31 Maj 2010

Sitter själv som vanligt och tråkar. Försöker plugga men de går skit dåligt.

Anna och Marcus åkte hem imorse. Synd att vi inte han träffas så mycket när dom va här. Men de kommer fler gånger.


Höll på att svimma idag igen när jag va påväg hem. Ramla ihop utanför konsum och kom inte upp. Benen va som spagetti och jag hörde ingenting, allt jag hörde va ekon typ. Sen kom Bertil 80+ med en festis och en sockerbit och hjälpte mig, sen mådde jag nästan på topp igen =)

funderar på att gå o lägga mig nu. kanske lite plugg innan.. god natt

30 Maj 2010

Ensam är stark? Jo just ja. Kanske är därför jag snart tappar greppet om allt?


Va iallafall på dop till lilla Rasmus idag. Gick väl sådär. Va inge fel på dopet, men jag kände mig ensam. Som vanligt. Även fast de va fullt med folk där så kände jag mig ensam.. Hatar de verkligen.

Och surprise, surprise, Jag är själv nu också. Victor är med min bror och Anna. Varför jag inte följde med tänker jag inte ens ta upp.

Och nu tänker jag sluta klaga och kolla på tv ist..

 v o r

28 Maj 2010

Kom nyss hem. Va och träffa bror o Anna en sväng :) Blev en väldigt kort stund idag. Höll på att svimma på tåget. Blev skit yr, svetten rann sen blev allt helt svart! Såg verkligen inte ett skit. Så jag kan tänka mig hur jag såg ut när jag skulle kliva av. vinglade och händerna rakt fram för att känna vart jag kunde gå. Blödde lite näsblod med. Sen ner på backen direkt när jag kom ut >< Alla lär väl ha trott att jag va en pundare.  Men men, jag överlevde iallafall :)

Nu ska jag bara sitta och vänta på att Victor ska komma hem. som alla andra kvällar. Men ikväll super han förhoppningsvis inte. Han är på spelning med bandet. Men man vet aldrig. Märks ju när han kommer.

27 Maj 2010

Knappt sovit nånting inatt. Ville va hemma och sova, fast jag hade möte på skolan så Victor fick mig att kliva upp. Tack :) På med mascaran och ner till tåget. Illamående som tusan, hade inte käkat nånting kvällen innan, men jag hade druckit massa vin o nån cider (Y). Trodde jag skulle dö på tåget. fick kväljningar hela tiden. Jag o min sötnos hoppa av i flemingsberg och gick mot skolan, de behövdes. Frisk luft! Älskar dig babe! 
Sen inne på skolan så var de varmt o de fanns ingen luft. Sen kom de ett gäng fjortisar och massa lärare, vet inte vem/vilka de va som stank, men jag blev tvungen att springa på toa. Hatar när folk försöker dränka röklukt med parfym! usch!
Mötet sög! Satt hos rektorn med han, kurator, nån tant till och min mentor. Kanske blir sommarskolan. hurra! -.-

Sen åkte jag iväg och träffa bror och Anna, även mamma och Rasmus. Gick runt och kika i affärer innan jag, marcus och Anna åkte till Gröna Lund. Fan vilken besvikelse! Åkte 3 karuseller. Visst en va grymt kul, men resen förstörde allt. sög verkligen! 400spänn bortblåst på ingenting. Hade hellre tagit dom och gått ut ikväll.

Nu sitter jag bara hemma och väntar på att Victor ska komma. Men har en känsla av att de kommer dröja :(
Hatar verkligen alla kvällar som jag får tillbringa själv. Men samtidigt kan jag inte kräva att pojken ska sitta hemma och va barnvakt åt mig varje dag.

Såg även på Eric Saade idag. Eller såg o såg. Lyssna när han sjöng en halvlåt innan jag drog. Ingen musik för mig.

Så.. Vad ska jag göra nu? Sova?

