29 December

Nu har mitt festande börjat ge konsekvenser! Stora också!

Igår så åkte jag in till stan och åt middag med en vän. Va ganska trevligt.
Sen va jag barnvakt ett litet tag innan jag drog till en tjejkompis som va på Kellys.

Dricker en hel del drinkar och öl som vanligt. Sen när Kellys stängde så drog vi på efterfest. Blev en del shots och öl där med. Hade en jättre trevlig och bra kväll, lärde känna nya ansikten och hade jätte kul! Men hade en ond röst i bakhuvudet hela kvällen om att de kanske inte va så bra ändå. Och den onda rösten hade så rätt så rätt.

Vaknar hemma hos min tjejkompis. Klär på mig och smyger till bussen.

Sen kommer bomben!
En person som betyder väldigt mkt för mig uppskattade inte min partykväll och sa upp bekantskapen med mig. Han är den absolut snällaste jag lärt känna sen jag flyttade ner till Stockholm. Han är en manlig Madde. jag älskar honom. Men nu vill han inte prata mer för jag va med henne.
De roliga är att dom 2 är bästa vänner... och hon sa också upp bekantskapen, för att inte missta honom. helt sjukt. men ändå förstår jag. jag visste att de skulle bli såhär sekunden jag klev in på Kellys.
Nu måste jag börja planera om hela nyår eftersom vi hade planerat att vara med varandra då.. :(

Men men. Shit happends. Säger som Coffe. Finns inget som Öl inte kan fixa.


26 december

Jag älskar verkligen mitt liv just nu. Lever precis så som jag vill leva! Så jävla skönt!
Slapp fira jul som jag försökt undvika i 2 år nu. Började 13 på julafton och åkte från jobbet 16 på juldagen. Efter 27 timmar där så åkte jag hem. Tog en dusch och fixade mig för att sedan dra till Täby och festa. Drack med underbara människor och hade skitkul! Sen ville dom vidare till Åkersberga, jag ville till stan så Kongo fick ställa upp och följa med mig in dit. Drog på Harry B James och stötte på Christoffer och sötaste Jolene. Hade asroligt med dom som vanligt. Vi kom på varför jag är på toa så länge. Jag står och hjälper alla fulla brudar på toan. Hur många stoppar fingrarna i halsen på någon annan för att dom ska spy? Eller hjälper någon dra ner trosorna innan dom ska kissa? Eller tar på dom skorna? De är sånt jag pysslar med! Sen drog vi vidare till Kellys och mötte upp svullo och wolf. De blev minst sagt väldigt intressant. Men de tänker jag inte skriva nånting om här ^^
Sen tryckte vi in oss i en bil och skulle till Patricia. Dom tyckte inte vi såg gay ut? Say what? När klockan börja bli 5 tar jag en taxi hem. Mosar ett rådjur och flyttar träd från vägen för att ta oss till Tullinge. När jag kliver in i porten så ville inte strömmen finnas och balansen fanns inte heller så jag ramlar ner i källaren och halvt dör! Låg där i några minuter innan jag kröp in. Vaknar grymt bakis i en kolsvart lägenhet med panik för mobilen är död och jag vet inte vad klockan är. Fifflar upp en tändare och letar mig ut. Springer upp till butiken för att se vad klockan är. Går hem, sminkar mig och tar bussen till jobbet. Helt galen kväll. Men så sjukt rolig. Kan bara föreställa mig hur nyår blir! Awsome! Näe, nu ska jag lägga mig i min mysiga sjukhussäng och spela på mobilen. Blir en natt här igen :)

SMS-inlägg


Don't forget to love yourself

Väntar på bussen mot jobbet just nu. Börjar jobba om 30 minuter och åker hem vid 16 imorn. Precis såhär vill jag ha julafton! Hade kunnat vara lite bättre ifall jag jobbade så jag kunde gå ut efter. men vad fan. dehär är perfekt!

Fina vän!

Har nog världens underbaraste kompis. Han sa "jag tänker iallafall på miljön iår. ska återanvända min förra julgran" Går ut på balkongen och drar in skelettet av en gammal gran. nu är den snart julklädd igen :)


111221

Hade en väldigt bra dag igår :)

Först lite jobb. Sen in till stan och shoppa lite. Va inte alls så farligt mkt folk och långa köer. Hittat typ 13453 par skor som jag kan dö för. blir till att köpa några par nu i veckan!
Sen blev jag bjuden på gó middan! Satt och prata en hel del massa skit. de behövdes ;)
Sen åkte vi hem och myste med nyponsoppa, glass och biskvier innan vi skulle sova. Mys!


Simple plan - No love

Your falling, your screaming
Your stuck in the same old nightmare
He's lying, your crying
There's nothing left to salvage
Kick the door cause this is over
Get me out of here

There's only hate
There's only tears
There's only pain
There is no love here

111219

1a dagen på min 6 veckorsperiod på grannavdelningen. Saknar verkligen min ordinarie arbetsplats. Men de har gått bra idag. Har pratat snusk med Jossan hela dagen. Så den har flytit på rätt bra.

Snart är de jul. Är så glad att jag jobbar julhelgen. Har bara ett dilema. sova på jobbet under julhelgen eller gå på krogen efter jobbet? Vännerna, ölen, och krogen vill att jag går ut. och vem vill egentligen att jag sover på jobbet? Nu förstår jag inte ens att jag tvekar.

