De är nånting som inte stämmer när en dam ...

De är nånting som inte stämmer när en dam i 70års åldern säger "har du sett hundtricket? Den är liksom bara så skön".


Sitter och väntar på första tåget mot skol...

Sitter och väntar på första tåget mot skolan nu. Är grymt irriterad och trött. Satt halvdöd och smsade när jag märkte att jag va utstirrad. Jag tittar upp och möts av en blick av en man i 30-40 års åldern. Han ler mot mig och jag tittar bort. Han gör de flera gånger. Hans flickvän låter irriterad och säger nånting på ett språk jag inte förstår, innan hon går ut. Hon står utanför och stirrar argt på honom. Han bryr sig inte. Han fortsätter att stirra och le och syna hela mig. När tåget kom så började jag gå i samma färdriktning som tåget, Men såg att han gick bredvid så jag bytte håll. Han kom ändå ikapp mig på tåget och sätter sig mitt emot, även fast vagnen är helt tom. Han tittar, ler och slickar sig om läpparna. Jag blir äcklad. Nu skulle båda av. Hans flickvän gick framför honom. Han stannar upp, ler äckligt med halva munnen och synar mig. Jag säger irriterat "Vad är problemet?". Och han gör telefon tecknet och pekar först på mig och sen på sig själv. Wtf? De fick mig att börja fundera på Hur många gånger de hänt en själv. Alltså att sin egen pojkvän raggar på andra medans man själv är med. Usch.


110327 - Studentskivan

Om jag ska sammanfatta min studentskiva med ett ord så blir de ångest!

I onsdags så va jag på skolan för första gången på riktigt länge. Stressade igenom de jag skulle och försökte samla ihop allt jag hade missat för att nångång förhoppningsvis komma ikapp. När jag va klar på skolan så halvsprang jag hem. skulle duscha och sen ut för att leta efter en schysst klänning. Upptäckte att jag aldrig skulle hinna så jag letade fram nånting i garderoben. In i duschen, sminka mig, sen va de bara att fara. Hann inte göra nånting! Så jag va skitsur över att jag såg ut som sist jag sket. Sen så blev de inge bättre av att mannen jag skulle gå med va sen, men enligt han så va han "tidig". Vi skulle mötas i stan 30 minuter innan och han skulle visa vart de låg för jag visste inte. Yeah right. jag fick klara mig själv. sen kom han...inte i tid... Så då vart jag mer irriterad..  De resulterade sig i en jävla massa dricka.. jag lovade mig själv innan att inte blanda. skulle dricka typ vin till maten och sen håll mig till typ öl eller drinkar. pytt. Jag drack massa champagne, vitt vin, rött vin, tequila, whiskey, jäger, turkisk, mjölkdrinkar, nån äppeldrink, lite captain morgan och cola. Jag blanda typ allt. Och de kändes dagen efter kan jag lova.. Victor hade en tatueringstid och jag skola. inget blev av.. jag vakna med alla kläder på mig och fick ångest över att jag inte minns mer än halva kvällen. minns inte hur jag kom hem eller nånting. Och så bakis har jag inte varit på år! Va bakis när jag gick och la mig och va bakis på fredagen när jag klev upp och åkte på skolan.

Jag blev klassens nykomling. efter 1.5år är jag fortfarande en färsking.


110322 - dagsljus!

Första gången på 1.5 vecka som jag såg dagsljus! Förutom den snabba träffen jag hade med Carro igår. Hade tänkt va duktig och gå på skolan idag, men hade fått ett mail om att vi inte hade någon lektion. Härligt!

Så jag slängde in mig i duschen och åkte in till stan för att leta efter nånting som jag skulle kunna ha på mig imorn på studentskivan. Hitta världens underbaraste, finaste, vackra klänningar. Men näe, dom hade inga axelband. Gick in till butikerna som har min size på tutthållarna. men näe, inga bandlösa i min storlek! Katastrof! Gå utan bh? Då kommer jag visa tuttarna när jag böjer mig fram. pass. Köra med bh ändå. testa. usch, fult.
Gick till nån kille som jobbade i butiken och frågade efter den snyggaste klänningen dom hade MED axelband. Han kom tillbaka med en hippie klänning.. pass. Så de blev ingen klänning för Madde idag. Är så jäkla sur!

Nästa sak på listan va skor. Bad till Gud att mina skor som jag såg för 2 veckor sen på rean va kvar. Och de va dom. Kunde inte testa dom då för jag fick ett samtal som störde mitt i allt. Men nu. Nu skulle dom bli mina. Tänkte köpa dom utan att testa, men jag ville se dom på. Tog på mig dom och spatserade stolt mot spegeln för att skåda dom vackra skorna. Men fy fan, såg ut som en negerförhud som jag hade trett över benen.. pass. Blev inga skor heller.

lösögonfransar! slut överallt. Gav upp och skulle köpa en lipplummer ist. Då hitta jag ett par. dom sista. dom va korta, men nu va dom mina! Lipplummern va slut.

Sen smink.. Behövde en bra concealer. Gick till pub och fick hjälp av en as trevlig bög. Han visade mig små trix och sminkade mig lite. Och han gav mig ett schysst pris också. De gillar vi.

