Jag hoppas tomten är snäll iår. Jag har...

Jag hoppas tomten är snäll iår. Jag har bara en önskan. Skulle tomten vara snäll och på något sätt göra så min önskan blir verklighet så får tomten gå i pension sen. För då finns de inget mer jag vill ha.och skulle tomten säga att de kan vara svårt att fixa så får jag vända mig till Gud. För jag gör vad som hellst! Förutom att ge upp. Jag brukar oftast ge upp. Kanske försöker en gång, men sen inte bry mig något mer. Men inte nu. Nu vet jag vad jag vill ha och släpper de aldrig. Jag kommer säkert bli överkörd ett antal gånger. Men jag kommer resa mig igen, dra ett djupt andetag och göra ett nytt försök.


Har bott i garderoben halva natten. Jag ä...

Har bott i garderoben halva natten. Jag är en sån mes! Vakna av att någon skrek mitt namn. Satte mig upp i sängen i panik. Och då hörde jag de igen. En mans röst som skriker Madeleine. Och han verkar vara nära. Trodde jag blivit psykiskt sjuk eller att jag fortfarande sov så jag testade att hålla för öronen. Jag hörde de fortfarande, fast svagare. Då upptäckte jag att de va någon utanför fönstret som ropa. Den/dom börja rycka i portdörren. Och jag fick panik! Till slut fick dom upp porten och några sekunder senare så ramla ringklockan på dörren ner. Och jag höll på att dö! Tårarna spruta, och jag in i garderoben! Va helt säker på att någon va här en att mörda mig. Men nu i efterhand så gissar jag på att de va någon som ropa på sin kompis och att ringklockan åkte ner pga smällen i portdörren. De är vad jag hoppas på iallafall!:)


Gud vad de är underbart att vakna av att ...

Gud vad de är underbart att vakna av att man har hjärtklappning och panik för man inte kan andas. Har blött näsblod i sömnen så jag har levrat blod fulla näsan, halsen och munnen:( Sängen är helt blöt av äckligt svett, jag har 39,8 i feber. Känns som jag håller på att dö!


Har haft samma dröm i 3 nätter i rad. Bara...

Har haft samma dröm i 3 nätter i rad. Bara några få saker skiljer dom åt. Jag gillar de inte!


Tror jag dör av lycka! Har legat och halv...

Tror jag dör av lycka! Har legat och halvdött för jag har så tråkigt. Är skit pigg men tänkte föröka sova för de va bara skit på tv. Då fick jag ett sött sms av hjärtat. Och då jag leta efter dosan till tv:n så råka jag trycka på 100 knappar och hitta en kanal som jag inte visste fanns. Och gissa vad som va på den? Girl interrupted, en av dom bästa filmerna som gjorts<3 yeeey. Men skulle aldrig erkänna för victor att jag gillar en film som är så gammal;)


11 Juni 2010

Slutade skolan igår. Så sköööönt! :)


Klev upp tidigt och sa hejdå till babe som åkte iväg för att jobba. Han kommer bo på Öland i 4 månader. Sjukt lång tid! Men jag åker snart dit och jobbar också. Men jag kommer endå va utan han ett tag innan, och han kommer va där i nästan en månad längre än mig :( Usch. Jag saknar han redan. De är helt dött utan han hemma :(


Hade skolavslutning igår. Stressade för att försöka komma i tid. Första tåget va försenat, andra tåget med. Sen tänkte jag. Näe, de är så satans kallt så jag tar bussen sista biten så slipper jag va ute. Men då va bussen så äckligt full att de inte fick plats några fler. Så jag och typ 20 pers till börja knata. Han precis tills vi börja. Men de va meningslöst att stressa. Vi gjorde ju ändå ingenting? Sa typ hejdå bara. Sen åkte vi hem till therese. Stanna och handlade mat påvägen. Kycklingspett, potatissallad, chips och choklad. Sen såg tjejerna några snygga killar när vi åkte så dom blev tvungen att vända och handla nånting mer. Blev Ica-öl och ett paket cigg. Men dom såg inte killarna nånting :P Sen blev de hem och sova. va så sjukt trött. sov ett tag och sen klev upp säkert 20 gånger innan jag somna för natten. Va så ensamt :(