Hade tänkt lämna blod nu i veckan. men de känns rätt meningslöst att tömma sig på en halvliter blod om de inte komemr kunna användas. har nog alldeles för lågt Hb. Har inte ätit mina piller, mens, näsblod som kommer varje kväll och lite blodprover.. Så blodcentralen får fortsätta skicka sina sms ett tag till :)


111218

Alex - Jag skänkte 25 kycklingar till en familj i El Salvador.
Jag - Åhh vad snäll du är! ..
Konversationen fortsätter´om massa skit.
Jag - Jag måste boka tid för att lämna blod.
Alex - Lämnar du blod också? Madde, du är den snällaste jag vet!

Jag lämnar en kroppsvätska och han köper 25 kycklingar till en familj och han tycker jag är snäll? ><

SMS-inlägg

imag0406 (MMS)


SMS-inlägg

imag0407 (MMS)


Fast ingen av dom lämna speciellt snygga m...

imag0408 (MMS)

Fast ingen av dom lämna speciellt snygga märken :p


så ser man ut när man har praktikanter ;) ...

imag0391 (MMS)

så ser man ut när man har praktikanter ;) min elev lyckades på första försöket med svåra nålen. lånade ut min arm till en annan elev sen. hon stack med lätta nålen i stora kärlet i handleden. fick inget blod men stack i en nerv. sen fick hon testa armvecket med svåra nålen, men då va kärlet så stasat så de rann blod över hela armen innan hon ens stuckit in hela nålen. sen fick hon göra ett sista försök. tog sin tid, men då fick hon blod. tog sammanlagt 1 timme.


Saknar <3


Bästa tiden i mitt liv va nog med dig! <3

Tack!


Fick en bok och en ring i mitt mystiska paket! Taaaaack! :)


Min 20-årsdag! :)


Coffe och Kongo

Haft bästa helgen på väldigt länge!
I fredags så va jag ut med några vänner men tog de halvlugnt. hade jobbat 15 timmar den dagen så jag va ganska trött.
Men i lördags så tog vi de inte lugnt för 5 öre! Åkte in och mötte upp Coffe utanför Kellys. Där inne väntade Kongo och typ 10 pers till. Drack en jävla massa öl. Kände att de vinglade lite väl mkt när jag köpte sista ölen där. tänkte att de kanska va dags att gå hem, kollade klockan 16.30. Så de va inte dags att gå hem! Så vi drog vidare till Gröne jägaren. Drack ett par groggar och öl innan vi drog till Söderkällaren. Efter ett tag så kom svullo och malin dit. minns inte när vi gick, minns medis och sen är vi helt plötsligt vid medusa. där blev de också en hel del drinkar och gud vet vad.

Hade så sjukt roligt hela kvällen. Skrattade så jag grät så många gånger. Har verkligen saknat Coffe.

När jag skulle dra hem så märker jag att jag inte har mobil, jacka eller väska. Hittar bankomatkortet i bhn och fixar en taxi. när jag nästan är hemma så kommer jag på att jag inte har några hemnycklar så de va bara att vända igen.

Jackan och mobilen lyckades hamna i Brandbergen hos en kompis. Så jag stack dit dagen efter och hämtade den. Va lagom spännande att åka till en plats man aldrig varit på utan mobil. Men Kongo stod som tur är och väntade på mig. Han hade glömt att ta med jackan så vi gick hem till Svullo för att hämta den. Svullo stackarn låg i fosterställning i soffan och mådde dåligt. Kollade lite på family guy innan jag och Kongo drog och tog en bira. Då får jag ett underbart sms "hej jag har din väska, ja hittade den i en gränd i Farsta". Blev överlycklig!

Så de tog mig 2 dagar att sopa upp efter min födelsedag! Men de vare värt!
Nu har jag äntligen mina hemnycklar och allt annat. hade även fått ett paket av okänd avsändare. Spännande!


Enter the ninja - Yo-landi

http://www.youtube.com/watch?v=JP57vPQUkdA

Både älskar och hatar låten.

111207

Skulle ha varit ledig idag. de känns inte som så. va vaken alldeles för länge igår. va grymt trött men va vaken ändå och gjorde absolut ingenting. sen klev jag upp klockan 6 och sorterade tvätt. klockan 7-12 hade jag tvättstuga. så jag satt där nere och spela bingo på mobilen.
Sen åkte jag in till stan och träffade Sara. Vi har gått runt i alla butiker i hela stockholm känns de som. Jag köpte lite smått o gott. Men INTE nånting av de jag skulle shoppa. som vanligt :P
När vi va klar med shoppingen så skulle vi käka. Jag står och tittar på personen bakom kassan och tycker mig känna igen personen. Sen föll poletten ner. De va söta Juliana. Hon va så söt, hon bjöd mig på maten och bad mig komma och hälsa på någon dag. De ska jag absolut göra.

Helgen börjar närma sig! Massa massa öl och drinkar. Med tanke på dom jag kommer umgås med och att salemmarschen är samma helg så vet jag att de blir kaos. Men jag gillar de ändå. Livet är som bäst just nu!  Finns bara en sak som skulle göra livet sjukt mycket bättre, de är att B skulle bestämma sig nu. De skulle sitta fint ;)


Fick väl typ de onödigaste samtalet ever p...

Fick väl typ de onödigaste samtalet ever precis. Klumpen i magen bara växer


Fine again

Jag kan verkligen inte släppa att sångaren i Seethers är så ugly. Han låter såå...... God damn hot! Men ack så fel.

They say it’s over and I’m fine again, yeah
Try to stay sober feels like I’m dying here

And I am aware now of how
everything’s gonna be fine one day
Too late, I’m in hell I am prepared now,
seems everyone’s gonna be fine
One day too late, just as well

I feel the dream in me expire
and there’s no one left to blame it on
I hear you label me a liar
‘cause I can’t seem to get this through
You say it’s over, I can sigh again, yeah
Why try to stay sober when I’m dying here

SMS-inlägg


RSS 2.0