110529

Jag blir galen. Hela dagen har varit helt fucked up!
En kompis erbjöd sig för att gå ut och gå en sväng. Kännde att jag inte orka för jag va på så dåligt humör. Efter mycke tjat så gick jag med på de, och då kunde inte personen längre. Så vad ska jag göra nu? Vill göra nånting. Men vad????

Aldrig kännt mig såhär nere innan...

Aldrig kännt mig såhär nere innan...


110524 - Tick tack

Tiden går verkligen fort fram just nu! Jag hinner inte med nånting. Gjort 5 inlämningar denhär veckan. är helt slut. och de kommer bara mer och mer. och tiden blir mindre och mindre. gaaaah!

På torsdag så är de övernattning på skolan. Vet inte om jag är taggad eller skeptisk. Många ska dygna. Vad kan man göra ett helt dygn på skolan som är värt att va vaken för? Hmm.








Igår va jag smart. Jag gjorde mina mackor på kvällen och la in i kylen. Sen på morgonen så klev Victor upp samtidigt som mig, så jag gjorde frukost åt honom. När jag skulle dela hans bröd så skar jag mig mitt i handen -.-' Lovade mig själv att inte hälsa på några nya människor idag eftersom jag inte ville ha andras människor basiller i mitt sår. Hade nog glömt bort de sekunden jag satte mig på tåget. För då kom en förtvivlad gubbe och fråga om jag hade en sån där mobiltelefon man kunde ringa ifrån. Han fick låna mobilen. Sen berättade han att han va från Norrland och va nere för att säga farväl till sin bror. Farbrorn hade nämligen cancer. Vad säger man till en random som kommer fram och säger med tårade ögon att han har cancer och kommer dö snart? Han pratade på om livet och frågade lite om mig. de visade sig att vi kom från samma ställe. så han börja prata jämska med mig. efter några minuter va vi framme. han kramade mig 2-3 gånger innan han släppte mig på perrongen. Jag vet inte alls om de va för han va tacksam över att han fick låna min mobil eller om de helt enkelt va för jag är så otroligt underbar? Vem vet ^^
Jag hade iaf nu fått en randoms människas basillusker i såret. Sen åker jag på skolan och tar på folk där. Sen är jag dum nog att sola solarium.. underbart att handen låg och friterades i mitt och alla andras svett i en halvtimme. kommer nog få nån sjukdom -.-


Jag tror jag fått basillskräck efter jag läst om allt skit  som finns i världen..

Älskar verkligen de manliga V:et<3 mums

Älskar verkligen de manliga V:et<3 mums


De här kommer bli en bra dag. Har inte ens...

De här kommer bli en bra dag. Har inte ens kommit till tåget än Men har redan fått två visslingar och blivit frågad på date av 2 personer


110512

Klassen

Äve fast tjejerna och killarna i min nya klass är helt underbara så saknar jag er sjukt mkt tjejer!

Älskar den underbara doften som sveper in ...

Älskar den underbara doften som sveper in när tiggarna på tåget är här. Dom kommer, de luktar Bajs, dom pratar, man spyr. 2alternativ. Ge dom några mynt sen går dom eller snåla och dom stannar och fortsätter prata och luktar ännu mer. Jag dör hellre än att lukta. Usch


110511 - tååååg

Åkte med en klump i både halsen och i magen till Sundbyberg inatt.. Va inte kul kan jag lova!
Jag gick powerwalk ner till tåget. Mötte 2 killar och höll på att dö, dom halvsprang typ efter mig. dom ville ha tändare. men dom skrämde skiten ur mig innan dom lyckades få fram att de va de dom ville.
på tullingestation kommer nästa människa fram ur mörkret och frågar efter cigg. min puls va aaasss hög! Jag kände mitt hjärta i halsen. Kanske bör tilläggas att jag är sjukt mörkrädd?
På tåget va de lugnt. de satt bara en massa fyllon och sjöng och försökte ragga, men usch.. de va bara vidrigt. så jag bytte plats ett antal gånger.
på centralen så satte jag mig ner vid typ ingången. De kom förbi någon random och fråga om Märsta tåget åkt. Jag tittade upp och sa "ja de åkte för typ 2 minuter sen". Han sa tack och va påväg att gå när han vände sig om och fråga varför jag va ledsen.  svara bara att de inte angick honom sen gick jag därifrån och satte mig någon annanstans. Då kom de fram någon och undra om jag  sökte jobb för dom behövde en servitris på någon restaurang. Sen när jag satt på tåget så satt jag och smsade så jag missade min hållplats.. så jag fick gå ut och vänta i 30 minuter till tills nästa tåg kom. sämst! powerwalk hem och blev som vanligt stannad av äckligt fulla killar som bara pratar franska.. förstår inte vad grejen är med sundbyberg och franska killar. usch.. sen såg jag en katt. blev så glad. trodde de va min kisse. men jag han aldrig se eftersom någon sprang och jagade den. pucko..
Sen han jag inte mer än att lägga mig i sängen innan jag blev tvungen att duscha och göra mig i ordning för skolan.. woooho

tagga fredag!!!

