30 Mars

Gud vad jag saknar Marielle! Jag kunde åka upp till dig i Vilhelmina och stanna hos dig i veckor. Jag firade alltid nyår med dig. Och vi åkte till Åselemarknaden ihop. Minns du när vi åkte till Saiva och badade när vi precis hade köpt våra första string i alldeles för stor storlek? Eller när vi köpte små mjölkpaket bara för de va nytt och du tappa ut hela förpackingen när du ramla på en isfläck och en gubbe kom o sa "oj oj oj, tappa du hela mjölken?" och sedan gick vidare. Eller när vi va barnvakt och han gjorde nr2 och vi dog av lukten. och när vi väl tvättat av han så gjorde han nr1 på mattan och vi ville bara dö? :P Jag hade aldrig tråkigt när jag va med dig. Vi hittade alltid på nånting. Som när vi byggde kojan i de lilla hemliga rummet och satt och brände godisar och en tändare explodera för säkerhetsnålen som godisarna grillades på smälte sönder plasten på tändaren? :P

De är 3 år sedan jag träffa dig nu. Träffade dig av en slump när jag va i Åsele. De va första gången jag åkte dit utan dig. Vi han aldrig prata så mycket. Va mer ett hej och en kram sen blev de inte mkt mer.
Jag vill träffa dig nu nu nu nu! Funderar på att åka förbi Vilhelmina och träffa dig så fort jag åker upp till Strömsund igen. Jag saknar dig sjukt mycket!


8 Mars - Lovet

Jag har haft ett underbart lov! :) Har hunnit med rätt mkt faktiskt. Har hunnit med:
1 konsert
2 bio besök
1 kryssning
Träffat lillasyster
fått en lillebror
och många mysiga middagar med Victor, samt med hans familj :)

Eftersom jag är senil och mannen i huset har satt på barnlås så jag inte ens kan läsa min egen blogg så kanske jag skriver samma sak 2 gånger, kan ju som sagt inte kolla vad jag skrev sist ^^

Kryssningen som vi va på va ganska speciell:) Klev upp tidigt och gjorde mig i ordning, packade väskan och åkte in till stan för o träffa lillasyster Anna. Skulle träffa henne på plattan. Halvsprang från tåget tills jag va där eftersom de va kallt och snöade. Vi gick runt och pratade tills de va dags för mig att åka. Hon är så söt! Usch vad jag saknar hon.
Väl ombord på båten så träffa jag alla som vi skulle kryssa med. Arja, Kalle, Anita, hennes mamma och anitas dotter och hennes pojkvän och 2 stycken till. När vi packat upp och fixat till lite så gick jag och Victor och åt av buffén. Och fan vad jag åt. Usch! Hade sån paltkoma efteråt. Sen gick victor och la sig. De va så mycke is så dom sköt upp avfärden till 24.00 istället för 19.00, Men båten kom aldrig iväg :) Vi stog på land hela tiden. haha ^^
När Victor hade vaknat så gick vi iväg till baren och drack med Jennifer och hennes kille.  Och jennifers mormor va ju bara för skön! Hon blev tagen av en vakt för hon hade nagelsax med sig och hon passa på att känna på vaktens kropp och konstaterade att han hade skyddsväst på sig. Hon va rolig på alla sätt o vis. Sån mormor vill jag också ha!
När baren stängde så gick vi vidare till discot och va där tills de ständge, då gick vi först ut på deck och frös medans alla rökte. sen gick vi till hytten och drack vidare. Bästa kvällen på länge kan jag ju säga!

Vaknade ganska tidigt på morgonen av att jag snudda en kall kant på sängen och upptäckte att victor tagit allt täckte och lagt sig på de som vanligt. Bitter som jag är kröp jag ner i den andra sängen och somna om. Sen när jag vakna igen va jag pigg som attan och gick och köpte choklad medans mannen låg med huvudet i toan o spydde :D Inte de minsta bakis va jag, bara otroligt sprallig och rastlös. Gick iväg en andra gång och köpte dricka, sen en tredje gång för att köpa en ny dricka utan kolsyra till Victor, men när jag öppna dörren så la någon en pizza 2 meter ifrån mig och satan vad baksmällan kom fort då. Mådde apdåligt. Men långt ifrån så dåligt som victor mådde.
Sen när de va dags och kliva av båten och säga hejdå upptäckte jag att hur dåligt jag än mådde så mådde jag bäst av oss alla :D för satan vad sliten alla såg ut :D
Men de va kul. Skulle inte tacka nej till en kryssning igen :)



Har upptäckt att jag har de ganska bra ändå. Jag slipper göra allt de trista som har med mitt utseende att göra, de fixar victor åt mig. Han klipper mitt hår, färgar de, vaxar mig, noppar ögonbrynen. Sen tvingar han mig även att gå med på hans tortyrer, som att han ska klippa mina tånaglar, klippa och fila bort förhårdnader och toppsa mina öron osv. De är skitläskigt! Men jag har kommit på att de är mkt säkrare att ligga still, hålla käften och vänta tills de är över. Annars kan vad som hellst hända :P 

blev ett ganska luddigt inlägg, men jag orkar inte läsa igenom o se vad jag har skrivit. Måste hoppa in i duschen för jag lukar solarium.. huvva..  




3 Mars

Har hänt massor sen sist jag skrev! :D Men vet inte riktigt vad som är lämpligt o skriva här o inte ^^
Har varit på konsert med Victor i Onsdags, hunnit med o kollat på bio 2 ggr, bowlat med han o hans familj,  JAG HAR FÅTT EN LILLEBROR..  osv.
Victor är så söt! Vi skulle in till stan för o käka o se på bio och när jag möter han så har han köpt en Björn Borg handväska till mig. Älskar den! Och när jag öppna den så låg de ett paket till där, en lacoste parfym. Mums! Han skämmer bort mig!
Och imorn åker vi på kryssning, min första ^^







Även fast jag är bitter så är jag den lyckligaste! <3

RSS 2.0