aj

... mitt liv!

drama

jag är så sjukt trött på all drama! jag har blivit gammal. orkar inget längre. tänk att gå i pension redan nu. awsome

söndag

värdelös jävla dag! först frysa på nattbussen mot jobbet och sen bara massa bråk och skit. pallar inte

nattbuss

nattbuss har aldrig varit min grej. och att behöva åka nattbuss till jobbet är fel!

Jobb

Nu har jag jobbat med infektion för missbrukare i 1.5 år, på söndag är min sista dag. inte helt, kommer fortsätta som timmis, men ändå. vad vill jag jobba med egentligen? mitt mål är psyk, rättspsyk eller häkte. men de måste vänta ett par år. för just nu är jag tydligen för mycket tjej och för ung o snygg.. kanske något inom plastikkirurgi? eller barn? ge mig tips på vad man kan jobba med!

askungen

askungen har bevisat att ett par nya skor kan förändra ditt liv!

jobbigt jobb.

Förstår inte hur hjärna och hjärta fungerar ibland. satt inne hos en patient idag som blivit dålig. hon tjatar alltid om att jag ska sjunga "de vackraste jag vet" och ge henne handmassage, så jag gjorde de tills hon tog sitt sista andetag. de var lungt och stillsamt och allt gick bra. sen då hennes mamma och pappa kom så kändes de inge bra längre. kände att tårarna tryckte på, men jag höll dom inne. vi pratade lite innan jag visade dom till rummet. mamman som sitter i rullstol skriker "neeeeeeeej" när jag öppnar dörren och hon drar sig halvt upp i sängen för att kyssa sin dotter farväl på pannan. då brast de. han precis ut ur rummet innan tårarna sprutade. det är oprofesionellt, jag vet. Men jag är ingen robot.

tamponger

tamponger är de nya kinderägget! köpte tamponger som jag tänkte ha i skåpet på jobbet. och de kliar som fan i fingrarna, vill bara öppna och se vilka roliga mönster de är på dom denhär gången.

söndag



kärlek när den är som bäst! <3

5 år

idag har de gått 5 år. ibland känns de som att de hände igår och ibland känns de som de hände för 10 år sedan..

kalas



imorn blir de 1års kalas för lilla Wiking :)

cool

jag är inte cool när jag är trött!

tankar...

Mitt liv är helt annorlunda nu. Jag har inte kvar mitt hjärta i kroppen längre. Förut så kunde jag alltid känna mitt hjärta, de gjorde väldigt ont och var trasigt. Sen kom min älskade Mathias och lagade mitt slitna hjärta. Och eftersom det kändes så bra när han lagade de, så beslöt jag mig för att han skulle få behålla de.

trött....

Idag får jag äta upp att jag var vaken så länge igår. Fy fan vad seg jag är. Vaknade en timme innan larmet av att min fina pojkvän tar tag i min arm och låter som en brunstig älg och stirrar mig rakt i ögonen. Han hade en mardröm och somnade om igen. Men inte jag, jag va livrädd.

citat

"om man går fort och ler mycket, så är det ingen som ser att man är ful" Lasse Åberg

Nu.....

... är de dags att sluta bry sig om vad andra gör, då kanske, endast kanske, man slipper bli sårad pga deras jävla handlingar... är så trött på skiten nu...

RSS 2.0