2012-02-23 Flytten

Saknar massor av kläder som jag inte lyckats hitta. Lite tråkigt :(
Men nu är alla kartonger packade och jag är sjukt redo att flytta. Ska bli så skönt att slippa alla bråk!
Ska försöka komma ihåg att lägga upp bilder på nya lyan ikväll. annars kommer de i helgen :) Den är så sjukt fin!

2012-02-23

Tycker farbror doktorn är rolig. Han kommenterade hur lugn jag va.
Sen skriver han ut 3 olika lugnande preparat till mig. why?


2012-02-23

Nu är de mindre än ett dygn kvar tills jag flyttar. känns.. konstigt.
Hittar saker hela tiden som jag glömt att packa ner. Hur ska de gå? =/
Kommer säkert komma på nånting viktigt som jag glömt.
Missar återträffen pga flytten.
Blev tvungen att skjuta upp flytten nån timme eftersom jag måste till häcktet imorn efter jobbet. Men vad gör man inte för nära o kära :)

Ska lägga upp bilder imorn på hur nya lyan ser ut :)





2012-02-21

Gud vilken röra. varför blir de såhär heeeeela tiden?

2012-02-20

Vart tar tiden vägen? Jag hinner inte med!
På torsdag så flyttar jag härifrån. Känns så bra ibland. går runt och fantiserar om hur de ser ut i nya lägenheten och 2 minuter senare så gråter jag hysteriskt. Tur att jag har såna bra människor runt omkring mig som stöttar mig när de behövs!


Träffade M igår. Fick 4 samtal om hjärtstopp i området medans jag va där. Jag hittade inte så jag kunde inte åka dit och göra någon hlr. Fick sån grym ångest över att jag inte kunde hjälpa till. Undra om han/hon överlevde.. Usch.

Carina, mitt lilla hjärta, tog blodprover på mig idag. Gick sådär måste jag säga. Alltså, att ta själva provet gick bra. men resultatet va sisådär. Men ska börja skärpa till mig nu så jag blir stabil. Blir nog bättre efter flytten. Hoppas jag.

Och mitt i kaoset så kommer de fram 3 killar efter jobbet. 2 meter höga och minst lika breda.. Dom ville berätta att DU va tillbaka... Varför just nu? Varför? Varför? varför? De har gått sjukt lång tid, varför komma nu?
Fanns inte mycket jag kunde göra åt saken. Tog en cigg och pratade lite med dom. och gick vidare. Samtidigt som jag ville skrika nej och lägga mig ner på backen och gråta så skrek en del av mig av glädje..

Och imorn så kommer Victors mamma och pappa för att inspektera hur de ser ut i mitt flytt kaos. Hur sjukt är inte de? Dom ska inspektera hur jag har de medans jag packar och anser att dom inte alls är ivägen och stör utan att de kan vara nödvändigt att klampa in där när jag är stressad, ledsen, frusterad osv. Vi har inget att säga varandra längre.. förstår verkligen inte. Sjuka människor.

2012-02-18

Vilken dag!

gick o la mig vid 5 imorse. Vaknade 9, aspigg. men jag försökte tvinga mig själv att sova. och lyckades. vaknade 11 igen och gjorde mig i ordning för jobbet.
När jag kliver på bussen så hör jag små pojkfnitter och ett "tja". De va dom 2 pojkarna som suttit och raggat dom senaste månaderna. Dom är ganska snygga och ser ut att va i min ålder, men man märker att dom är yngre på beteendet. Efter en massa tissel o tassel så frågar en av dom vad jag heter och hur gammal jag är. De kommer fram att pojkarna är 15 och även fast jag inte va intresserad så kände jag mig som en pedofil som precis försökt lura in små barn i min svarta skåpbil med godis som lockbete.

När jag slår upp portarna till mitt jobb så kommer de fram en okänd kvinna som ser ovanligt glad ut av att se mig. Hon undra om de fanns något rum där man kunde sitta ostört. Jag visade henne ett rum och hon hämtar en vagn som de ligger ett skynke över. Hon ber mig följa med in o stänga dörren. MITT STÖRSTA MISSTAG EVER!!!!!! Jag lovar att kvinnan våldtog mina lungor! Jag hade fått en ny patient som jag skulle använda en maskin på och hon ville visa vad den gjorde och hur man använde den. Hon sätter en mask för mitt ansikte och håller fast den. Rätt vad de är så sprutar den in 10000000 liter luft så lungorna håller på att sprängas, sen suger den ut allt så man håller på att kvävas, sen sprutar den in massa luft igen så de gör ont. och så höll den på. De va de värsta jag varit med om!! FY FAN!

