2013-06-21 - Midsommar

Klockan ringde vid fyra imorse. Var gaaaalet trött. fåglarna var också trötta. Dom orkade inte ens flyga iväg när jag kom gåendes till bussen. Dom kröp bara ihop till en boll och kollade på mig.
 
Kom till Karlberg 06.00 Då var de bara att plocka fram gps:n i mobilen och försöka orientera sig fram den sista biten till jobbet. Och väl på jobbet så kommer inte personalen. stess!! sen blir de bara mer och mer och mer och göra. Har varit en sjukt tung dag.. 
 
Sen slog äntligen klockan 15.00.. Lycka! Semester.. *suck* just ja, sl strejkar. stess  till tåg helvetet för att komma hem i skaplig tid.. Är så trött så jag skulle kunna somna ståendes. Halv sex var jag hemma. 20 minuter senare åkte Mathias till en kompis.. Försökte sova. Men de gick inte. Mathias hade inga nycklar med sig så varje gång hissen lät så trodde jag att de var han.. så sova var  bara att ge upp. nu har jag läst alla bloggar, nyheter osv. vad finns de mer man kan roa sig med? Har sällan oplanerad "egentid" så jag  vet inte vad jag ska göra av den..

Jun. 17, 2013

kollega: Madde, när ska du skaffa egna kids?
jag: Jadu. jag har 3 små tjejer just nu, så de får räcka ett tag.
kollega: men du kommer ju få en kille. de vt du väl?
jag: haha tror du? då blir pojkvännen glad.
kollega: så vad gör du här? hem och knulla och skaffa barn. de är ändå allt vi kvinnor finns här för.
jag: kan ju alltid försöka. fast jag har ju en stav i armen som gör de lite svårt.
kollega: ja de kan ställa till de. tror du de är lättare att va man? och slippa alla bekymmer som mens och p-piller?
jag: kanske. men dom har ju ett äpple i halsen och g-punken i arslet, så jag vet inte.
kollega: fy fan. ah, vi har de bättre

Jun. 11, 2013

känslan när man kommer till jobbet och journalsystemet inte funkar....

Jun. 11, 2013

sitter på bussen Påväg till jobbet. resan brukar ta 7 minuter. nu har de gått 22 minuter och vi har kommit halvvägs. vi är omringade av studenter. dom har sputat ner hela bussen, utvändigt och invändigt. och jag vågar inte kliva av och gå sista biten. dom är fan galen! de flyger flaskor överallt

Jun. 06, 2013

ibland undrar jag vad min roll egentligen är. känner mig rätt överflödig..

Utkast: Jun. 06, 2013

När jag gick och la mig så var de jag och 3 till som sov i sovrummet. När jag vaknade så var jag ensam.. Precis som nu. Har börjat känna mig sjukt ensam på sista tiden. och de är jag också. Kanske är dags att jag börjar hitta på nånting ist för att bara sitta själv hemma och kolla på klockan

RSS 2.0