22 Maj 2010

Spenderar mer o mer tid ensam, vilket suger. Hatar de verkligen. Jag vill inte va ensam!! Men men.

Funderar på plastikoperation. Vill ha botox mage. En bebismage som jag kan gå runt med, utan att den blir för stor eller att den efter 9 månader försvinner. De är så fint! Blir så avundsjuk! Bebis har jag ju redan, lilla Rasmus! Nästa helg är de dop för den lilla krabaten. Är nervös, jag har aldrig varit på dop så jag vet inte vad jag ska ha på mig. Men de löser sig nog =)

Och på onsdag kommer bror och Anna ner hit, då slipper jag vara ensam :D Yeey. Vi ska förhoppningsvis åka massor med karuseller tills vi spyr :D Haha jag är en sån tönt som älskar karuseller ^^

Nu ska jag sätta mig på balkongen som är sååå bra placerad. I skuggan *suck*. Men de är varmt iallafall :)

21 Maj 2010

Har så grymt ont i hela kroppen! Har haft en halterneck bh på mig idag och mina tuttar väger ton känns de som. Sen har jag suttit på en hård bänk i nån timme sen promenerat. så arslet och fötterna värker med.

Kom precis hem från inspelningen av Bubblan. Va grymt kul. Gästerna va Magdalena Graaf, Hasse Brontén och Annika Jankell. Kan ju lugnt säga att Magdalena är den fulaste av Graaf systrarna, men fan vilken humor tjejen hade. Precis sån humor jag tycker om! Så på söndag blir man bänkad framför tv:n för och se hur  programmet blev.

Nu ska jag lägga mig i ett bad och göra läxa *host*, och vänta på att mannen ska komma hem. Han jobbar och sliter som en gnu den pojken ;)

19 Maj 2010

Jag skulle juh ha varit med på Förkväll i måndags men jag ringde och tacka nej. Dom ringde upp och tjata om att jag skulle ändra mig och att de skulle bli svårt att få ihop ett nytt program om inte någon av de andra tjejerna kunde den dagen. Men jag ryckte bara på axlarna och sa -nej jag vill inte!   Dom sa okej, men att dom gärna ville ha med mig i nästa säsong. Så jag sa åt dom att dom fick ringa och höra om jag ville då. de är ju länge kvar.  Och idag på svenskan ringde mobilen -Hej dehär är Ia Greiff från Förkväll, minns du mig? Vet du om att vi har bokat in dig på måndag igen?... Suck. Jag sa nej återigen, och hon skulle ringa till Titan och kolla vad som gått snett och sen höra av sig igen.. 



Fick tillbaka nationella uppsatsen i Svenska B idag. Tyckte de gick skit när jag skrev den. Hade inte sovit nånting och visste inte riktigt vad jag skulle skriva. Men jag fick VG ändå :D Så jag är skitglad^^ Hon tyckte den var underhållande och rolig att läsa. -För mitt språk (använde svordommar av någon anledning) Och jag glömmde skriva "att" i alla meningar typ. 


Och ikväll kommer min fisgris hem! Även fast han bara har varit borta 2 nätter så har jag saknat han sjukt mycket! Ska pussa sönder han när han kommer hem! Har varit skitsvårt att sova själv. Fick spreja hans parfym på nallen och burra in mig i hans kudde och täcke för att somna. Då vare nästan som att han va bredvid mig, fast ändå inte.

Nu ska jag kolla om solen fortfarande skiner så jag kan gå ut i solen och få lite färg och göra läxa. wiiiee

18 Maj 2010

De har gått över 7 månader, ändå pirrar de till i magen varje gång du skickar ett sms eller ringer. Varje gång jag ser att de är du så blir jag så glad!

