Jag kan förlåta. Men aldrig glömma.

Jag kan förlåta. Men aldrig glömma.


Tror jag dör. Sitter i köket och dricker ö...

Tror jag dör. Sitter i köket och dricker öl och läser slitz. Steg för steg om hur man syr en knapp. Vad har man sin kärring till liksom? Herregud


Helt seriöst. Börjar tröttna så grovt ...

Helt seriöst. Börjar tröttna så grovt på att facebook är med överallt. Vad man är gör så ska man kolla dom på facebook och gå med i grupper hit o dit. Sen när blev inloggnings problem en så viktig nyhet att den måste publiceras i en tidning? Suck.


28 september

hälften av bilderna kom inte upp :(

28 september

Har fått lite bilder från vårat spex-foto nu :)

jag och badal
Jag och Badal

Märta
Märta

Martin
Martin


Tröööött!

Tröööött!


Jag är nervös. Kommer bli så brutalt rånmö...

Jag är nervös. Kommer bli så brutalt rånmördad idag. Känner de på mig. :(


Ibland undrar jag Varför man frågar dumm...

Ibland undrar jag Varför man frågar dumma människor efter kloka svar. Frågade Varför folk är otrogen. Fick svaret "en person som är otrogen har misslyckats att kontrollera sina instinkter". What!? "ja, en människa vill fortplanta sig. När denna ser en individ av de andra könet så vill man genast para sig. Kan man inte kontrollera dessa känslor är man otrogen". Whaaat!? Hur dumma människor finns de? Inte fan e någon otrogen för man vill ha barn? Man är troligtvis otrogen för man inte älskar sin partner och hittar någon annan som är mer attraktiv. Sverige borde införa dödsstraff på otrohet. Helt seriöst.


Gör läxa. Snubblade över yrket änglama...

Gör läxa. Snubblade över yrket änglamakeri. De lät fint. En sån ville jag bli. Tills jag läste vad man gjorde. En mamma betalar en änglamakerska en engångssumma och kommer sedan dit med sitt barn. Änglamakerskan dödar sedan barnet. Hur äckligt sjukt är inte de!? Och hur kan en sån hemsk människa ha sån fin titel?


Syns ju lite skillnad iallafall:) längtar ...

dsc00915 (MMS)

Syns ju lite skillnad iallafall:) längtar som fan efter att få se slutresultatet. Och jag längtar tills man blivit van med att inte ha någon känsel i halva ansiktet.


Blev att jag tatuerade en banan. En väldig...

Blev att jag tatuerade en banan. En väldigt mjuk banan. Vad ska jag göra nu då?:(


Vad ska man göra idag? Vill lägga mig i ...

Vad ska man göra idag? Vill lägga mig i ett solarium och bli brun. Men victor skulle döda mig, för jag är relativt nytatuerad. Så jag funderar på att åka in till stan och solduscha. Men då är frågan om jag kan de pga tatueringarna och mina läppar? Eh, jag får va blek ett tag till. Men jag vill göra nånting! Ligger i sängen just nu och dricker monster x-presso och försöker att inte lyssna på victors tråkiga tv-spel.


23 September

Tog vanligt skolfoto igår. Kul klass man har. Typ ingen visste att vi skulle ta foto så vi va väl 10 som va med för resten palla inte för dom inte fått veta i förväg.. SUCK!!!
Fotografen sög! Grymt försenad. gnällde om att hon inte hunnit äta för hon valde cigg ist? Hon placerade inte ut oss, de fick vi fixa själv. Ser kefft ut. Dom korta passa på att stå, för dom brukar aldrig få göra de. Så ist för en snygg linje så är de en lång en kort en lång två korta osv.. Snyggt, eller inte.
Sen porträtt fotot.. Vad hände med att  men skulle sitta med händerna i knät och virda huvudet så man ser ut som en hund som tigger? Nu ska man så med händerna på höfterna och luta sig framåt ? En halvkroppsbild ist för porträtt. hmm...

Sen hade vi spex bilden idag. Vet inte vad vi hade för tema egentligen. men jag hade tuperat hår och massa massa blod på mig och  ströp Sana.
Tror ni blodet gick bort? Nein! Helt rosa i håret, ansiktet, brösten, armarna, kläderna. överallt! Undra vad folket tänkte som mötte mig på vägen hem.?.    

Varför gör du precis så som du predikade så fint om att de är FEL!?