Bra dag idag. Eller ja, den börja väl inge...

Bra dag idag. Eller ja, den börja väl inge bra. Blev lite sent igår så jag va skapligt trött imorse. Minns inte ens om jag han somna. Så jag mådde illa som fan av att jag va trött. Orkade inte sminka mig så jag drog på mig kläderna och gick bort mot tåget. Magen kurrade så jag svängde förbi hemköp och köpte en macka och en festis. Tog tåget mot centralen och typ 2minuter innan vi va framme så svimmar jag rakt in i killen framför. Satte mig ner på golvet sen, sen satte jag mig på den äckliga perongen på centralen också. Käkade min macka och drack min festis. Mådde fortfarande Bajs. Tåget stannade precis framför så jag behövde bara ta typ 2steg in. Sen svimma jag igen när jag klev av tåget i tullinge. Tog typ 20 pauser innan jag kom fram till bussen. Sen på skolan blev allt lugnt. Hade akutsjukvård,svenska sen sjukvård. Efter de så träffa jag markus för vi skulle in mot stan. Han skulle bara in och hämta sin jacka och då mötte jag Eray, han hade ångrat sig och ville också följa med. Och på bussen till flemingsberg så mötte vi Jaro, erik och erik som också skulle med. Så jag stack in till stan med grabbarna och gick på fotomuseum. Eller ja. MusSeJum. På första våningen var de bara nakna brudar! Jag och Eray räknade musar, nipples och utsåg vilka som va sexiga. På andra våningen var de typ byggnader, oljeplattformer och typ sopor (?), vi försökte se djupet i bilderna. De va kanske 100 tavlor. 35+ va på nakna brudar, 25 på brudar i underkläder, 1på en killrygg och lite rumpa och 1på en kille med 4kvinnobröst?


Jag saknar mina bebisar:(

Jag saknar mina bebisar:(


Medans alla andra sitter på mysiga uteserv...

dsc00001 (MMS)

Medans alla andra sitter på mysiga uteserveringar och dricker drinkar eller myser med sin partner, så ligger jag hemma i sängen med varm chockad och deppar.


Jag får fler och fler anledningar att hata...

Jag får fler och fler anledningar att hata dig.. Önskar verkligen att jag kunde få ut dig ur mitt liv. Men tyvärr är de inte mitt val att personen finns i närheten. De är någon annans.


Sämst jävla dag. Vaknade alldeles för tidi...

Sämst jävla dag. Vaknade alldeles för tidigt. Sen vare bara att göra sig i ordning. Glömde tiden så de blev powerwalk till skolan. När jag väl va där så hade en annan klass nationella i vårat klassrum så jag sprang runt som en höna för att hitta. Precis när jag gett upp och satt mig ner så kommer min lärare. Gör provet om hjärnskada, fraktur och skottskada. Hade pluggat som fan på skottskador och latinska ord. Inget kom med. Kändes som de gick as dåligt. Men jag fick vg+, så jag får väl va nöjd. Nu hade iaf dagen blivit lite bättre. Sen så självklart så ska någon börja fitta sig så hela dagen blev förstörd. Sen fick Vi en lärarstudent som följde efter oss hela dagen och skrev upp exakt allt vi gjorde. Till och med vem som sa Vad när vi satt och skvallra. Sen har dagen bara gått utför. Blir bara sämre och sämre. Går och lägger mig snart.


Men dö!! Förra veckan köpte jag ett par ki...

Men dö!! Förra veckan köpte jag ett par kilklackar som jag skulle kunna ha till vardags. Kunde bara testa ena i butiken, och bara sittandes, inte Hur dom sitter när man går. Och idag skulle jag inviga dom. Dom satt som alla andra skor gör, tills jag börja gå. Dom va alldeles förstora :( så när jag går så håller jag på att tappa dom. Blir så sur!:(


Konstig dag idag. Vakna och va allmänt as ...

Konstig dag idag. Vakna och va allmänt as förbannad! Gjorde mig i ordning för skolan och skulle kolla mitt schema för att se vilken sal jag skulle vara i. Då märkte jag att schemat jag tittat på dagen innan va gammalt och att jag redan missat mitt prov. Så jag blev ännu surare efter de. Nu va de x antal timmar till nästa lektion, så jag la mig på soffan för att sova. Helt plötsligt hade min dåliga dag blivit bra. Underbart! Jag bara låg och log. Sen har jag lyssnat på ljudet från Tatueringsmaskiner i ett par timmar innan de va dags att åka till sundbyberg och laga fetaostbiffar och tzatsiki som blev awsome! Och nu har jag precis gjort blåbär och hallon smoothies. Mums.


De är så typiskt. Satt och tränade hela kv...

De är så typiskt. Satt och tränade hela kvällen på ett prov, och även om hockeyn va på högsta volym i rummet intill så kändes de som att provet skulle gå asbra! Självklart missa jag provet !


Haha jag tar de verkligen som ett tecken!

Haha jag tar de verkligen som ett tecken!


RSS 2.0