deprimerande de lät :D
  victor


21 Oktober

klassen

Usch vad jag kommer sakna mina tjejer =(


16 Oktober - Stockholms resan

Åkte ner i fredags till Stockholm, skulle stanna över helgen men missa flyget i måndags så jag blev där i en vecka. En underbar vecka! Ska försöka sammafatta allt jag gjort =)

Fredag: Tog flyget 19.25 från Frösön. De va första gången jag flög och de gick super bra. Väntade på mamma och hennes karl i nästan 1 timme, alltså längre än vad flyget från Östersund till Stockholm tog :P Men tillslut kom dom. Dom skjutsade mig till Victor i Tullinge. Mamma ville så gärna träffa Victor men jag sa nej, de skulle bli så pinsamt. När jag hittat hans adress så blir jag äckligt nervös och sitter utanför hans dörr och tänker på om jag vågar eller inte. Hade nog inte fattat förns jag väl satt där vad jag egentligen gjorde. Men han kom ut och hämta mig tillslut. Jag va så nära döden jag kunde komma! Jag tror jag aldrig har varit så blyg som jag va då! stod och tugga på tröjarmen hela tiden och kolla i golvet. USCH! Tror ni de blev lättare att slappna av när han utnyttjade tillfället till 100 också? :P Han skratta och gjorde mig allmänt blygare. Sen hämtar han en TÅNG och ville knipsa av mina piercingar. Buhu! Så jag tog ut en, men satte i den senare o han såg de på en gång. Hade den ute under natten men satte i den dagen efter och då blev de tången igen.. Så nu har jag ingen där, ingen i naveln heller. Men bröstvårtan o tungan är kvar. Än så länge ^^

Lördag: Åkte in till centrum och köpte lite kläder och han TVINGA mig att köpa ett par spetsiga skor! Visst de kan va snyggt, men inte på mig. Men jag använde dom för hans skull ^^
Jag tycker att jag kan va mammig ibland men han är mer pappig än mig! Så fort vi skulle gå ut så va jag tvungen att packa på mig kläder för att inte frysa, även fast de inte va kallt! >< Charmtroll!

Söndag: Åt brunch på Berns med hans föräldrar, morbror med fru och vänner till familjen. Va jätte nervös! En flicka från landet som ska äta på fin restaurang med pinnar för första gången och samtidigt inte verka helt bakom flötet för Victors föräldrar. Först åt vi Sushi, pilgrimsmusslor nån rå tonfisk och annat. De va första gången jag åt nånting av de här så de va kul. Pratade lite med en av vännerna till Victors mamma, hon va lite nervös hon också för hon hade aldrig ätit med pinnar heller så hon va glad att hon inte va själv. Men jag va inte lika lycklig ^^ Efter att jag försökt få pinnarna på plats i handen så tror jag Victor tröttna så han matade mig med en sushi och i samma ögonblick som jag börja tugga så hör jag hur den här väninnan berömmer mig för jag klara de så bra. Då steg nervositeten ännu mer, nu trodde ju alla som inte såg att Victor mata mig att jag kunde äta med pinnar, tänk om jag sprätter iväg eller tappar nånting? Usch för alla hemska tankar som kom.
Sen vidare för att hämta varmrätt. Jag tog vårrullar, dumplings, revbensspjäll och en megaköttbulle. jag skämtar inte, den va enorm! När jag satt mig ner insåg jag mitt livsstörsta misstag! Hur fan äter man en köttbulle med pinnar som är ENORM!? Och hur fan äter man revbensspjäll med pinnar? Sniken som jag är kolla jag hur Victor gjorde. Han tog pinnarna och stampa rakt igenom sin köttbulle och åt sen. FAIL! Sluta med att Victor fick ta kniv och gaffel för att dela min köttbulle innan jag kunde äta den. Sen till revbenen. Victor åt med händerna och de klara inte jag av så jag tog kniven och gaffeln som han använde på min köttbulle. Gav upp efter ett tag och då tog Victor över. 
Sen vare efterrätt. Vi tog en kokosmjölksdrinksak med melonkulor i och en citronpuddingssak, sen tog Victor massa småpjöller som jag inte har nån aning om va de va. Han va så söt då han smaka på kokosmjölksgrejen, de va små genomskinliga och kladdiga saker i drinken som han inte visste va de va. Han såg ut som ett litet barn då han räckte ut tungen och fråga sin mamma vad de va, han såg så rädd ut. Hon trodde de va sockerkulor av nått slag. Jag fick bara några i munnen, lämna resten i botten av glaset :P Sen vare paltkoma för hela slanten!
Peppe eng, Malou von Sivers, Lena Smedsaas, Lennart Ekdal och några andra gjorde ett uppträdande så man hade tid att smälta maten iallafall =)
Sen gick jag och Victor och kolla på bio, The ugly truth. Den va rätt bra =)

Måndag: Va ju meningen att jag skulle åka hem men som sagt så missa jag planet.
Minns inte riktigt vad vi gjorde den här dagen faktiskt. Usch mitt minne alltså..

Tisdag: Victor jobba idag så jag va ensam i hans lägenhet vilket va ganska läskigt. Kändes så konstigt att va i någons lägenhet och inte kunna gå ut för då hittar man aldrig tillbaka igen :P
Victor ville iaf att jag skulle komma på hans jobb innan han sluta. De va tufft! De betydde att jag va tvungen att hitta till ett ställe där jag absolut aldrig hade varit innan. Jag hade gått förbi första busskuren en gång, men nu va jag tvungen att byta buss och promenera en bit också. De tog tid, men jag hitta tillslut :D Kände mig ganska stolt faktiskt. Trodde jag hamna på helt fel ställe först. När jag bytt klart alla bussar och bara hade den sista promenaden kvar så fråga jag alla jag kunde hitta om dom viste åt vilket håll jag skulle traska. Och eftersom Victor jobba på en marina så fråga jag efter närmsta, men inte en ända jävel visste om de ens fanns vatten i närheten där jag va. De flesta bad mig att åka längre in mot centrum. Men de visade dig att jag bara va tvungen att traska över två broar och bakom ett gigantiskt hus så va jag framme. Loosers!

Onsdag: Jag har säkert blandat ihop alla dagar och glömt en hel massa saker men Victor jobba iaf idag igen, så jag va hemma och flidde upp lite och försökte förstå mig på hans tv.


Torsdag:
Tro de eller ej men sista dagen i Stockholm tillbringa jag knappt med Victor, utan med hans mamma =) Hon är underbar! Älskar verkligen hon! Trodde de skulle kännas spännt och jobbigt för jag är så blyg, men de gick riktigt bra. Vi gick runt på stan och hon visa mig runt överallt och vi prata massor och hade kul :)
Hon visa mig vart Victor hade jobbat innan, vart han brukar fika, vart hans favorit sushi restaurang låg, vart han brukar gå ut osv. Sen tog vi kort och kramades med turister och kolla på vaktavlösningen.
Hon jobbade som Au Pair som ung och de verkar så kul, är jätte sugen på att testa. Men de blir senare i livet isåfall. =)

Antar att de är ganska många som inte hängt med om vem Victor egentligen är, men slänger in en bild så ni ser hur han ser ut =)

Victor
Älskar hans tatueringar!


RSS 2.0