Fattar verkligen inte....





Börjar bli missnöjd över mina läppar.. Dom är för små.. vill ha stora fläskiga läppar. Vet att de tar 3-5 dagar innan skiten verkar och 3  veckor innan de syns riktigt. men jag vill ha resultat nu!!!

Gick och la mig sent. Klev upp tidigt. Tja...

Gick och la mig sent. Klev upp tidigt. Tjata på victor att han skulle kliva upp. Åkte in till stan. Käka frukost. Och sen vidare till kliniken. Fjärilarna levde livet i min mage medans jag fyllde i alla papper. Sen va de dax! Prata lite. La mig ner. 5 stick. Satt mig upp. Sa hej då och gick..... Nu har jag min botox mun. Jag är lycklig! Jag dricker dricka som en människa med downsyndrom och jag fullkomligt älskar de! Jag kommer inte kunna prata normalt ett par dagar. Men..! Jag KAN äta banan och pussas och kramas,. Vill göra de igen:-D fylla mer.


Vill spola tillbaka tiden, göra om, göra r...

Vill spola tillbaka tiden, göra om, göra rätt, bli bra.


Snart är de tisdag:-D längtar som fan. M...

Snart är de tisdag:-D längtar som fan. Men är nervös. Inte för att de ska göra ont. Men tänk om jag är feg och väljer att ta lite så att de inte syns. Eller att jag tar för mycke och de ser hemskt ut? Men men. De kommer gå skit bra^^


Sorgset smyger snigeln hem, svettas lite s...

Sorgset smyger snigeln hem, svettas lite snigelslem. Stanna, snälla de är trist att alltid, alltid vara sist. Suck, och stön, men de är fakta: sniglar rör sig väldigt sakta.


Woho. Äntligen har jag fått min rosa hjälm...

Woho. Äntligen har jag fått min rosa hjälm och mina rosa googles. Är såå glad=D fick en cradle också men den är inte lika intressant^^


Ibland undrar jag Varför jag inte lyssna p...

Ibland undrar jag Varför jag inte lyssna på Amandas råd. De hade nog inte gjort mig lyckligare. Men de hade gjort allt mycket lättare.


15 September

Vet inte vad som har hänt. Jag bara hatar alla. Alla irriterar mig. Usch..

Blev inget hotell i måndags. Men Imorn bli...

Blev inget hotell i måndags. Men Imorn blir de nog de. Äckliga hotell


Anna, jag älskar dig!<3

Anna, jag älskar dig!<3


Igår va första gången för mig. De va läski...

Igår va första gången för mig. De va läskigt. Men jag kan inte vänta tills jag kan göra de igen.


Dehär suger!

Dehär suger!


Imorn blir de hotell i nästan en vecka. Sp...

Imorn blir de hotell i nästan en vecka. Spännande...


Victor är underbar. Vi åkte till sollent...

Victor är underbar. Vi åkte till sollentuna idag för att kolla på lite crossaker. Hitta inget som dög åt mig. Däremot så köpte pojken en jacka och örhängen åt mig och jag fick fixa naglarna:) va lite skeptisk först. Trodde naglarna skulle se hemska ut. Va 3killar som turades om att göra dom. Men dom blev snyggare än jag vågat hoppas på. Älskar dom! Ska förska lägga in en bild Imorn:) nu ska han tatuera mig<3


Usch. Jag tror jag är påväg eller redan är...

Usch. Jag tror jag är påväg eller redan är en sån som jag tidigare ryggat tillbaka för. Ekkit!


8 september 2010

Du lyckas varje gång!


7 september 2010

Du är mitt allt!

Älskar dig! <3


7 September

vomit

Ni som undrar vart jag finns idag så kan jag berätta att jag ligger halvdöd på golvet och stoppar huvudet i toan då o då.. Mys!


6 September - Gittan

Gittan, Jag vet att du läser min blogg. De märks. Tänkte bara passa på att säga förlåt. Förlåt för jag gav dig ett löfte av att alltid finnas där för dig när du behövde någon, förlåt för jag fick dig att tro på mig, Förlåt för jag sårade dig!

Jag vet inte varför. Jag bryter alltid kontakten med dom som kommer nära. De är nog för jag är så feg. Feg för att bli lämnad själv. Men de vet du, jag har sagt de många gånger..