Älskar dig Karl Victor Camilo Alsmar! <3


13 Maj

Är sjukt trött. Victor va i Tullinge inatt och jag ensam i Sundbyberg. Aldrig igen kan jag ju säga! Höll på att göra de jobbigaste av allt innan jag skulle sova. Dvs, släcka alla lampor. och PANG sovrumsdörren smälldes igen och jag ner på golvet och börja gråta. Även om jag fatta ganska snabbt att den smälldes igen för fönstret va öppet så kunde jag inte sluta gråta eller sluta va rädd. När jag lugnat ner mig så gick jag för att stänga toadörren och efter jag stängt den så lät de som att någon knacka på den. Så jag sprang in i sovrumet och gömde mig under täckena. Satt på en Idolfilm som jag hitta. Joel va med :) Pratade jag verkligen som han innan jag flytta ner hit? Inte konstigt att Victor alltid retar mig för min dialekt :( Kollade på den filmen en gång, sen böra jag plugga, sen kolla jag på filmen en gång till, och ännu en gång. Så nu kan jag hela filmen utantill. Och nu hade de blivit tillräckligt ljust för att jag skulle våga mig ut för att leta efter en ny film att titta på. hitta ingen rolig så jag kolla på kalenderflickorna igen, samma film som jag tittat på 10 gånger den senaste veckan sen plugga igen. Försöktesova mellan varven men upptäckte tidigt att de skulle va meningslöst.


Usch, precis när jag bestämt mig för att lägga mig i sängen och kolla på film, dricka vin, äta godis och ta en glass så nyser jag, och de lukta ostkrokar och jag tappa suget. Otur! Fan vad jag hatar nyslukt! -.- appropå äckliga nysar, jag saknar Victor :( De är sjukt vad ensam jag känner mig, helt övergiven! Jag tror nog på de min mattelärare sa till mig på matten i Tisdags -Hade du varit min lilla fågelunge så hade du dött först av alla.. Jag är nog en liten fågelunge som skulle dö om jag va ensam... Uschens

Gratisgodis

Bli medlem på http://www.gratisgodis.se/?r=26694 Och få gratisgodis :)
Mums!

12 Maj

Look deep into yourself before you blame all others
For betrayal, all for betrayal
I promise, so easy to say, and easy you failed,
And you do it again


12 Maj

Med den här livsstilen kommer jag aldrig i form tills man ska dra på sig bikinin! Igår när hjärtat kom hem hade han köpt Polly med smultron och Jordgubb, Kexchoklad med hallon, Choklad hjärtan, Vanlilla coke, Marabou, Ben & Jerry och massa Mc Donalds Pajer (jag hade aldrig testat dom så han ville att jag skulle göra de). Gick väl upp nått kilo eller två. Usch. Haha ^^


När jag träffade Zandra förut så kom jag och tänka på hur mycket jag har förändrats sen jag flytta ner.
Jag menar, när jag flytta ner och skulle ta tåget någonstans så smög jag nästan sick sack mellan alla människor och försökte att inte störa deras vardag. Såg jag någon springa mot tåget så höll jag upp dörren så dom inte skulle missa de. Missade jag tåget så vare inte hela världen, de kom ju ett nytt efter en kvart. Började någon flörta med mig så log jag, titta ner i backen och gick därifrån o skämdes. Men nu går jag som en bulldozer och armbågar mig fram i folkmassorna, precis som alla andra. Ser jag någon som missar tåget njuter jag av dens dumhet (hälften av dom som missar springer längs med tåget för att "välja" Ingång och då missar, Varför inte bara ta första bästa och röra sig när man kommer in?). Står någon ivägen så jag missar mitt tåg får dom en utskällning och jag svär ikapp med resten av dom som missade de. Börjar någon flörta med mig så skriker jag. Dom fattar helt seriöst inget annars. Verkar som ett vänligt nej tack är början på nån rolig lek för dom. usch.
Jag dricker Vin, mängder av vin! Till maten och på kvällen. Jag går ingenstans utan läppglans och min handväska. Jag kindpussas och kramas när jag hälsar på folk (både de jag träffat innan och de som är helt nya för mig). Så jag har väl förändrats lite ^^

Ne, nu ska jag ta och kolla med någon i klassen när jag börjar. Skola till fem på Onsdagar. Jippie! -.-

10 Maj

Är sjukt trött! Har druckit 2 koppar kaffe med toblerone men ändå så är sängen väldigt lockande just nu. Har 2 lektioner idag. Svenska och engelska. Och vi skulle bara läsa i båda ämnena. Svenska boken läste jag ut efter 3 dagar. och engelska boken kan jag läsa hemma :) sova? Oja. Snart iallafall.