Jag, sofia, therese, claudia och emelie

Jag, Sofia, Therese, Claudia och Emelie :)

8 Juni 2010

Firade Jockes student idag. Och fyy vad jag åt. De va så grymt gott. Hemmagjord potatissallad, olika kycklingspett, kött, sallader, såser och massa mums! Åt tills jag höll på att dö. Hade glömt hur jävla gott de är med oliver :P Sen glass, jordgubbar och grädde på de ^^

Hjärtat la ner kropp och själ på att slå in Jockes present. 100 varv med paketeringstejp så de tog ett år för pojken att öppna, även fast han hade kniv. Och inne i den så va de fullt med sånna där äckliga små figolitbitar som fastnar i allt och aldrig lossnar, och sammanlagt 12 eller 14 presentkort :P Sen köpte han dom ballaste blommorna till han också. Tror dom hette tuppkam. De såg ut som hjärnhalvor på pinnar, och blomman va lite hårig. skit söta :)

.


Hjärtat kom hem med glass. Mums! Nu är jag...

Hjärtat kom hem med glass. Mums! Nu är jag glad:)


Har 1000 saker som måste göras, men inge...

Har 1000 saker som måste göras, men inget blir riktigt gjort. Måste plugga men jag kör fast och tappar lusten, slänger bort boken och surar för att sedan få ångest för jag inte är klar och tar upp boken igen och upptäcker Varför jag slängde iväg den första gången. Måste diska, men de funkar helt enkelt inte. Måste äta, men orkar inte. Allt jag vill ha har jag inte. Är sjukt trött och vill sova, men kan inte. De är för varmt och för ljust. Och nu fick jag halsbränna -.- och lösningen på allt är lys melk och ben & jerrys. Jag lovar! För då skulle jag vara överlycklig. Och då jag kan plugga. Och för att kunna äta glass måste jag ha en sked. Då kan jag lika gärna diska allt. Och eftersom glass är kallt försvinner min halsbränna. Och efter de är klockan mycket och de är dags att sova:)


Ligger i badet. Älskar de! De är så skönt....

Ligger i badet. Älskar de! De är så skönt. Synd bara att de går trögt o andas efter ett tag:p skulle ha haft någon bra musik här inne. Då hade de varit perfekt.


Har legat i badet i 2 timmar i brist på an...

Har legat i badet i 2 timmar i brist på annat. Så nu ser jag ut som ett russin. Plus att jag håller på att frysa ihjäl nu:(


Jag skulle kunna döda någon för lys melk e...

Jag skulle kunna döda någon för lys melk eller Ben & Jerrys glass med små isbjörnar just nu! Eller vingummi. Mums!


5 Juni 2010

Fick ett till jobberbjudande igår. Som eventpersonal :) Lät ganska simpelt och ganska roligt.
Fick flera olika erbjudanden. Men tackade nej ganska snabbt till en del.
Den första va att servera mat, ganska finklädd med kostym och kjol. Jag får en vagn med olika rätter och ska dela ut till de 2 bord som är "mina" under kvällen. Sen ska jag bara gå runt och fylla på när de börjar ta slut.

De andra va maskeradevent. Då ska jag gå runt i maskeradkostym och servera drinkar från ett fat, samt plockmat.

De tredje va att ha vanliga festkläder och gå runt och mingla på fester/klubbar. Får gratis sprit under kvällen. Ska bara locka folk att gå dit.

de tre sa jag kanske till..  Men de andra förslagen blev nej rakt av!

skulle servera plockmat och drinkar även här. Fast i bh och genomskinlig blus.  Inget jag går med på! Och de blir värre...

Ett annat erbjudande va att gå runt och mingla på fester i endast bh och trosor och stay-ups. Höll helt seriöst på att smälla av när hon ens frågade om jag skulle gå med på de. NONONONO!