Jag tror de va din genomsnällhet som skrämde mig ganska mycke också. Ingen människa är genomsnäll. Alla har något ont i sig. Jag hitta aldrig ditt onda.

Men du gjorde vissa delar av sommarn minnesvärd iallafall.
Du va så söt när vi stod ute och de börja regna och du kommenterade alltid "de regnar nu" "oj, nu åskar de", precis som vi inte märkte de? De rå öste ner och åska så hela marken skaka ungefär. Sötnos!
Kunde cykla med ett leende till jobbet varje dag. 
Vi kunde prata om allt! 

Tror seriöst att du skulle ta död på mig sista gången vi träffades. Får ett sms där de står att du ska åka ifrån Öland, "de blev bestämt nyss. Vi kommer inte hinna träffas mer. Nu kör vi från Löttorp." Jag slängde på mig kläder och sprang ut till cykeln och trampande så fort jag kunde ut till ica. Såg ut som jag precis klivit ur duschen med kläderna på. Va helt genomblöt. Och så anfådd att jag inte kunde prata. Trodde inte jag hann ut till Ica affären innan ni körde förbi, men de gjorde jag. Så jag fick säga hejdå. Du grät. Inte jag. De är fel! Jag är den som gråter. Varför grät inte jag? Visst, tårarna tryckte på när jag såg att dina kinder blev våta av mer än regn. Men dom rann aldrig över. Varför? Jag gråter för allt? Varför inte nu? Va jag inte ledsen?

Men men, nu ska vi inte grubbla över de mer. Vi kanske kan bli vänner igen en dag. Men jag tror inte de är rätt tillfälle just nu för någon av oss.

Och du Gittan, jag vet att du är ledsen. Blir de för mkt så vet du att du kan höra av dig ändå. Fast jag vet att du inte kommer göra de förutom om du är full. 





Appropå Öland, åker kanske dit igen i slutet av månaden. Inte helt säker än. Men de skulle va kul.


Snart är de den 21 :D wiiie

Beauty is in the eye of the beholder

Beauty is in the eye of the beholder


För i helvete!!

Varför är de alltid så att när nånting går åt helvete så rasar hela världen sen?

Först blir jag grymt besviken och känner mig sämst i hela världen. Så jag sitter och  tänker alldeles för mkt på de och pillar på en av mina lösnaglar. Tänkte "satan va dom sitter bra ändå" Och självklart lossna den. Tog upp nagellimmet och försökte få ut lite på nagel.. inget hände.  Då upptäcker jag att de satt torkatlim på toppen. Så jag tänkte bita loss de. Men de va inte torrt! De va segt. Poppa till och typ hinnan på den sprack och jag limma ihop läpparna med varandra, tänderna i varandra och tungan på tänderna, men allt lossna utan problem.. förutom att jag har 5 kilo limm på tänderna som INTE lossnar.. Strävt och äckligt. fyyyy.

6 September

arg


Ungefär så känner jag just nu..

Ibland blir jag bara så less... *suck*

aja, finns inget jag kan göra åt saken ändå.

godnatt.


5 September

Du äcklar mig!


I wanna hurt you just to hear you screamin...

I wanna hurt you just to hear you screaming my name!


Kärlek tar tid - precis som sås

Kärlek tar tid - precis som sås


Sitter här och gråter floder i min ensamhe...

Sitter här och gråter floder i min ensamhet:( fick wasabi i ögat. Otur!


2 September

njbv j

Livet är bra härligt ibland!
 
Har sovmorgon varje dag. Hinner oftast vakna innan alarmet ringer. Jag slutar tidigt eftersom jag inte har mer än 1 lektion per dag i princip. Har köpt massa nya kläder och skor som jag bara älskar! Och en väst, den är guld värd! Mysig som tusan! De enda som saknas är min underbara man! Han saknas riktigt mkt =( Men snart är han hemma <3

Längtar som tusan till den 21 också! Är taggad och rädd på samma gång. Älskar de!

Har aldrig känt mig såhär levande <3


Nu har jag försökt för sista gången! Nu tä...

Nu har jag försökt för sista gången! Nu tänker jag inte lägga ner mer energi


Finns en sak som får mig att le no matter ...

Finns en sak som får mig att le no matter what. De är spice girls! Älskar dom fortfarande efter 14 år


Vilket jävla fail. Nös så jag slog näsan i...

Vilket jävla fail. Nös så jag slog näsan i knät så jag börja blöda näsblod.


RSS 2.0