Imorn så kommer dagen börja med att jag är patient. de blir spännande. En kollega ska ta blodprov eftersom min läkare tyckte de va överkurs att han skulle göra de ifall jag ändå jobbar på sjukhus. elakt.

Och efter jobbet imorn så ska jag troligtvis hem till M. Om de är glada miner o inte sura.
Sen ska jag försöka få någon tvättid på dehär bygget.

2012-02-15

Kan ju säga att mitt hjärta pumpar lite snabbare och lite hårdare nu när jag har fått dessa fina smycken från Laila Bagges Rock by sweden! Är helt knäsvag. Dom är så fina!






2012-02-14 Alla hjärtans dag! <3



Daniel får äran att pryda mitt alla hjärtans dag inlägg.

Firade inte alla hjärtans dag men är lika glad för de. Va en ganska bra dag iallafall. Vaknade utvilad och glad, va med M ett tag innan jag skulle till jobbet. Sen på jobbet så möts jag av Carinas stora fina leende.. De gör en alltid på topp.
Sen hör jag någon ropa Bambi, som för övrigt är mitt smeknamn som jag fått av en patient. Vi står och pratar lite och skrattar åt Josephine som är så skönt dum.
Sen massa kaffe och massa slötid. skönt.


2012-02-10 till 2012-02-12 Strömsund

Va en helvetesresa upp! Hade bokat plats på tåget för att va säker på att slippa stå eller hamna med nån svettlurk. Jag hamnade först med 3 tjejer som va rätt sköna. sen klev dom av ganska snabbt och en gallskrikande adhd unge blev min nya kompis. hon klättrade och slickade på mig samtidigt som hon gallskrek mig i öronen. Och mammam gjorde ingenting. Eftersom tåg är äckliga och ungen hade slickat på mig efter att hon slickade på fönsterrutan så spritade jag händerna innan jag skulle äta. så tar mammam min sprit och slänger den. för hennes barn kan bli påverkat av ångorna. herregud!
Sen då jag va framme i Strömsund så gick jag och marcus och träffade David lite snabbt innan vi gick till Maria. Daniel ringde henne och sa att jag och marcus inte fick gå innan han kom så vi satt och väntade på honom medans Maria städade. Sen kom William och Daniel. Och daniel va lika snygg som vanligt och William lika skön som vanligt..
Förstår inte hur en sån liten plutt kan få ur sig kommentarerna som han lyckas fälla.

Sen gick jag och Marcus och åt mat. Vi gick til La Mareé för att jag skulle få mitt saknade salladsbord och tryffelsås! Åt pizza Black and white.så jäkla gott med riktigt pizza med riktig tryffelsås och inte brunsåeller rödvinsås. mums!

Sen bolaget och köpte 15 000 liter alkohol!!

Drog hem till marcus och gjorde oss i ordning, sen kom Robin och massa annat folk. Gud vad jag saknat honom! Blev så jäkla glad att han stannade längre i Strömsund så vi kunde ses! Ville bara krama ihjäl honom!
Sen blev vi cpfulla och ddrog på hörnet. Träffade massor av gammla kompisar! Bland annat Christer. saknat honom som tusan med!
När hörnet stängde så blev de efterfest hos mig o Marcus. Satt och pratade gamla minnen med christer. Vi kom överrens om att jag ska försöka komma upp när han suttit av sitt straff.
Sen sov vi.

Vaknade och gnuggade ögonen innan mötet med min far. Vi gick till La Mareé ännu en gång. Den här gånen blev de Toast skagen och black and white. blev tvungen att äta såsen igen. <3
Va kul att se pappa igen. Men de blev ett kort möte.
Sen bolaget och fylla på förrådet innan vi drog till Johannes och Errica på kaffe.