Sen använde hon ett konstigt namn. EWS-event. Där tjänar man pengar som fan! Vad behöver jag göra? Jo jag får en sexig mask som täcker ögonen, så ingen känner igen mig. Sen går man NAKEN!!!!! Och serverar drinkar. NEEJJJ!!!

Så de första lät mindra lockande efter hon fråga om jag ställde upp på de andra.. Usch..
Jag menar, hur billigt är de inte då? Man tjänar 500-600  på 4 timmar. på de 3 första är de en okej lön. men för att gå naken bland massa gubbar som kan fråga om han får känna för extra dricks? ÄCKLIGT!!! För de ingick. Gubbarna vill känna. De är inget dom får bara sådär. men vill man ha extra dricks så måste man låta dom.. BRA DÄR!

3 Juni 2010 - Uppdatering2

Jag är duktig. Skulle göra en power point presentation tills imorgon i matte. Men attans, hade inte power point på datorn. Och de va meningslöst att åka till Tullinge för där ere barnlås på grejerna. Så jag rita skiten på ett papper istället :) Och om jag har tur slipper jag redovisa eftersom jag förklarade med ord vad jag hade gjort. och då kan ju tanten läsa de när hon känner för de =) Alla vinner på de.

Har även lagt mig i sängen 100 gåner och försökt sova, men jag är så barnslig. Springer upp 1 gång i minuten för att känna att dörren är låst, glasdörrarna till takterrasen är låsta, alla plattor samt ugn är avstängd, samt att de inte finns några människor som gömmer sig i lägenheten. Kan verkligen inte sova :( Har försökt o försökt. Är skit trött! Orkar knappt hålla ögonen öppen, men sekunden jag lägger mig ner vill dom inte stängas. Försökte lura mig själv genom att sitta och sova, men icke. de går inte heller. Vad ska ja göra? Tänkte att jag kunde göra som jag alltid gjorde när jag va yngre. Ringa någon. Ja hatar att prata i telefon och då blir jag trött och vill sova.. Men jag har ingen jag vill prata med? >< Bara Victor, men han sover. Ringa och säga godnatt till Momma? Haha näe, då ligger nog både hon o jag skärrad inatt.

Aja, kitty är snart slut så jag beger mig till sängen. ska bara fylla 3 glas med vatten så jag klarar natten :) Skulle behöva en kateter också. Gud vad lättsamt :) Önska mig en sån i Julklapp..

3 Juni 2010 - Uppdatering

Jag hatar mig själv för jag har känslor. Jag hatar mig själv för jag tillåter att mina kinder ständigt blir våta. Och jag hatar mig själv för jag tillåter att de upprepas gång på gång. Men mest av allt hatar jag mig själv för jag blundar för saker och hoppas...
Kanske är de jag som har för höga förhoppningar?

3 Juni 2010

Nu har hjärtat åkt iväg till Göteborg för att tatuera :( Grymt trist.
Jag sitter här och vill ha Arjas Gumbo. Vet inte hur jag kom o tänka på den, men de va de första jag tänkte på när jag skulle göra frukost. Fan vad gott de är.. Tycker hon ska skicka hit lite Gumbo från Spanien. Mums!

Nu ska jag sätta mig på terassen och sola och äta mina kex..

2 Juni 2010

Kom o tänka på en sak idag. Jag har inte många som förstår sig på mig, tror jag inte har någon egentligen. Visst Victor kan läsa mig som en öppen bok ibland, men även han kan ha svårt o förstå sig på mig. Tror de bara finns EN person som skulle förstå allt med mig. Allt jag tänker o gör. Och jag tror jag skulle förstå mig på henne. Men vi pratar inte. Vi skriver aldrig, pratar aldrig, vi hälsar inte ens när vi ses. Just nu kanske vi inte ses så mkt men innan. Vi hade våra problem men pratade ut, men vet inte om de blev bättre.  De Är ganska synd. Jag skulle behöva hon ibland!

RSS 2.0