Skulle egentligen till Björn Axén idag :( Börjar nästan ångra att jag tacka nej till att bli omgjord i Förkväll. Ångrar de för de skulle va sjukt kul att se vad om skulle ändra. Men de sög att jag va så äckligt förkyld under förinspelningen så man hörde knappt vad jag sa. Plus att jag inte fick bestämma själv vad jag skulle säga. Mina intressen, vem som inspirera mig osv. Och jag orkar inte sitta och ljuga i Tv. Alla som känner mig vet ju att allt som sas inte stämde. Men jag va ju en bra förebild för tjejerna i Säffle eller vart dom sa. Herregud säger jag bara. Men men, dom skulle höra av sig till nästa säsong o se om jag hade ändrat mig.

Idag kommer Zandra hit också! Ska bli sjukt kul att få träffa en av mina vänner igen. Synd att hon bara stannar en så kort stund :(

Näe, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och gå o lägga mig. Natti

4 Maj

Kusin-Jimmy fyllde 20 igår. Grattis grattis.

Känner mig lagomt slut. Klev upp Tidigt powerwalka till tåget, tappar plånboken på stationen så alla mina kort åkte ur plånboken. börjar samla ihop allt när jag ser att mitt kort som jag måste använda för att komma förbi spärren ligger på andra sidan.. Svär tyst för mig själv när någon kommer och lyfter upp kortet och ger de till mig. WTF!!! Snuskgubben som satt och tog sig på kuken framför mig på tåget förra veckan och som sedan följde efter mig när jag klev av tåget. USCH! Vad gör han här!? Rycker åt mig kortet och klämmer fram ett tack. Får förbi och pressar mig genom folkmassorna och in på tåget. och tätt efter kommer snuskisen. Jag sätter mig och han sätter sig bredvid mig. jag skruvar upp musiken och tittar runt mig efter en ledig plats. men de är så packat med folk så jag ser ingenting. Ser att hans läppar rör sig, han pratar väl i telefon, han har ju headset i. Men icke. Han petar på mig och undrar varför jag inte svarar. Så jag tar av mig mitt headset och frågar vad han vill. Då sa han -Vad gör din pojkvän idag? Berättade du om mig? Svarade-skit i de du. Klart jag gjorde. Du skrämmer skiten ur mig. En gubbe i din ålder borde inte följa efter en tjej i min om man är riktigt frisk i huvudet. Då säger han - Kan vi iallafalll vara kompisar? Jag svara- Att du ens tror att vi kan va de bevisar ju ett och annat. Lämna mig ifred ditt äckel! Och vid dehär laget halvskrek jag. Hela tåget satt och titta. Så han bytte plats. Men när han hoppa av tåget så tog han tag i min axel och sa hej då.  Då kom mitt morgonhumör fram. Slog han på armen och skek att rör han mig en gång till så skär jag halsen av han. Jag vet inte om tomatfärgen på mitt ansikte kom av iska eller av skammen när alla satt och stirra på mig i 20 minuter därifrån. Uschens.

Måste bo själv i helgen :( Baby är och tatuerar i B...? B...? Bollnäs? Borlänge? Nånting på B iallafall. Vet inte om jag ska följa med några tjejer ut eller om jag ska åka till mamma och hälsa på lillebror för första gången eller om jag bara ska ligga hemma i badkaret hela helgen :) Seeeeegt!



------------------>www.myspace.com/8clipse <----------------


RSS 2.0