Efter kaffet så drog vi hem och knäckte några kalla med den legitimerade musjägaren Benny. Sen efter ett tag så droppar Johannes in. och sen kom Daniel :)
Sen drog vi till Ingo en snabbis och sen vidare till Sonny och sen hörnet. Som va smockfullt! Va en köttmarkand att gå in där- Alla drog i en. kille som tjej. killarna ville ligga och tjejerna vet jag inte vad dom ville. men dom smörade iallafall. Efter hörnet så hamnade jag i lite bråk sen drog vi till Mc Klubben. Hade grymt kul.
Sen när de va dags att dra hem o pojkarna började bli desperata och mer eller mindre tävlade med varandra. Hade en som stod och såg till att jag hade en full öl i min hand konstant. och en som tjatade på att jag kanske borde följa med hem, en som ville att jag skulle hjälpa honom få den bästa natten i sitt liv. en som bara ville skeda och prata minnen, en som ville på efterfest osv. Sen då jag sa hejdå till alla så utbröt paniken. alla pojkarna ville med i min taxi. tror vi tryckte in 10-15 pojkar i taxin. när jag klev av så försökte vi förklara att jag skulle hem o sova, jag va färdig för kvällen. ändå hoppade 5 av pojkarna ur taxin och försökte ändå. Stor suck.
Och min kära bror är så söt. Manne skulle sova där. och när han tog av sig tröjan så skrek han "skym dig, syrran är fan här", sen när vi lagt och och nästan somnat så fick vi strikta order om att vända oss med fötterna mot varandra. även fast vi inte ens pratade. tur att nån skyddar mig :)












2012-02-10

Undra varför jag sköter tider och så med god marginal, men när de gäller att packa så är jag alltid ute i sista minuten?
Sitter nu och stresspackar. vet inte vad jag ska ha med mig riktigt. De är som vanligt :)

Fick höra på lite omvägar att några va lite småsur över att jag inte hört av mig och berättat att jag ska komma. Men jag anser att har man inte pratat på 2.5 år så behöver man inte berätta när man kommer dit. Även om de skulle vara kul att träffa en massa gamla vänner så kommer jag nog inte höra av mig till någon. träffas vi så träffas vi. De är inte speciellt stort.


2012-02-09

Älskar verkligen den nya återförslutningsbara burken! Helt awsome. +att den är jävligt god också!


2012-02-04

Igår va en bra dag på jobbet. Min elev Linda fick jobba massor och vi bakade Äppelpaj till personalen. De är nog den enda gången som alla är inne i persolnalrummet samtidigt. Alla chefer, sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Jag borde baka oftare :)

Sen när jag väl va hemma så hade jag sån otroligt beslutsångest. Skulle jag haka på en kompis på krogen eller följa med en annan kompis på klubben? Hade så svårt att bestämma mig. Sen då jag väl bestämmt mig så kaskadspyr jag över hela badrummet. Så jävla äckligt. Hade inte mått dåligt eller nånting. Kollade tempen 36.4. kanske hade legat konstigt på soffan? Icke. Fortsätter spy helt utan förvarningar. mådde inte illa eller nått. Sen börja jag må riktigt dåligt. Volymen i öronen höjde och sänkte sig, jag såg suddigt och spydde på löpande band. kollade tempen 40.2
Aldrig mått så dåligt. fy fan.
Men nu börjar jag iaf må bättre. är nog glassen och chokladen <3

2012-02-02

Jag måste bli bättre på att svara i telefon!
Svarar sällan om någon kompis ringer, förstår egentligen inte varför. För varje gång så blir de så bra?

Va ledig från jobbet igår. va så grymt skönt!
Vaknade först vid 7 på morgonen. och sen kunde jag somna om med gott samvete och sov sjukt länge! Sminkade mig lite snabbt och mötte upp en kompis inne i stan. Vi gick runt och pratade och käka middag. Va sjukt gott och så otroligt roligt. va säkert 2-3 månader sen jag träffade honom sist. Saknat honom ganska mycket. Men vi ses snart igen :)

Imorn blir de jobb som vanligt. efter de ska jag nog till klubben och härja lös :) Men har inte bestämt mig riktigt än. står mellan de, barnvakt, krogen eller filmkväll med en kompis. så vi får se imorn vad kvällen bjuder på :)

2012-02-01

Jag vet inte om jag ska tycka synd om praktikanterna/eleverna som är på mitt jobb eller om jag ska känna mig lite som en hora :P
Har en tjej hos oss nu. Har träffat henne i 2 dagar och jag har redan lånat ut hela min kropp åt henne. Började med att hon fick låna min arm och ta ett blodprov. Hon gjorde de jättebra för att vara första gången.
Sen knäppte jag upp byxorna, la mig ner och visade halva muffen för henne För att hon skulle lära sig hur man gör med en bladderscan. dvs ultraljud på urinblåsan. Sen drog jag av mig tröjan för att hon skulle få testa att ta ett ekg. Tyckte så synd om henne. Först fara och pilla på mitt pubis och sen hålla på att ta på mina bröst. hon måste va skräckslagen, stackarn.

RSS 2.0