Sen när jag kom ut från pub och skulle traska upp till hötorget blev jag stannad av dom underbara människorna som frågar om saker. "hej gillar du sill?" Jag gjorde en hastig vändning för att komma undan, men näe. 3 hade omringat mig. sa att dom fick 2 minuter. Jag va för ung för att få smaka på deras sill så dom undra om jag ville smaka Aioli. Självklart så ville jag inte de. Då börja dom fråga om annat. Såg på deras nyckelband att de är dom som skickar frågeformular till min mail 1 gång i veckan o sa att jag svarat på frågorna där, även fast jag inte hade de för dom ställer så tråkiga frågor. Då ville dom ha mitt användarnamn för att ge en bonus. yeah right. jag vill inte ha någon bonus av dom. Dom har 20års gräns på sill. då är man inte frisk.

Sen på vägen upp mot hötorget så blev jag attackerad av dom underbara torgförsäljarna. Dom gick efter mig med sina jordgubbar och visslade och ville bjuda på kaffe. Jag nästintill powerwalkade därifrån, även fast mina fötter värkte.

Sen svängde jag förbi plattan för att fylla på knarkförådet, närå. jag skulle köpa en dricka innan jag gick till tåget. Då spelade dom fotboll och tyckte de va skit kul att dribbla runt och fjanta på runtomkring mig. Jag ville döda dom allihop. 

köpte Lotus te och åkte hem. Eller till tumba. Victor ville ha yoghurt som bara finns där. Den fanns inte. traska 1000mil till nästa butik som kanske hade. fanns inte där heller. sen ville han ha hårfärg. fanns inte heller. Så jag plågade mina fötter i onödan.

Nu ska jag lägga mig ner och dö på soffan.

11032 - Lät du henne komma närmre

Lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser
den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut


110321 - Inte okej!

Satt som vanligt och läste mitt forum om kläder och tatueringar när jag kom till ett inlägg som jag inte kunde läsa. Blev grymt irriterad över hur kvinnan använde endast 50%av orden och skrev konstigt. En kort inlägg som tog 10gånger längre tid o läsa för de va obegripligt. Min första tanke va att hon va utlänning, finne kanske. men dom har ju obegripligt långa ord? Så jag kollade. Haha till min förvåning så såg jag att tösen va från Strömsund. Läste inlägget igen och förstod varje ord.

110317 - Typiskt

Idag hade jag tänkt vara duktig. Skulle fixa allt som va ogjort så jag skulle klara av att slappna av sen. Började lite smått.. Sen kom de.. FAN. Självklart så dimper de ner nånting som får en att tappa lusten totalt och som får mig ännu mer stressad. Skulle behöva springa ut ett tag. Men näe, de går icke.. Från att ha medel mycke bekymmer till att ha mega mycket.. usch...

Hatar nätter som den här! Jag kan inte sov...

Hatar nätter som den här! Jag kan inte sova för jag tänker för mycket. Tankar som jag inte ens skulle behöva tänka. För egentligen finns de inga osäkerheter. Hade någon annan frågat mig om råd om dehär så hade jag inte tvekat en sekund på mitt svar. Men allt blir så mycket mer komplicerat när de gäller en själv.


Mannen jobbar och jag sitter och spelar an...

Mannen jobbar och jag sitter och spelar angry birds på hans ipad.


Du gör mig sjukt frustrerad!

Du gör mig sjukt frustrerad!


110315

everyone thinks that i have it all
but it’s so empty living behind these castle walls
these castle walls
if i should tumble if i should fall
would any one hear me screaming behind these castle walls
there’s no-one here at all, behind these castle walls

Åh jag är så sur! Bara en vecka kvar och j...

Åh jag är så sur! Bara en vecka kvar och jag har inte hittat någon som kan följa med mig än!:( blir tokig!


Glömde hemmabio systemet som männen koppla...

Glömde hemmabio systemet som männen kopplar ihop just nu


Blev otroligt bortskämd igår! Fick ett par...

Blev otroligt bortskämd igår! Fick ett par as snygga skor, som jag för övrigt inviger just nu;) och en parfym och en ring! Känner mig som en prinsessa! Även kaffekvarn, kaffebryggare och mackjärn blev inhandlat. Underbart! Ska försöka lägga upp bilder under kvällen eller imorn:)


Egentligen så gör jag konstiga val. Jag ha...

Egentligen så gör jag konstiga val. Jag har haft vissa personer i mitt liv som skulle ta en kula för min skull. Utan tvekan! Dom gör allt för att få vara min vän. Och dom har egentligen inte gjort nånting fel. Ändå vill jag inte ha dom i mitt liv för 5öre. Jag väljer bort dom som är bra, dom som alltid kommer finnas där, dom som aldrig skulle svika. Jag förstår inte varför? Varför är ni så rätt Men ändå så fel? Varför suckar jag stort när jag ser att ni gjort ett desperat försök att höra av er och kolla Hur de är med mig? Varför blir jag arg och blockerar och skäller? Förstår verkligen inte. Men skit samma. Jag väljer bort er av någon anledning! :)


RSS 2.0